ההופעה של נייטוויש

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif ההופעה של נייטוויש ../images/Emo41.gif

Once again - אתם יכולים להירגע, אתם בפורום הנכון.
נכון שזה אוף, אבל מאחר ובערך - אמ - כל הפורום הזה הולך להופעה, חשבתי שיהיה נחמד לדעת מי בדיוק מגיע ושאולי נעשה את מפגש הפורום הראשון שם, לפני תחילת ההופעה. מה דעתכם? אז... האם אתם באים? ומתי?

הממ ברור שאני מגיע../images/Emo3.gif (!!!)

ובכיף! מפגש פורום יהיה ממש מגניב
גם יהיה סופסוף מפגש גדול עם הרבה אנשים! ואני מגיע לשם בעיקרון מוקדם. 5-4 שעות לפני. לפחות ככה אני רוצה

A t a s h i

New member
אני באה. D:

לא יודעת בדיוק מתי עדיין, כי אני הולכת עם אבא (כנכן, עם אבא ><), אז לא נראה לי שאני אוכל לגרור אותו לשם שעות לפני. XD אבל אני מקווה להגיע לפני 19:00, כמה שיותר מוקדם. :}

Ice Queen 7

New member
באה D:

אני חושבת שבסביבות 5, הכל כדי להיות מקדימה
, אז יהיה נחמד לפני זה לעשות מפגש D:

באה D:

ממ אני רוצה להגיע לשם לקראת 6 שכזה. יהיה נחמד להיפגש עם הפורום, אבל רק אם זה לא ימנע ממני להידחף ולמהר להגיע לשורות הראשונות
היי, אולי כפורום נהיה קבוצה גדולה ונצליח להידחף יחד! D:

smady by

New member
לא מגיעה...

לא כזה אוהבת נייטוויש, אבל האמת שזה בגלל הכסף...
אני חושבת שאם היו באים המון אנשים זה היה מראה ללהקה וללהקות אחרות מהסוג *אהמ* ווית'ין *אהמ* שיש קהל מעריצים שמוכנים לשלם ולראות אותם... אבל... בכל מקרה, נייטוויש זה כל כזה טוב גם ככה..

Euterpe

New member
מגיעה. ../images/Emo13.gif ['תה מרוצה, אלעד? ../images/Emo3.gif]

ממ יוצאת מירושלים בשש וחצי אז זה אומר שאהיה שם בסביבות 7 ורבע-וחצי. יהיה מגניב מפגש פורום ווית'ין בהופעה של נייטוויש.

אזירפאל

New member
../images/Emo45.gif באמת קצת עצוב... ../images/Emo3.gif

בכל מקרה לא התכוונתי לממש מפגש, סתם אפשר להיפגש, הרי זה ברור שביום הזה פורום נייטוויש הוא הפורום החשוב.
(והרי רוב הפורום הזה גם בפורום נייטוויש)

מגיעה D:

אני אהיה שם בסביבות 6, ואם יש מישהו שגר בפתח תקווה או עובר דרך פתח תקווה בדרך חזרה ויכול להחזיר אותי.. אני אסגוד לו *_*

PerfectSP

New member
את מפתח תקווה?../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

דני כרפעליו מפתח תקווה!!!@#$%^&*)^%$#@!

למעלה