הודעה הנהלתית - חובה לקרוא

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo41.gif הודעה הנהלתית - חובה לקרוא ../images/Emo41.gif

תקנון הפורום- היום סוף סוף הועלה אל מאמרי הפורום תקנון הפורום. קישור אל התקנון- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1412&a=64235&c=6763&sc=0&ssc=0 חובה על כל חבר בפורום לקרוא את התקנון. חבר פורום שיעבור על אחד מהחוקים תשלח לו אזהרה במסרים. ברגע שאותו חבר יעבור שוב על אותו חוק ויתעלם מהאזהרה יחסם למשך 3 ימים. אחרי ה3 ימים תנתן לאותו חבר עוד 2 הזדמנויות אחרונות. עמוד קהילת הפורום- עמוד קהילת הפורום נפתח
מהשבוע הבא אני אבחר כל שבוע את המשתמש הכי בולט, משתמש השבוע, אשר יופיע בריבוע של "מחברי הפורום" למשך שבוע בתור מענק על פעילותו. שרשור הפרק השבועי- עד להודעה חדשה היחידים שפותחים את שירשור הפרק היומי הם אני והמנהלת השותפה שתצטרף בקרוב לניהול הפורום. מי שיפתח שירשור פרק שבועי ללא אישור שלי או של המנהלת השותפה השירשור שלו ימחק ללא כל אזהרה. הודעות נוספות שידברו על התוכנית ישורשרו לאותו שירשור. השירשור יהייה נעוץ ל24 שעות מתחילת התוכנית. פינת הסקר השבועי- כל שבוע יפתח סקר הנמצא בראש הפורום עם השאלה "איזו אמא מועדפת עליכם מהתוכנית האחרונה". לאותו סקר יפתח שירשור ובו תוכלו לדון על כך. אנא המנאו מהשמצות באותם שירשורים. בבקשה מכל מי שקרא שיגיב ב
שאדע שהוא קרא. המשך גלישה מהנה, בן מנהל הפורום

california10

New member
ונצל"ש חשוב חשוב חשוב../images/Emo3.gif!

אני החלפתי כינוי כי אני לא יכול לכתוב בפורומים משום מה.. הכינוי הקודם שלי היה "זיו בן שטרית".. כתוב בחתימה שלי שהחלפתי כינוי למקרה שמישהו לא יראה.. כנראה שאני אחליף גם כינוי עוד כמה שבועות

california10

New member
כן.. את הכינוי הזה פתחתי סתם ועכשיו

אני משתמש בו כי תפוזבל עשו לי משהו עם הכינוי הקודם ואני לא יכול לכתוב בפורומים..

למעלה