הודעה חשובה בקשר למפגש
מפגש נדחה ביום

../images/Emo41.gifהודעה חשובה בקשר למפגש../images/Emo41.gif מפגש נדחה ביום

המפגש נדחה ל23/12 יום שלישי, כלומר, הוא נדחה ביום מהתאריך הקודם.. כל האינפורמציה עדיין זהה.. פארק הירקון בשעה 10 וחצי. מחכים לבנות ברכבת מרכז ב10.. אם יהיה יום גשום אז סנטר.. כאלה שיש להן בעיה להגיע לרכבת מרכז ורוצות עזריאלי, כל מי שצריכה את המספר שלי .. תשלחו לי מסר אוקיי? ובבקשה תגיעו
אני מאוד רוצה לראות אתכם לפני שאני מתגייסת

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|גיוס קל ונעים...^^

שיהיה לך שם הכי כיף בעווווווולםם^^ *אני רוצה להתגייס..
יש מצב אנחנו מתחלפות?* לצעריי לא כ"כ הספקתי להכיר אותך אבל נזכור אותךך לעוד כמה זמן..=/ קיצ תבאי לבקר פה בפורום השקסעיי הזה *סליחה* כי אני לא יכולה לבוא בגלל הטיול החרא שלי...TT

זה שאני מתגייסת לא אומר שאני עוזבת

אני רק רוצה לראות את כולם פנים אל פנים לפני שאני אתגייס. כי אז החופשות שלי לא תלויות בי

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|

חח אני יודעת. אבל זה במידה ולא יתנו לך שבתות וחופשות עקב הפרעהXD *אני לא כ"כ מבינה בצבא אז סליחי לי על דברים לא נכונים:-\*

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלגדיי|יאא את במשצ"ים?!

טוב כבר אמרת את זה אבל בכל מקרה ..XD את הולכת למכתש רמון או משהו כזהה ?

adiiiXD

New member
כן ../images/Emo13.gif

אני נוסעת ללטרון בחנוכה . גם את/ה מש"צ/ית ?

../images/Emo41.gif בננות, תקשיבו-

ממש ממש באלי להגיע הפעם! ובמקרההה אני ב23 בתא. ונכון שמפגש בפארק יכלהיות אחלה דבר, אבל זה קצת לא פרקטי כרגע. המזג אוויר לא עושה רושם שהוא יהיה נוח ביום הזה, בעונה הזאת. מה דעתכן לקיים את המפגש כרגיל בסנטר? אני ממש ממש רוצה לראות את כולכן! ];;;; תחשבו על זה. ^^

היי בובה..

כמו שאמרתי בהודעה.. אם מזג האוויר לא יהיה פרקטי, אנחנו הולכות לסנטר
אבל אם הוא יהיה יפה ונוח כמו שהיה בערך בחודש וחצי האחרונים. כי משום מה השנה לא הגיע החורף, אז אנחנו הולכות לפארק הירקון.

אז מה קורה בסוף? לאיפה הוא נקבע?

אני לא יכולה ללכת מ10 וחצי, יש לי לימודים...המבין יבין. רק מ13:00. בכל אופן, תהנו. ומקווה שנתראה מתישהו...

בובה, זה שקבענו ל10 וחצי

לא אומר שאת לא יכולה לבוא ב1.
בבקשה תבואי אם את יכולה. אנחנו נהיה שם.

למעלה