הודעה חשובה - ניהול הפורום

ה מוזה

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה - ניהול הפורום../images/Emo41.gif

בימים הקרובים לא אהיה פה . הפורום ינוהל עד לחזרתי ע"י טאיירון ( מנהל פורום ווידויים) איש מופלא אני מודה לו בהזדמנות הזו על כך שהסכים לנהל את הפורום עד שאחזור - יודעת שמשאירה את הפורום ואתכם אנשי מכתב קסומים בידיים נאמנות ומוכשרות . החל ממחר כל פניה בנוגע לפורום במידה ותהיה יש להפנות לטאיירון. ואני אתגעגע .. ואשתדל לחזור מהר . אוהבת אתכם

sunset*

New member
כבר מתגעגעת מוזילה ../images/Emo24.gif

מקווה שאת עדיין שם מוזילה, תדעי שאני מתגעגעת. לא יצא לנו לדבר אתמול אז שיהיה בהצלחה.
ואני פה אשמור על טאי,,,חיחיחי יותר נכון אשתדל לשמור על עצמי ולא לעשות צרות.
אוהבת אותך מוזי, מואהההההה ענקית,

sunset*

New member
הכל תלוי בטיב המילוי ../images/Emo166.gif

[URL='target=_blank'][URL='target=_blank'] [/URL]תשלומים יש להפנות אלי[/URL]

tairon

New member
וואו את משלמת ועוד אייך..

על כל הודעה שלי תפוז.. ולפי דעתי תתחילי לבצע רכישה של איזה פרדס מישהו ראה את ויטמין הסי שליייייי?????

ה מוזה

New member
בפרדס ליד השוקת ..../images/Emo13.gif טאי ......

אני בחופשששש , מותר לי להציף את הפורום ???? תמחק לי את ההודעה הזו ????
ואגב פרדס ... בשביל וויטמין סיייייי לא קונים פרדס ובשביל מילקי בלי קצפת לא צריך לאכול את הקצפת ... חחחחח .... אני לא מבטיחה שזו הודעה אחרונה להערב ..

tairon

New member
תגידי אני נראה לך

כזה????============>>>> לא מוחק ולא מוחק מה תעשי? ואגב פומלות השנה זה להיט יש בהן הרבה ויטמינים ואם כבר את מביאה לי אז תביאי גם מסחטה שיהיה מיץ טבעי 100%

ה מוזה

New member
פומלות ???????????../images/Emo12.gif

אממ..... טאי אתה בטוח שאתה בפורום הנכון ?
נראה לי תצטרך להעיף אותי מפההההההה , קשההההה לי ללכת מפה

sunset*

New member
שכחתי שככה מקפיצים ../images/Emo163.gif

מוזילה מוזילה מוזילה שלי, מחכה שתחזרי ובפורם תכתבי. אוהבת אותך ומתגעגעת ______________________________________________________ עכשיו זה יקפוץ?¿?¿

sunset*

New member
יאאאאא טוף, אם אין בררה

א´ אוהל ב´ זה בית ג´ זה גמל גדול מהי ד´ זוהי שלת שפותחת את הכל א´ ב´ ג´ ד´ ה´ הדס ו-ו´ זה ורד שפרחו לי בחולות ז´-ח´ שתיהן ביחד זהו זר חבצלות ו...... בני השש ובני השבע א´ ב´ , א´ ב´ מציירים בגיר וצבע א´ ב´, א´ ב´... _______________________________________________________ עכשיו זה חייב להקפיץ, ואם לא אני מתייאשת

למעלה