ההופעה 19.12.03

*-*SUNSHINE*-*

New member
../images/Emo41.gifההופעה 19.12.03../images/Emo41.gif

למרות הקור העז הלכתי להופעה ונהנתי,הו כמה שנהנתי
למרות שהיה צפוף
וטיפה מחניק
(שיעול כאילו...) היה מעולה
. אהבתי את ההדרן,היה ממש ממש מצחיק
וחוצמזה שזיגו חיבק אותי
אייל רצה שאני אאמץ אותו,אשחק לו בשער,ואמר לי שאני יפה
(אוי די שימשיך..) ושאיתי נתן לי
ו
נהנתי מכל שניה
היה ממש ממש כיף.. קצת חבל ש"מה קשור" לא היו,אבל בכל זאת הם ביצעו את "יופי טופי אחלה בחלה" ממש טוב.. ד"א,מה המילים לשיר שיהיה בדיסק הבא,מישהו יודע? ו..מישו יודע מתי ההופעה הבאה בבארבי ת"א באמצע השבוע?
אכן, יצאתי לרקוד מה איתכם?איך היה לכם? ו-חג חנוכה שמח!
(לא יותר מידי הא?..)

שמחה שנהנת...

אני הממ..לא הלכתי
פליז ספרו מה היה...ותגידו, לאייל יש תסביכים או משהו בעניין של משפחה וזה? אחת הוא רוצה לגדל, אחת רוצה שתאמץ אותו... כפרה עליו, הוא רוצה לדבר על זה?

*-*SUNSHINE*-*

New member
חחח

אולי יש לו אבל הוא חמוד זה כן
חוצמזה שהוא שר איזהשהו שיר בצרפתית,כמו הזמרים הצרפתיים השיכורים אני לא יודעת מה איתכם,אני ממש נקרעתי מזה
והפעם,משום מה הם ביצעו את "אלפקה" קצת יותר שקט.. מי עוד היה???

StagaDish

New member
אני...

לא הייתי.. למרות שבפעם הבאה שאני מגיע לצפון\מרכז אני ממש רוצה לראות איזו הופעונת! נו, כל העולם ראה מסביבי - ואני לא... בעצם.. אולי שיבואו קצת לאילת? מה רע? לא חשוב.. כשאת ראית את ההופעה.. אני הייתי בשעה ה-7 לשינה שלי מתוך 12... הייתי עייף אחרי הנסיעה! שמח לשמוע שנהנהת כ"כ!! אגב.. איך זה שאתם תמיד מצליחים להתחכך ככה בנגנים? אגב.. שמעו משהו נחמד ביותר... ביום חמישי - אני עולה על טיסת בוקר.. ואני רואה שמלבדי.. יש עוד שניים עם כלי נגינה.. (מתופף וגיטריסט).. בכל מקרה.. אח"כ.. כשדיברתי איתם - מתברר שהם הנגנים של מוש בן-ארי.. שאכן הופיע באילת ביום רביעי האחרון. המתופף היה נחמד ביותר.. וסיפר שלי שבאביב הולך לצאת להם דיסק חדש, בעזרת השם! אז אח"כ אני איחלתי להם המון בהצלחה עם הדיסק, ויצאתי לדרכי שלי להופעה בחיפה! - שהיתה סבבה ביותר - למי שמתעניין! זהו.. שיהיה בנחמדות לכולם!

את השיר בצרפתית

כבר ראיתי, ואם מעניין אותך לדעת, הפירוש שלו זה- החדש של ההורים החדר של הילדים שזה אפילו עושה אותו לעוד יותר משעשע...הופעה שעברה בכפ"ס הוא כבר ביצע שיר אחר, באנגלית, שאותי גם הצחיק.

Peach 16

New member
זה לא השיר הזה!!!

הם עשו שיר חדש בצרפתית. הסיפור של זה זה שמישהו ראה את איל בהופעה וביקש ממנו לכתוב שיר לצרפת לארויזיון...

כפרה!!!...

אוקיי אז התגובה שלי לא קשורה למה שכתבת אבל... את יודעת מי זאת? שווווולה!! :) כן כן...שוק?
שולה יודעת סוף סוף להשתמש בדבר הזה!!(פורום..אהמ...). כולם עכשיו הולכים לצחוק עליי בפורום...בקטנהההה
אזז שלום לכל החברים-אני חדשה וגאה!!

z O e i

New member
יווו היה ימבה כיףףף!!!!

הם כאלו מקסימים!!!! ויפה לך להכיר את כולם*.*

little bony

New member
כמה דברים על ההופעה....

דבר ראשון.. אייל- לי הוא אמר שהוא רוצה לגדל אותי
וגם שאני הילדה הכי יפה בארץ (אחרי שהראתי לו תמונה שלו ואמרתי לו שיראה כמה הוא יפה) ואז הוא לקח את התמונה שלי ושלו יחד ושמר אותה לעצמו.. קיבלתי גם
מכולם
על ההופעה עצמה- אני אישית ממש ממש התאכזבתי הם הורידו את הקטעים המצחיקים ובמקום זה שמו קטעים רגילים כאלה.. סטייל של אומן ממוצע.. והם הרבה יותר מזה
גם הראיתי לאיתי שהפעם באתי אם החולצה שלהם כי פעם קודמת שלא באתי איתה הוא העיר לי על זה.. ממממ... בסה"כ נהנתי.. לצאת קצת מהבית.. ואחרי זה המשכתי לעוד מסיבה שהיה שם מצחיק יותר וכמו שאני תמיד אומרת- לפרטים נוספים תמיד יש לי אייסי מייל מסנג'ר וכד'... נצל"ה(ניצול הודעה) הייתי עכשיו ביומולדת של סבתא במסעדה וכל המשפחה המורחבת הייתה שם ולא הכרתי אפח'ד... שונאת את הדברים האלה

rashamkol

New member
היא שכחה להזכיר פרט שולי שעשה לה

את הערב... בכי על הקור העז לאוזני ניסיונות שכנוע לדרדר אותי להופעה הזו ופארנויה מעוד כמה דברים חסויים...
שמח שנהנית מתוקה

papal

New member
קודם כל שלום

ובקשר להופעה אז היא היתה ממש ממש לא טובה ואני מתכוון ללא טובה ואני מאשים בכך לא את הלהקה- אלה את מועדון הבארבי שהסאונד בו זוועות- וגם לדעתי גורם למי שכבר הופיע בו מלא- חוסר חשק להופיע ראיתי את התופעה הזו בלהקות אחרות - ולצערי ביום שישי זה קרה בענק ללהקתנו האהובה אבל עדיין- אין מה לעשות הם גדולים דרך אגב יש לזה שם (ולא אני המצאתי9 קוראים לזה "תיסמונת הבארבי" (ובחיי שלא אני המצאתי - אבל אני לא יכול לספר מאיפה שמעתי על העניין ) אה ודבר אחד אחרון חן- את ב-ס-ד-ר !!!! (מוכר מאיפשהוא?)

למעלה