ההופעה של 30 אצל קונאן אתמול

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifההופעה של 30 אצל קונאן אתמול../images/Emo41.gif

K&Q http://www.youtube.com/watch?v=RFvopKtxQVs עליי להגיד, ואל תצלבו אותי בבקשה, שזה היה דיי נוראי. טוב זה היה ממש נוראי. שימו לב ב4:14, מרוב אדרנלין שאנון כמעט נופל מהכסא שלו!! ג'ארד נראה ממש נמוך ליד קונאן! מה הגובה שלו בכלל?

ממממממממממ היו כמה בעיות..

קודם כל, היו צריכים להגביר את המקרופון של ג'ארד או להוריד במגברים של האחרים כי מרוב הווליום של המוזיקה לא שמעו אותו... הוא גם קצת התבלבל בקצב ב the age of man, אחרי הכל הופעה ראשונה או שנייה שלהם בטלויזיה עם השיר הזה לדעתי 0.0 אבלל היו מקומות שהכל היה מושלם.. שאנון תומו וטים היו מדהימיםם !! במיוחד שאנון שנכנס לזה עד הסוף, ממש פחדתי שהוא ייפול מהכיסא ב4:14 !! ובנוגע ללבוש, סוף סוף הם לבושים כמו שהם אמורים להיות, ולא עם נעליים בשילוב של ורוד (אהמ ג'ארד אהמ)... וג'ארד 1.76 לדעתיי אם אני לא טועה או קצת פחות D:

BlackHeadAndy

New member
רוב הבעיות היו בהגברה

אני לא ראיתי שום בעיות עם איך שהלהקה ניגנה. המיקרופון של ג'ארד לא היה טוב ולא היה רגיש מספיק. בK&Q יש חלקים בפזמון שהם יותר חזקים משאר השיר, מה שצריך לעשות בחלקים האלה זה להרחיק קצת את המיקרופון, אם המיקרופון לא רגיש מספיק אז לא ישמעו את החלקים האלה. הקצב ב the age of man היה בסדר, ג'ארד פיספס קצת בהתחלה ואז היה צריך לתקן על חשבון הקטע. זה דברים טכניים שזמרים עושים, לא ביג דיל

המממ..

קודם כל.. חח אף אחד מהם לא ממש גבוה , אבל מבחינתי הם גבוהים כי שאנון הסתכל עליי מלמעלה, אז אני מניחה שכולם מטר 70 וקצת.. בנוגע להופעה, לדעתי היא לא הייתה רעה, אני חושבת שצריך להבהיר פה שזאת הייתה הופעת אולפן אצל קונאן זה לא היה משהו בחוץ עם מעריצים שאז הביצוע היה יכול להיות מפוצץ, ככה נראות רוב הופעות הרוק אצל תוכניות אירוח כמו זו, אין לך אפשרות לעשות משהו ממש כמו שאתה רוצה, אלא צריך להנמיך קצת את הווליום הכללי של השיר כדי שהוא יתאים לאולפן. אני בטוחה שאם זה היה בחוץ זה היה נשמע הרבה יותר טוב. ולגבי שאנון - הוא תמיד כמעט נופל מהכיסא.. חחח.
אני לא יודעת מה איתכם אבל הדבר הראשון ששמתי לב אליו זה.. "עעעעע איפה פיתגורס?!?!?!?!!?!?!" ואחר כך "אעעעעעע הנה תימי"

DarkSecretLove

New member
חחחחח

כן ג'ראד פשוט הפסיק לנגן עם פיתגורס.זה מבאס נורא ! חח וטימי

30stm boo

New member
חחח שני..

הם לא נתנו את פיתגורס במבצע הזה עם הגיטרות?! ו..איזה כיף שיש טימי!!XD

אם הם נתנו הייתי מתה לקבל את פיתגורס 0.0

אבל נראלך שג'ארד ייתן את הגיטרה שלו ?! חחח XD

maya254

New member
ג'ארד לא נתן את פיתגורס! יש לי הוכחה חחח

ב12.12.09 הם עשו איזה מופע אקוסטי וג'ארדד הופיע עם פיתגורסס חחח זה הקישור http://www.fastup.co.il/v.php?file=92387366.jpg

לאלאלא.. הם נתנו גיטרות אקוסטיות

אם הם היו נותנים את פיתגורס היית טסה לשם כדי לגנוב אותה חח ובאמת כיף שיש טימי. הוא כזה נחמד.. אבל ממש לא מבינה למה הוא עדיין לא חלק מהלהקה

איזה מוזר שהם לא הציעו לטימי להיות רשמי 0.0

כאילו הוא כבר מנגן איתם די הרבה זמן כדי להפוך לאחד כזה, חבל שלא הפך לפני היציאה של הדיסק כי אז הכל כבר היה יותר שלם למרות שאני מאמינה מאוד מאוד ברעיון של השלישייה של ג'ארד-תומו-שאנון.. פשוט הוא ממש כבר חלק מזה.. מה את חושבת ?

adiiiXD

New member
אני כל כך אוהבת את הכיוון החדש שלהם..

ודווקא ההופעה הייתה טובה לדעתי חחח שמתם לב לצמר גפן באוזן של ג'ארד ? :D

חחחחח אני חושבת שזה אוזנייה,

למרות שהוא בדרך כלל שם אוזנייה עם הסמל של הלהקה... מי יודע, אולי כאבה לו האוזן באותו יום..... שירגיישש טוב 3>3>

I AM7

New member
חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
צמר גפן!חחחח
חחחחחח אל אלוהייםםםםם טוב. דייי נרגעתי. זה לא צמר גפן , זה אוזניות כאלו....את לא רואה שמחובר אליהן חוט מאחור?...

למעלה