הודעה חשובה לכולם

../images/Emo41.gif הודעה חשובה לכולם ../images/Emo41.gif

אני פורשת. עד כמה שהייתי רוצה, פשוט אין לי זמן לטפל בפורום כמו שמגיע לו. אז מצאתי מחליף נהדר, איהב שלנו שנצבע לו בכחול. בואו נאחל לו הרבה הצלחה
ואני ממשיכה להיות כאן איתכם, אבל כאחת העם

אני מבין

זה כמו להיות ועד בית וזה קשה. בהצלחה לך איתנו פשוטי בעם ובהצלחה למחליף שלך.

../images/Emo10.gif ../images/Emo140.gif

כל כך עצוב לי, התרומה שלך כמנהלת פורום היא ללא גבולות. תודה על כל מה שעשית למען הפורום והק"פ בארץ. הבה הורים יודו לך והמון תינוקות מתוקים.
איהאב, איזה מזל שהגעת לפורום, אין מתאים ממך ומסור לניהולו ולהתווית אופיו בעתיד. המון הצלחה לך ולאורית בניהול המשותף.
אוהבת אתכם עידית

kashke

New member
אני שולחת לך חיבוק חזק.

ותודה ש"נפגשנו".
הולם גדול ופתוח...אני בטוחה שנפגש פעם...עד אז.. המון איחולי הצלחה לכם- אילה

kashke

New member
../images/Emo9.gif כמובן ש"העולם גדול ופתוח" ../images/Emo79.gif

Adoushi

New member
תודות לאש"ת

על הקמת הפורום. על המאמץ וההשקעה. על התרומה בהרחבת המודעות לק"פ. על הזמן שהקדישה. על הרעיונות. על שאנחנו נמצאים במקום זה היום. אני מרגיש הרבה אחריות. יש לי הרבה ממה ללמוד. אבל מבטיח לכולכם לתת את מיטב מה שיש לי לקידום הפורום ומטרותיו. שלכם, איהאב

shaharhakmon

New member
תודה רבה אש"ת,ברוך הבא איהאב!../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

תודה רבה אש"ת על היחס החם, הסבלנות,האיכפתיות והחום. ברוך הבא איהאב ,אין לי ספק שאתה האיש הנכון במקום הנכון,בזמן הנכון. ברכות לשניכם, אש"ת שלא תחשבי שנסלח לך במידה ונבחין בצמצום הודעות שלך.

גווניבר

New member
המון תודות!!!!../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

תודה על כל מה שעשית בתור מנהלת. העיקר שאת נשארת איתנו, ולא 'תעלמי'. איהב- בהצלחה. אני יודעת שתצליח במשימה החשובה!

nlanxner

New member
אלפי תודות

אש"ת, הפורום הזה עזר לנו כל כך הרבה ברגעים קשים והדבר היחיד שהפריע לי בו הוא שהוא לא נולד קצת לפני כן, כשרק שמענו על הק"ב לראשונה...אני מצטרפת לקודמי ומודה לך שוב ושוב על הכל ומאחלת בהצלחה רבה לאהאב!!

בהצלחה

איהב אני בטוחה שתעשה את העבודה נאמנה ויש לך הצון מה לתרום לפורום הזה אש"ת מקווים שלא תעזבי לגמרי את נפלאה

tgdr

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif

שיהיה במזל והרבה גם לניכנס וגם ליוצאת. אני חושב שהפורום הזה ובכלל הפורומים מהסוג הזה הם עבודת קודש. המון הצלחה

למעלה