הודעה חשובה על שינוי מוע התחרות

garey

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה על שינוי מוע התחרות

לכל חובבי האיגרוף התאילנדי בישראל שחיכו לתגובות וחדשות ,היות והיינו טרודים כשבוע וחצי אז כנסו התחרות נדחתה היות והבעיה הראשונית נוצרה ,בעקבות העפלת הפועל ת"א כדורסל לגמר-סל ההנהלה והשחקנים לא ציפו למצב זה כלל,מנהלת הליגה לכדורסל וערוץ 1 נכנסו לפעולה , ודרשו בתוקף את יום השידור לימי חמישי,למרות כל המאמצים מצידם לשנות את יום המשחק , ביודעם את ההסכם איתנו ולא לפגוע בנו, ניסו בכל דרך אפשרית ללא הצלחה, החלו להפעיל עלינו לחץ אדיר לשנות את התאריך ,כמובן שלא היסכמנו כלל וכלל, הלחץ גבר וגבר ,ישיבות פגישות העשיה שעמלנו הביזיון לאורחים לשגרירות תאילנד, פירסומים בעיתונות וכל העשיה הטובה שנעשת בשטח וראיתם זאת,אנו ראינו אייך הכל מיתמוסס לנגד עינינו,היתיעצויות עם מישפטנים ועו"ד לפי חוק תילחם עם מעצמות , לא זו הבעיה ,הגיע מצב מסוים שהבנו שאוסישקין יהרס בתקופת הקיץ ולכן מלחמת האוהדיםוההנהלות לשדר פרק תקופה ציון דרך בכדורסל הישראלי וזה המאבק של כולם, באחת הפגישות המתישות והמעיפות ,קיבלתי שיחת טלפון ממוטלה שפיגלר שאמר והיתיעצנו , ג'רי ידידי יש לכם היזדמנות פז להיות מקושרים להנהלת הכדורסל ,על תיסגרו את הדלת , {הוא לא צד בעינין}הרווח בסופו של דבר יהיה שלכם, עם בתקשורת עם בעיתונות , ודברים מורכבים לטובת האיגרוף התאילנדי חשבתי שצודק האדם ,כמו כן אבנר קופל יו"ר הכדורסל אישר את דבריו והוסיף דעו לכם הרווח החשיפתי שעמלתם עליו יוכפל פי כמה וכמה ועוד דברים שאין באפשרותי לפרט לעתיד גדול יותר לענף התאילנדי, הגענו היום להחלטות בשעה 2 בצוהריים לפנות את הארוע לשבוע , נכון זה קשה ביותר לערוך שוב לוגיסטיקה אבל העזרה תבוא מצידם גם בעתיד, מחר יפורסם מודעה בעיתון ספורט , יום חמישי בדרבי במחצית יועלו מיתאגרפי התאילנדי , יערכו מופע בערוץ 1 כפי שנערך היום בערוץ 2 הם יכבדו אותנו בהודעה לציבור על שינוי היום,כל החשיפה הזו בפני אלפי צופים באולם ובבתים תועיל לנו יותר ויותר , ברור לכולם שאנו ניקלענו למצב זה שלא מרצונינו ואולי כל הכוואי לטובה , תודה ג'רי מזרחי שחוגג היום יום הולדת 48 בתקווה לראותכם ביום חמישי הבא באוסישקין 9.6.05 יום חמישי עם אותה תוכנית שלא שונתה תודה לכולם על ההבנה על תרומתנו ועזרתנו להם במחוות אלו ואחרות מועד התחרות יום חמישי הבא 9.6.05 שעה 20.00

damnuso

New member
מזל טוב ../images/Emo151.gif

לג'רי מזל טוב ואני מעריך אותך על הטירחה הרבה וכנראה שבאמת נזכה לרעש תקשורתי שרק יעלה את המועדות לקהילת המתארגפים התאילנדים בארץ

garey

New member
תודה על הברכה ,וטוח שכך יהיה ביום

חמישי בדרבי ,עכשיו אני מדפיס את נאום הברכות לאיגרוף התאילנדי , על עזרתו למינהלת הכדורסל, ולערוץ 1 , נכון ניהיה ללנו קשה יותר , אבל חייבים להמשיך החיים הם במה צריך לדעת אייך לשחק בה, תודה ג'רי מזרחי

