הודעה חשובה מאוד מאוד!!!!

shellydeez

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה מאוד מאוד!!!!../images/Emo41.gif

בלו סקיי ואנוכי מנסים לארגן ערב סרטים. אנחנו מעריכים כי הפרטים יהיו כאלה. תאריך: 26.3.05 שעות: 20:00-02:00 מיקום: קיבוץ עין החורש (ליד חדרה) עלות: 40 שקלים לאדם. תוכן: 2 סרטים, מסיבת פורים וכו' וכו'. אם אתם חושבים שתגיעו אנא שרשרו תגובתיכם להודעה זו! תודה תודה תודה שלידיז וכמובן בלו סקיי

pink cigarette

New member
זה נשמע ממש ממש מגניב.

רק ש... ה-26, אם אני לא טועה, הוא יום שבת - וזה גם יום ההולדת של אמא שלי, ולכן אני בבית. בהצלחה, יקירים.

bobby6killer

New member
עין החורש?

פנאן פנאן,זה קל"ב בשבילי,משהו כמו 15 דקות. פנאן. איזה סרטים מתכננים?

Dafi the Mighty

New member
אממ

אפשר אולי להקדים ביום? כי מוצ"ש- צריך ללכת לישון מתישהו כדי להתחיל שבוע חדש וכל זה. ואני לא רוצה לפספס סרט שני. אבל באופן כללי יש מצב. אם הרבה יגידו שיבואו... אבל לא במוצ"ש.
ואם כן, אז לפחות מוקדם יותר...

0mroosh

New member
נשמע כיף!

אבל אאלץ לעשות זאת עם חבריי בדרום..איך אגיע לחדרה?! ד"א, כל הכבוד על היוזמה!

Free Smile

New member
|thumbs up| אני אבוא אבל

הבחור צודק, יש לכם רק שבוע וזה רחוק מלהיות מאורגן לא ראוי להרחיק גם את תאריך המסיבה? הרי לא חייבים להתחפש רק בגלל שפורים, אפשר להתחפש גם רק בגלל שאנחנו מעונינים להתחפש any given sunday or friday or saturday ואני מתכנן להביא רכב, שיבוא ויאסוף את מי שיזדמן לו להיות באזור הקריות וחיפה. ככל הנראה יהיו 3 מקומות פנויים SO FAR.

ברונדבי

New member
../images/Emo31.gif

חבל, דווקא נשמע ממש נחמד.. פשוט יש לי..התחייבויות קודמות..שנובעות ממשחקי נבחרת ארכאיים.

ganooov

New member
יש חופש בראשון.

בירושלים זה פורים. עבודה? זה ערב
.

צבא זה מהבוקר עד הערב.

ופרט לזה אי אפשר להשיג את מנהלת הפורום שגם בעזרתה היה אמור להתארגן המפגש. כך שמחוסר ברירה הוא נדחה למועד אחר.

למעלה