הודעה חשובה לכל חברי הפורום...

nerod 72

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה לכל חברי הפורום...../images/Emo41.gif

כרגע עודכנתי על דנה השבוע בגלגל"צ... השבוע דנה נופלת חופשי: ממקום 4 אל המקום ה-13!!! אין לי מושג למה ...אבל אנחנו צריכים השבוע לפעול כדי להעלות אותה שבוע הבא למעלה.... אם שבוע הבא היא לא תעלה קצת, היא תרד מהפייליסט וזה חד משמעית! ואנחנו ממש לא רוצים את זה... אז בבקשה, ממחר לדרג כמה שיותר למצעד, תשנעו את כל מי שאתם מכירים, כולל אתכם- השבוע זה חשוב במיוחד לאור הנפילה הדרסטית, שלא מבשרת טוב - ירידה כזו מסמנת לגלגל"צ שלאב בוי כבר לא להיט... חייבים לשמור על לאב בוי בהצלחה שלו לפחות עד יציאת האלבום... כרגע נבנה מערך יח"צ מאסיבי נוסף לקראת יציאת האלבום: כתבות שער, ראיונות , ארוע השקה וכו'.... כדי שהכל יהיה מצליח ויעבוד ויתקתק חייבים לשמור על לאב בוי גבוה במצעדים, והכי חשוב- גלגל"צ... נכון שלאב בוי מצליח בהיסטריה ומפורגן , אבל בגלגלצ זה מקרה מיוחד וצריך לעבוד על זה חזק.... סומך עליכם!

אורן, אל תדאג ממי, אתה יכול לסמוך עליי!!!

אני לא מפסיק להצביע לדנה דרך האתר של גלגלצ בשמות בדויים ומספרי טלפונים ואי מיילים בדויים לחלוטין. בממוצע, אני מצביע קרוב ל 50 פעמים ביום. אנחנו צריכים על מנת לשמור על לאב בוי בפיסגה. גם מספר ההשמעות של השיר בגלגלצ ירד לחלוטין!!!!!! אנחנו, לא ניתן לזה לקרות.

חייבים להחזיר את דנה לעשרת הגדולים!!!!!!!

אני גם מצביעה לה בכל שבוע בגלגל"צ ורשת ג' ובכל המצעדים. דרגו כמה שיותר

גלגל"צ צריך יותר מאשר רשת ג' !!!!

אין מה לעשות גלגל"צ היא תחנה הכי חזקה ושם צריך להצביע כמה שיותר... ואני יעשה זאת !!!

למעלה