הודעה והתנצלות

ה מוזה

New member
../images/Emo41.gif הודעה והתנצלות

אני מתנצלת מראש על כך שבימים הקרובים הנוכחות והתגובות שלי כאן בפורום יהיו מינימליות , עקב אובדן אישי וכואב ..פטירה של אדם קרוב לי . אני קוראת וצופה בפורום אך מסיבות מובנות ..אהיה לי קצת בשתיקה . תודה לכם .

מוזה......

האמת שאני קצת מזדהה עם מה שרשמת..... סבתא שלי נפטרה אתמול בערב(עוד אחת) ואולי הייתם מצפים שאני אתרחק קצת מהאינטרנט... לחשוב קצת על ההמשך... ואיך אני בעצמי מתמודדת עם הדברים.. אבל אני פה... והאמת שאני לא זזה מפה..... כי מפה,מהאנשים שאני מכירה... אני שואבת את הכוח להמשיך הלאה... האמת שלא רציתי לדבר על עצמי.. רציתי לדבר עלייך,מוזה... אם קשה לך ואת מרגישה שאת חייבת להתרחק מפה,או סתם להיות בשקט... תעשי את זה אבל אל תשכחי דבר אחד..... אל תהיי לבד... פשוט אל תהיי לבד..(כמה נדוש שזה לא יראה..... לי אומרים את זה וזה קצת עוזר).. משתתפת בצערך.....
אני.

משתתפת בצערך

אני לא יודעת ממש מה להגיד כי אני יודעת שמילים לא יכולות להועיל אני כן יכולה להגיד לךש זה בסדר להתרחק שזה בסדר לקחת זמן לעצמך אפילו לשקוע קצת בכאב תהיי חזקה

