הודעה חשובה על הגדרת הפרטיות שלכם בתפוז

../images/Emo41.gifהודעה חשובה על הגדרת הפרטיות שלכם בתפוז../images/Emo41.gif

שלום לכולם אני בוחרת להביא בפניכם את ההודעה הזו, כי אני יודעת שיש כאן אנשים שרגישים במיוחד לפרטיותם, ומכיון שגם אני כזו, נראה לי שחובתי היא להביא זאת בפניכם בצורה יזומה. הנהלת הפורומים של תפוז העלתה היום את מערכת העולמות החדשה שלה. זה צעד נוסף בחידוש פניו של התפוז. העניין הוא - שאם תיכנסו לעולם שלכם, תגלו - שכל הודעה שכתבתם ברשת בכל פורום או בכל קהילה - גלויים לעיני כל. מכיון שאני לא הייתי רוצה שזה יהיה כך לגביי, אני מניחה שיש ביניכם כאלה שלא היורוצים בכך גם לגביהם. לכן - מה שעליכם לעשות הוא להיכנס לעולם שלכם, ולהגדיר מחדש את הגדרות הפרטיות שלכם. אני מציעה פשוט להיכנס שם לכל קטגוריה וקטגוריה ולראות מה היא מציעה לכם ומה המצב הנתון שלה. כך אני עשיתי. את כל השינויים - אפשר לעשות דרל ה"ניהול"... ואז - כל קיצורי הדרך לפניכם. אם יהיו לכם בעיות טכניות, או שאלות על זה, - אני מזמינה אתכם לשאול כאן או בפורום משוב. בהצלחה.

תודה רבה על העדכון ניצת

האמת שזה די מנוול לשים את כל מה שהם שמו בדיפולט ועוד במערכת שהיא בשלבי ניסוי. למי שמתעניין - מבחינת הודעות - לי רק עזר למחוק אותן אחת אחת - ההגדרות דרך מסך הניהול לא נשמרו.

אבי2511

New member
כן, יש לי שאלה

למרות ששיניתי את כל ההגדרות, ההודעות שכתבתי בשאר הפורומים עדיין מוצגות לעיני כל. אה, ותודה!

מממאיה35

New member
איך ואיפה משנים את ההגדרות?

בפרט (מן הסתם) איך מגדירים שההודעות שכתבתי לא יופיעו שם?

LastFlowers

New member
הן לא זמינות אצלך עבור גולשים אחרים

או שכבר סידרת את העניין, או שזאת פשוט ברירת המחדל: אני לא נגעתי בכלום, וכשנכנסתי לפרופיל שלי ראיתי מצד שמאל למעלה שיש אפשרות ללחוץ על 'כיצד הפרופיל שלי נראה ע"י אחרים', וכך הבנתי שאחרים לא רואים את התגובות שלי.

אז ככה

זו לא היתה ברירת המחדל, לצערי עד היום בשעה 14:00 בצהריים. אבל.. אחרי לא מעט רותחין... הם הצליחו לאתר את התקלה ולהגדיר את הפרטיות מחדש לכל גולש כפי שהגדיר אותה במקר. לכן... נראה לי שהכל בסדר עיו. בכל מקרה, כמו שאמרה הפרחים- לא רואים בכרטיס שלך עכשיו את ההודעות שלך או ל פרט אחר. זכרו - שאתם יכולים לראות את הפרטים האלה בכרטיס שלכם. וכמו שאמרה הפרחים - הדרך לגלות איך רואים האחרים היא ללחוץ על אופציית ה"איך נראה הכרטיס שלי צל האחרים".

22ק ו ס ם

New member
לצערנו תפוז שוב מפגינים חוסר התחשבות בגולשים

הגדרות הפרטיות השתנו בצורה חד צדדית לרעתנו. גם יש כל כך הרבה אופציות שזה מגוחך ובלתי אפשרי למצוא משהו שבאמת צריכים שם.

Unicorn98

New member
אתה צודק, מנכ"ל חדש, צרות ישנות...

למרות שחייבים לתת להם קרדיט, הפעם זה פחות נורא בהשוואה למגה-פאשלה לפני שלוש שנים, עת כל הפרטים האישיים ביותר של כל הגולשים ללא יוצא מן הכלל, הפכו פומביים.
הייתי אז מעורה בפורום מנהלים, והאימה והמבוכה היו בלתי נסבלות.

../images/Emo4.gif לא מצאתי

לא מצאתי איפה בדיוק אני דואג לזה שלא יראו את ההודעות שלי

למעלה