הודעה הודעה הודעה

tttttttttt1

New member
../images/Emo41.gif הודעה הודעה הודעה ../images/Emo41.gif

טוב כל אנשים מועד בגרות חורף - מי שרוצה לדעת מה המיקוד לשאלון שלו שיכתוב הודעה עם המקצוע והשאלון שהוא עושה.. בהצלחה לכולם בבגרויות חורף

Osher191

New member
אההההההה!!! 005!!!!

אין סדרה הנדסית אינסופיתתתתתת וגם לא נוסחאות נסיגהההההה בטח יהיה רק סנדרה הנדסית שאני שונאת כי הורידו לגמרי את החשבונית, אבל זה עדיין עדיף מנסיגה ואינסופיתתתת ווהווווו ובאלגברה אני מהמרת שאולי יהיה נוסחאות וייטה

tttttttttt1

New member
טעות - לא הורידו דימיון!!

הורידו הגדרה של דימיון - לא יודע מזה בדיוק אבל זה היה ככה בדיוק במיקוד קיץ ומועד ב'...גם אצלנו ירד הנושא של "דימיון מצולעים-הגדרה" אבל בפירוש לא ירד נושא דימיון....בבגרות מועד ב' בפםירוש הייתה שאלה להוכיח דימיון ובבגרות מועד א' לא הייתה שאלה ספציפית על דימיון [אם כי הייתה שאלה ספציפית על הוכחת חפיפה] אבל אני חושב שהיו צריכים להשתמש בדימיון כדי לפתור שאלה..לא בטוח..בכל מקרה נושא הדימיון לא ירד!

Osher191

New member
הורידו מלא מדמיון

את כל המשפטים כמעט.. כל ה"יחס הדמיון כיחס הגבהים\חוצי זווית\תיכונים\שטחים" זה הרוב

tttttttttt1

New member
כן..בדיוק איך שהיה במועד קיץ..בדיוק

אותו דבר...ביקשו להוכיח דימיון באחד הסעיפים..אבל לא היית צריכה להשתמש במשפטי דימיון - כמו משפטי היחס - לצורך השאלה... אבל דימיון צריך לדעת..

tttttttttt1

New member
במועד קיץ ומועד ב' שאני עשיתי

שנה שעברה הורידו לחלוטין סדרה הנדסית ונשאר רק חשובנית..אויי זה היה כל כך נחמד...
...

tttttttttt1

New member
אז תעשי גאומטריה

[אנחנו מדברים על שאלון 05 נכון?] אני עשיתי רק גאומטריה ואני מאוד מרוצה מהציון

tttttttttt1

New member
אמממ זה הולך ככה-

בכל השנים עד עכשיו בפרק ב' בבבחינה היו 3 שאלות - 2 גאומטריה ואחת הסתברות..ההוראות היו לבחור 2 שאלות בלבד לכן יכולת לבחור רק גאומטריה בלי לבחור הסתברות בכלל.. צץ לי חשש קטן עכשיו שיכול להיות שהולכים לדפוק אתכם עם 2 שאלות בהסתברות ורק אחת בגאומטריה [משהו שלא היה עד עכשיו..אבל זה ממש מוזר שלא הורידו כלוםםםם בהסתברות] ואז את חייבת לבחור לפחות שאלה אחת בהסתברות... זה רק חשש שלי [גם שמעתי עוד מישהו שחושב כמוני] אבל כמובן אנחנו לא יכולים להיות בטוחים בכלום...עד עכשיו בכל השנים תמיד היו 2 שאלות בגאומטריה ורק אחת בהסתברות...

tttttttttt1

New member
למרות שדי לא סביר שיהיו

2 שאלות בהסתברות..זאת נושא ממש קטן ומספיקה,לדעתי,שאלה אחת עם כמה סעיפים [3 סעיפים ככה] כדי לראות אם מישהו יודע הסתברות או לא...גם מבחינה כלכלית יותר שווה להם לשים 2 שאלות בגאומטריה כי אפשר להכניס 2 שאלות בגאומטריה בדף אחד, בעוד שכל שאלה בהסתברות נכנסת בדף אחד...[אבל זה סתם פרשנות שלי
]... גאומטריה זה פשוט נושא ענק שאם רוצים לבדוק "הבנה" צריכים לתת כמה שאלות... יכול להיות שאנשים פשוט לא בוחרים הסתברות והרוב עושים רק גאומטריה אז הם רוצים לחייב את האנשים לבחור בהסתברות...אבל זה נשמע לי קצת מוזר..אני מקווה בשבילך שלא יעשו לכם דבר כזה..אם היו עושים לי את זה בבגרות הייתי יכול להכשל
... בכל מקרה - בהצלחה =)

The Shoe

New member
בבגרות בכלל לא הולכים לפי הבנה

אני ביא' וסיימתי שנה שעברה את כל 5 היחידות. 2 השאלות ב05 היו חפיפה- אם היו רוצים לבדוק ידע היו שמים גם אחת עם דמיון. [אני אישית שמחתי, אני שונאת דימיון!] השיקול היחיד הקיים הוא הנושא הכספי- נוח יותר לשים שתי שאלות בגיאמוטריה מאשר 2 בהסתברות. תחשוב שיש שני סוגי הסתברות וכל אחד מלמד סוג אחר- ככה שזה 4 שאלות בהסתברות בעצם- הרבה יותר דפים. הסיכוי שזה יקרה קלוש למדי

tttttttttt1

New member
זה ברור...אבל אני לא רציתי

להתחייב כי מניסיון שלי עם בגרויות משרד החינוך עושה דברים לא צפויים..דברים שלא היו עד עכשיו...מפתיעים ככה פתאום... המיקוד של השנה קצת מחשיד- עוד לא קרה מצב שלא הורידו כלוםםםםםםםםם בהסתברות לכן זה מעלה חדש שאולי הם יחליטו לעשות משהו מוזר השנה...מניסיון - משרד החינוך עכשיו נמצא בתהליך הקשחת רמת הבחינות לכן הוא עושה דברים מאוד לא צפויים בבגרויות האחרונותץ... קחו בחשבון..... בהצלחה לכולם =)

The Shoe

New member
נכון

שנה שעברה ב07 היו שני גיאומטריה אנליטית ממש קלות, והחקירה של 07 שאמורה כביכול להיות של פונקציות מעריכיות ולוגרתמיות, הייתה של פונקציה מנה ורק בסעיף האחרון היה שימוש בLAN. למי שעושה את 07 בנפרד זה ממש גרוע, כי כבר שוכחים את החומר. אולי פשוט החליטו שאין ממש מה להוריד. שנה שעברה השאלה בהסתברות הייתה קטסטרופה- הרבה מילים, אף אחד אצלנו לא הצליח בזה ב100%

tttttttttt1

New member
יש המון דוגמאות לזה

שנה שעברה בהיסטוריה ב' - פתאום ערבבו בין שני נושאים בשאלה אחת - המלחמה הקרה והכרזת העצמאות [בחיים בכל ההיסטוריה זה לא קרה! פעם ראשונה עשו דבר כזה!!] בשאלון 3 יחידות בכימיה - פתאום הורידו שאלה שלמה...כל הזמן היה לבחור 4 שאלות מתוך 8, פתאום היה לבחור 4 שאלות מתןך 7... יש עוד המון דוגמאות!!

למעלה