את בלבי עכשיו בתוך לבי ../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

היא בלבי עכשיו בתוך לבי כמו הרבה צללים כמו הרבה שבילים כמו עשן. היא רק שלי עכשיו היא בחובי, כנוף הרבה עלים כמי נהר כחולים, עכשיו היא כאן. אהבתיה אני יודע זאת פתאום, אהבתיה, פתאום עכשיו פתאום היום. כן היא שלי עכשיו כמו השיר, עולה היא מתוכי, עולה בכל כוחי, כמו השיר. אני קורא בקול בני האדם, ומרחבי אי-שם וכל רוחות הים, והגלים, אם תשמעי אותי ואת שירי המתפרץ כים,צועק אל העולם,רק תשמעי. אהבתיה אני יודע זאת פתאום, אהבתיה, פתאום עכשיו פתאום היום. כן היא שלי עכשיו כמו השיר, עולה היא מתוכי, עולה בכל כוחי, כמו השיר. השיר של שלמה ארצי "אהבתיה" מוקדש לך מכל ה
רק במקום "היא"-"את" ובמקום "אהבתיה"-"אוהבת אותך". מאז שנפרדת מהחבר שלך ואת בלבי כאב לי לחשוב שאת עצובה את שלקחת על עצמך לעודד את כולם,צריכה עכשיו עידוד. הבאתי לך את ה"בננה" מהכרטיס הישן שלך כדי לעלות לך חיוך. בפורום "זיהוי שירים" התכתבתי עם "תמי"עד השעות הקטנות כדי למצוא את המילים לשיר של יהורם גאון "את הכי הכי",כי את באמת הכי הכי. ובלילה שכתבת על הדוד שלך בכלל לקחת אותי אחורה בשנים, בדיוק כך לפני הרבה שנים ביקשתי מאלוהים שיגאל את אמי. אני ידעתי שעוד כמה שעות זה יקרה, אבל השתתקתי,כי כשאוהבים אומרים "תגאל אותה/אותו" סימן שזה כבר הסוף. הסוף הגיע ועכשיו, איך אני אנחם אותך?! אני לא יכולה לשקר לך-אין נחמה זה כואב וזה יכאב תמיד- רק מתרגלים. אין פתרון לכאב,כל מה שנותר לעשות זה לנצור את זכרונם עמוק בלב. שבוע קשה עובר עלייך ו"יעלי" נעלמה לי, יש לי הרגשה שה"רותיקה" ההיא פגעה בה. ובכלל מאז שאת נפרדת מהחבר שלך, כולם כאות הזדהות נפרדות/נפרדים מהחברים/חברות. שמת לב לזה!רוב המכתבים הם מכתבי פרידה
ואני, מה אני אגיד להם, לא נורא,זה בסדר,תעברו את זה הרי הייתי חוטפת
בפרצוף. אז לרוב שתקתי וכשלא יכולתי כבר כתבתי סיכום עדין לאוהבים. "הימים האלה הם אוצר ממש להיות מאוהב זו זכות גדולה והרגשה נפלאה כמה שיותר אהבה- כך יותר אושר אהבה פנטסטית או אהבה ממשית חובה לתייק אותה בתודעה ולהכיר בגבולותיה אז נאהב וגם נשמר מאכזבות לאורך השנים הזכרונות הנעימים ימלאו אותנו באושר וגעגועים לאהבה." איך הגעתי עד פה!!!!!!!!!!!!! ואני שלא ידעתי מה לכתוב לך
ורציתי רק לספר לך איך הגעתי לשיר הזה, קמתי בבוקר וכל הזמן את אתי ובלבי לא נעים לי, אני לא רגילה להגיד לאנשים שאני לא מכירה דברים כאלה חמים. אז לא כתבתי לך ....ועדיין לא כתבתי.... פתאום התחלתי לזמזם ...את בלבי...את בלבי ופתאום הבנתי שיש שיר כזה............ התקשרתי לחברה-היא הזכירה לי-ואיזה מזל שלא הייתי צריכה לבלות כמה שעות בפורום "זיהוי שירים" לבן שלי החמוד יש את האלבום יש את השיר ויש את המילים,ואיזה מילים וואו! יותר יפה מזה אין.......... אני כתבתי את כל זה?! לא יכול להיות! תשמעי עוד משהו... אתמול מני פאר אירח את גדעון רייכר ובין היתר שאל אותו, מה זאת אומרת הייתם עניים! גדעון ענה לו עניים פשוט היינו עניים מאוד-כלום לא היה והמשיך...ילדים בשכונה היו להם כלב חתול.. ואני יום אחד שרכתי חוט מסביב לצוארה של תרנגולת והלכתי איתה כאילו גם לי יש חיית מחמד. אין... נשפכתי ...ומצד שני...עצוב כלכך...ומצד שלישי איזה נפלא...מה עושה ילד כדי לשרוד את החיים!!!!!!!!!!! ובנימה חיובית זו אני נפרדת ממך לעת עתה ומאחלת לך תרנגול מקסים שיהיה לצדך בימים הטובים ובימים הקשים. מכל ה

Y A E LY

New member
מוזייייייי

משתתפת בצערך על אובדן אדם יקר. פתאום העולם נהיה כל כך קטן. הכל מתגמד ותופס פרופורציות אחרות. הקרקע המוצקה נשמטת מתחת, לועגת לכל המובן מאליו. קפצנו ישר לשלב שאחרי. אין טעם להבין, והחלל בתובנה עומד על שלו להשאר בריקנותו. פתאום, ואולי, וכלום, ושוב, ושתיקה. ומביט מהצד משתאה מול אובדן בעל אלף פנים. עומד בקצה הצוק בידיים פרושות. לא גיבור תהילה או קרבות. לא אנשים, לא מילים. נחתם בחותמת הזמן אדם וחיוך. והלך. כמובן שאנחנו סולחים לך שאת לא כאן איתנו ואשמח להיות כאן איתך- אם את רק צריכה.... תמיד תזכרי זהוא נשאר איתך בלב- וזה מה שחשוב.... כשאמות משהו ממני ימות בך כשתמות משהו ממך בי ימות איתך כי כולנו,כן כולנו כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאתנו הולך מעמנו משהו מת בנו משהו נשאר איתו...
אוהבת המון המון המון ומשתתפת בצערך....

