ההופעה של שחר

Just Adi

New member
../images/Emo41.gifההופעה של שחר ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

אהמממ אז באתי להופעה (בחינם כמובן
) עם תומר, נכנסנו (על הכרטיס משומה היה כתוב "דור בן זאב".... וחתימה של מישהו והתאריך היה 6.9...) הקיצר לא היו כמעט אנשים, שחר עלה באיחור אופנתי (עלק) של חמש דקות (שזה טוב) ואמר לנו שיש 38 אנשים שבאו להופעה... הוא פתח ב"רק בן עשרים" שזה השיר האהוב עליי, במהלך ההופעה הוא שר את... כל הדיסק שלו בעצם
, הוא לא שר שום שיר ממוניקה
, הוא שר איזה שניים שלושה שירים מהדיסק הבא כפי שהוא אמר
ועוד אחד מלהקה שהייתה לו בתחילת שנות האלפיים בשם "פיטץ'" או משהו כזה וש"זאת להקה שרק הוא, חברי הלהקה והמשפחה הקרובה ידעו על קיומה" קראו לשיר שהוא שר מהתקופה הזאת "חדשות" והוא הלך בערך ככה: חדשות חדשות חדשות חדשות חדשות חדשות והרי החדשות חדשות חדשות חדשות חדשות חדשות חדשות והרי החדשות לאמשנה
הקהל היה נורא יבש ובהתחלה אני היחידה שעמדתי וגררתי את תומר איתי ואז הצטרפו כמה בנות ושחר אמר לנו תודה שאנחנו שם היה נייס... מממ והבסיסט (אבי סטרול, שהוא במקרה הבסיסט של היהודים שגם אגב הם היו שם) קרע מיתר ושחר במשך 10 דק' זיין את השכל כדי לשרוף את הזמן (הי... הוא הודה בזה בעצמו) טוב בתכלס היה ממש פאנן, הוא ממש טוב על הבמה, הרבה יותר טוב מהדיסק, ממש אנרגטי והוא מתפשט בשיר "ערומים"
מממ ויש לו הופעה ביום שבת בבאר שבע! אז לכו! ותקנו את הדיסק! עד כאן מבית היוצר של עדי

Just Adi

New member
באמת? וואלה לא שמתי לב!../images/Emo80.gif

מתי? אבל למען האמת... פשוט אני לא ממש מכירה את השיר טוב

fushi e

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

איזה יופי:) כן וגם אני רציתי להגיד שהיה את מוצ"ש בקניון כי שמעתי ממישהו.. שיעשה שוב הופעה בבארבי ומהררר ואם היא תצא שוב בתקופה של המון התראות אני מתה.

ההופעה- סיקור שלי

אז ככה- הלכתי עם חברה וידיד התיישבנו בול באמצע בשורה הראשונה... אקיצר אני חושבת ששחר עדיין מעצב לעצמו תבנית של רוק סטאר כזה הוא ניסה על הקהל כל מיני דברים שראו שהוא תיכנן... אבל הוא ממש חמוד ורואים שיש לו ציפיות מהסולו... הביצוע, התאורה והכל עשה תהופעה מאוד טובה... אקיצר אחורי ההופעה הלכתי לחדר אמנים והצטלמתי איתו והוא חתם לי עם הדיסק ודיברנו קצת... היה טוב

Nulit

New member
חחחחחח...../images/Emo6.gif ../images/Emo60.gif

נשמע ממש נחמד... אהבתי את השיר " חדשות חדשות חדשות חדשות חדשות חדשות חדשות חדשות חדשות חדשות..."

Cat in a hat

New member
אני זוכרת את תומר../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

בינתיים פה בחיפה הקמנו לו מועדון מעריצים
[לשחר, לא לתומר
]

למעלה