מצטער לשמוע ...
את מתנצלת ? את - שתמיד פה בשביל כולנו ... תני לנו להיות פה בשבילך קצת ... דומה שאיני יכול למצוא מילות ניחום ועידוד בשעות כאלו , קטונתי - המלים , האיחולים ונסיונות ההזדהות מאבדים משמעות , וגם לאיחול " שלא תדעי עוד צער " אין אחיזה , לפחות כל עוד אין לי חלק בקביעת סדרי עולם . מה שכן אני יכול לאחל ולקוות , ופה אפילו אוכל גם לנסות ולתרום את חלקי , זה שיירבו השמחות ורגעי האושר בחייך , וייאזנו רגעי צער אלו שאת עוברת . את לימדת אותי , מוז , או הזכרת לי , שעם כל יקר שהולך מעימו , מופיע לו , לאדם , מלאך , או כוכב , בשמיים , ששומר עליו , עוקב אחריו ודואג לו . אני נוטה באמת להאמין , שאותו אחד ששומר עלייך עתה באהבה יישמח יותר וייתמלא בגאוה , ככל שתהיי את פחות עצובה - הביטי לשמיים , חייכי אליו , ותהא זו דרכך למסור לו דרישת שלום , ולהזכיר לו אהבתך . ובמקום בו נמצא , הוא בטח כותב לך עכשיו מכתב שלא יישלח : " ... יש אי שם , מישהו חושב עלייך , מישהו רוצה אותך נורא , יש אי שם . יש אי שם , מישהו חולם עלייך , מישהו אוהב אותך כל כך , יש אי שם . שיר לך שר , שיר עצוב סנטימנטלי , שיר שלא משאיר אותך לבד , שיר לך שר ... " . מצטרף לשירתו ... היי חזקה ...