ההצבעות לתמונה לעמוד הראשי

../images/Emo41.gifההצבעות לתמונה לעמוד הראשי../images/Emo41.gif

או.קי אני העלה עכשיו את 11 ההצעות ואתם תביעו אבל לא להגיד זאתי ולשרשר לתמונה תשרשרו להודעה הזאת ותרשמו תמספר שאתם רוצים קפיש
טוב אני התחיל אז לא לשרשר הודעות לפה עד שאני גמורת טנקססססס

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifהצעה ראשונה../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

ההצעה של אופק princess of troy

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifהצעה שניה../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifהצעה שלישית../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

ההצעה של רותם Love benjosh

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif*|הצעה רביעית../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

ההצעה של סוזנוש לאב אפרתוש

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifהצעה שישית../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

ההצעה שלי °•¿Ma¥TaR¿•° (
)

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifהצעה שמינית../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

אני לא זוכרת מי עשה את זה אז סורי

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifהצעה תשיעית../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifהצעה עשירית../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

ההצעה של אבישג SuPeR GiRL96

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif תתחילו להצביע!../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif*|

ההצבעה תהיה עד שעה 8 בערב טוף?? ב8 אני הגיד תתוצאות.. ואם לא ב8 אז ב9.. יאללה תתחילו

shucina

New member
שלישית בהחלט

הכי בגודל המתאים הכי לא יותר מידי פרטים והכי מסמל את הפורום בקיצור הכי יפה ומתאים ופשוט

טוב אני יוצאת מהבית אני החזור יותר

מאוחר בסביבות 8-9 שאני החזור אני הספור תקולות והגיד מי ניצח ואני מבקשת לא לספור במקומי ולוהדיע או כל משהו אחר שיענו עוזר להצבעות אני מבקשת כי זה שירשור אני עשיתי אז טנקסס מיתר..

SuPeR GiRL96

New member
ההצבעה שלי../images/Emo28.gif

אני חושבת שהאלא עם הסמל של פלורי [הנעליים] הכי מתאימים ואני לא זוכרת מי עשתה כזה חוץ ממני.. אה כן- רותם. אז אני בעד כל הסמלים עם הנעליים. וגם בעד ה9 של אופק!

למעלה