איתך באבלך הכבד.

אנחנו בוודאי נבין את התרחקותך, בדיוק כפי שנשמך להיות אוזן קשבת אם תבחרי בכך. מחזקת את ידיך, חתולת הלילה

אופה3

New member
איתכם באבלכם, שלא תדעו עוד צער

והלוואי ויתמלאו ימיכם רק בשמש ובאור, ובאהבה. ממני האופה

ה מוזה

New member
תודה לכם , על החום והעידוד ../images/Emo23.gif

"אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאוד" אני שמחה שדרכי הצטלבה בדרככם. יום קשה - אבל מתוך כל הדמעות יש גם חיוכים ,הרבה זכרונות נהדרים יש לי מאותו איש יקר וזה לתמיד שלי . תודה לכם ... תודה לך אורחת על הנגיעות שלך נגיעות רכות מעודדות ושוב , הצלחת להעלות לי חיוך ..

King of pain

New member
מצטער לשמוע ...

את מתנצלת ? את - שתמיד פה בשביל כולנו ... תני לנו להיות פה בשבילך קצת ... דומה שאיני יכול למצוא מילות ניחום ועידוד בשעות כאלו , קטונתי - המלים , האיחולים ונסיונות ההזדהות מאבדים משמעות , וגם לאיחול " שלא תדעי עוד צער " אין אחיזה , לפחות כל עוד אין לי חלק בקביעת סדרי עולם . מה שכן אני יכול לאחל ולקוות , ופה אפילו אוכל גם לנסות ולתרום את חלקי , זה שיירבו השמחות ורגעי האושר בחייך , וייאזנו רגעי צער אלו שאת עוברת . את לימדת אותי , מוז , או הזכרת לי , שעם כל יקר שהולך מעימו , מופיע לו , לאדם , מלאך , או כוכב , בשמיים , ששומר עליו , עוקב אחריו ודואג לו . אני נוטה באמת להאמין , שאותו אחד ששומר עלייך עתה באהבה יישמח יותר וייתמלא בגאוה , ככל שתהיי את פחות עצובה - הביטי לשמיים , חייכי אליו , ותהא זו דרכך למסור לו דרישת שלום , ולהזכיר לו אהבתך . ובמקום בו נמצא , הוא בטח כותב לך עכשיו מכתב שלא יישלח : " ... יש אי שם , מישהו חושב עלייך , מישהו רוצה אותך נורא , יש אי שם . יש אי שם , מישהו חולם עלייך , מישהו אוהב אותך כל כך , יש אי שם . שיר לך שר , שיר עצוב סנטימנטלי , שיר שלא משאיר אותך לבד , שיר לך שר ... " . מצטרף לשירתו ... היי חזקה ...

ה מוזה

New member
יש אי שם .......................

"יש אי שם... אז אל תבכי הלילה ראשך הניחי כאן כוכב נופל מאיר את עינך שואל לאן ומה תבקשי מלמעלה אם זה אותי אז הנה אני שלך שלך, מזמן שיר לך שר שיר עצוב סנטימנטלי שיר שלא משאיר אותך לבד שיר לך שר השחר מחכה כבר מעבר לפינה השמש מסתובבת עכשיו לעוד תנומה אני מסתכל על פנייך את חלומך מלטפת קרן אור, קטנה יש אי שם מישהו חושב עלייך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם"... אם יש שיר שתמיד נגע לי בלב ...זה השיר . יד נעלמה הציתה עבורי כוכב נוסף היום בשמי הלילה ...קשה לי לחייך אליו , לא היום .. אבל מחר , מחרתיים כשזכרונות העבר הטובים יגברו על מראות היום , כשהשמש תזרח מחר ולעת שקיעה .. אני אחייך . ואותך , איש השקיעות אם הייתי יכולה הייתי מחבקת עכשיו... תודה ..

yanivca

New member
כמו שכבר נאמר לפני -

מילים באמת לא יכולות לעזור. רק הידיעה שאנחנו כאן. בשבילך, ילדה.

למעלה