הוא חוזר בצעדי ענק........

../images/Emo41.gifהוא חוזר בצעדי ענק........../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

*|שאלון יום פעילות!!!!!!!1| שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: המדריך של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] <<מחנה קיץ 2008>> על איזה נושא אתם עושים? התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? איזה צוות אתם? <<מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? היה משו מיוחד בפעולה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? והחניכים? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאענה מחר אחרי היומפעילות

אבל ממבט חטוף נראהלי שהוא דיי לא מעודכן [מחנה קיץ 2008?!
] חחח

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifעונה:)

שם:רביד שכבה:שביעיות סניף:גדרה תפקיד:מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?היום, שלישי איך עבר יום הפעילות?נחמד ביותר באיזה שעה הגעת לסניף?לא יודעת, אחרי בצפר כזה.. הייתי ראשונה, 2 וחצי:) באיזה שעה עזבת את הסניף?9 ורבע כמה חניכים היו היום בסניף?המוון אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):נהשארתי לבד בחושך כי לא היה לי איך לחזור לבני עי"ש
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:|חבל| הבוגר של יום הפעילות:כל צוות סדנאות
המדריך של יום הפעילות:כולם
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו]לא שידוע לי |<<מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ח' שולט
כמה חניכים הגיעו?20 כמעט, לא ספרתי בדיוק חחח כמה נרשמו לסניף?אף אחד עדיין איזו פעולה העברתם?הפנינג של סדנאות מה היה בפעולה?ODT בעיקר, ועוד כל מיני משחקים איך היא עברה?נחמד מאוד היה משו מיוחד בפעולה?לא ממש איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?טקס אש
הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?אהא והחניכים?אינ מקווה:) תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):רציתי לצרף, תפוז המעצבנים לא נותנים:( משהו להוסיף:שי, בפעם הבאה- תענה לטלפון! הייתי גלמודה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

רביד..

למה חזרת מאוחר ולבד בחושך?
איזה כיףש היה טקס אש!!!!!11 וואוו.. מחכה לראות את הפעולה.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחזרתי מאוחר ולבד בחושך

כי אני היחידה מבני עי"ש ולא היה אוטובוס.. אז חיכיתי 45 דקות לבד [כי כולםהלכו הביתה] עד שאבא בא מראשון לאסוף אותי.. אני מקווה שזה לאיקרה יותר חח.. גדרה בחושך לבד זה לא נחמדXD וכן, היה טקס אש ממש טוב ששני חמשושים תותחים עשו:) כל הכבוד להם.. ואין פעולה ממש חח, זה היה יום של סדנאות וטכני כזה..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifמממ:)

הכתובת הייתה באחריו של נירניר וזיידמן

orlupo

New member
למרות כל הלחץ והתסכול שנובע ממנו חזרתי ועונה

שם: אור שכבה: 1/7 או לא להיות! סניף: ראשל"צ תפקיד: חבר בועדת קהילה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי איך עבר יום הפעילות? נחמד... באיזה שעה הגעת לסניף? 3 וחצי, בערך קצת אחרי.. ישר אחרי בצפר.. באיזה שעה עזבת את הסניף? 8 וחצי בערך.. כמה חניכים היו היום בסניף? 120 (נפילה קצת רצינית...) אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): חילקנו לבוגרים שי-ים (מה הרבים של שי?!) עבור יתומים ואלמנות של צה"ל מהאגודה למען החייל לחלק למשפחות שהם קיבלו.. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: לא יודע.. המדריך של יום הפעילות: גם.. מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] טיול סוכות ארצי? <<מחנה קיץ 2008>> על איזה נושא אתם עושים? לא עונה התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? אתם ממשיכים לשגע אותי.. איזה צוות אתם? נועה זה כבר מוגזם...
<<מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? - כמה חניכים הגיעו? - כמה נרשמו לסניף? - איזו פעולה העברתם? - מה היה בפעולה?- איך היא עברה?- היה משו מיוחד בפעולה?- צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?- הבאתם מושמוש?- במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?- והחניכים?- תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

אור יקירי...

סליחה על המחנה. בטעות נו...
120 חניכים נפילה? ממש לא!!! למה אתה חושב? כמה היו ביום פעילות הראשון? אנחנו צריכים לדבר.
גם אנחנומחלקים את השי לאלמנות.... אתם מגיעים ליום תנועות הנוער?

orlupo

New member
אשכרה אנחנו צריכים לדבר...

החלוקת שי-ים (אני עדיין לא יודע איך אומרים שי ברבים :S) היא ארצית. האמת שהייתי בכתובת ברמת אליהו שתאכלס היה יותר הגיוני שאתם תגיעו לשם. הייתה ירידה לעומת ה-208 ביום פעילות הראשון אבל הייתה עלייה חזרה ל-150 ומשהו. היינו ביום תנועות הנוער... למה לא היית שם?

למעלה