מזל טוב לך קירידו,

עד מאה כעשרים,זה לא הרבה אני יודע אבל זה מה שיש.בכל אופן תנסה ליהנות מהחיים איז'ו,איך אומרים,רגע שחולף,לא חוזר. אני מאמין כי דחיית מועד האירוע בשבוע,לא יהווה בעיה רצינית,והכל יתקתק כרגיל,מלבד אולי כמה שינויים קטנטנים,בכל אופן שיהיה בהצלחה,ואני שמח לראות כי לקחת את הכל על הצד החיובי,עלה והצלח ידידי. שלך בפורום, אורי צבי,

garey

New member
אורי צבי תודוס בואינוס ארמנו

שפת הסתרים בין אורי צבי לג'רי , ספניולית למביני השפה, אורי ידידי תודות רבות לך ,אני רק יכול לאמור לך , דלתות רבות ניפתחו בפנינו עכשיו, נכון הציפיה לערב זה היתה גבוה ביותר עם הלוחמים והמאמנים והקהל , אבל כפי הנאמר כל הכואי לטובה ,היפנמנו וממשיכים הלאה , הבעיות הקטנות יפתרו וכבר ניפתרות , החוכמה אייך לנצל את מה שניתן לנו , ממינהלת הנהלת הכדורסל והבטחתם ,מה שכן יש לנו עוד פינה חמה מאוד מאוד , ועזרתם בעתיד תוכח עד כמה ההחלטה היתה אמיצה לטובת כלל הענף, זה החשוב מכל מי שיודע כמותך עד כמה קשה פתיחת הדלתות ומבין את כוונתי, יותר מכל,הצד החיובי שבעינין הוא הדרך הנכונה שבעשיה והחוכמה לשלבה לדרך נכונה יאללההה באסטה אמיגו טודוס בויאנוס גראסיאס אוריססס צביסססס ג'ריסס מזרחיסססס

MikeTyson

New member
אם כבר תחרות באוסישקין... בהצלחה ל-

זאב, Royce Gracie מהפורום. שהולך להיות איש הפינה של דורון אלדר המתאגרפת בטורניר באוסישקין. מגיע לו כל הכבוד וצל"ש על ההתקדמות. בהצלחה זאביק !!!

garey

New member
../images/Emo41.gifהיום הייתי עצבנייייי מי שמע אבל

חשיפת ענק לאיגרוף התאילנדי בשעת המחצית יעלו ללוחמי התחרות למופע ראווה לעיני הצופים ושידורו בערוץ 1 זהו חלק מהסכם עם מינהלת הכדורסל , כמו כן יודו לנו על היתחשבותנו הספורטיבית ,ועזרתנו לשידור האחרון ף של הפועל ת"א ומכבי ת"א באוסישקין שהוא יוצר הספורטאים האגדי שיהרס בעוד 3 חודשים ,לכן כל הלחץ הופעל עלינו ,ואנו גאים להיות חלק מחתיכת היסטוריה זו , אז קדימה מחר עוד אייטם תיקשורתי לענף התאילנדי תודה ג'רי מזרחי נ.ב היום בשידור בזהבי עצבני עליתי לשידור מול מעצמות הכדורסל, רבים וודאי שמעו חשבו שאנו קטנים וג'וקים שאפשר לרמוס , את כבודנו וזהו חלק מהתוצאות שהובטחו לנו בעיקבות הפירסום ברדיו , ידידי מי שנילחם על כבודו מנצח ,שוב תודה ג'רי

garey

New member
../images/Emo41.gif שינוי תאריך בפוסטר ל 6.9.05

יניב נעיצה תודה , ברוך שובך לפורום , בהצלחה לכולם ,

חמור ביותר......./images/Emo46.gif

בתור אחד שבתוך ארגון של ערבי קרבות, אני יכול לומר שמה שהפועל עשו מגעיל ביותר. וכל פיצוי שיציעו איננו יכול למזער את הנזק שנעשה משום ביטול תאריך שכבר נקבע מראש. לא סתם "הזירה" נטשה את האולם באוסישקין........ שיהיה לכם בהצלחה ואני מקווה שתצליחו למזער את הנזק העצום שנגרם יניב

garey

New member
יניב פישר אין קשר להפועל קרא את

כל מאמרי האחרונים, לצערינו ולשמחתנו נפתחו דלתות אדירות , צפה היום בדרבי הברכות והלוחמים במחצית המשחק ,והקשר עם מנהלת ליגת הכדורסל,מעצמה שתלך לקראתנו בעתיד הקרוב ועזרה לקיום התחרות בשבוע הבא בגדול, יש דברים בחיים שעם תוותר תרוויח יותר?? אוסישקין נהרס היסטוריה ואנו בתוך ההיסטוריה , ודרך ההיסטוריה על המפה , זה שווה כל מחיר להחדרת הענף למודעות בשידור חי, במסר אישי מאוחר יותר תקבל הסבר מדויק , בהצלחה בתחרות מהלב לכולם ג'רי מזרחי

ג'רי...

האם בדקת שערוץ 1 ישדר את ההפסקה במחצית?? בד"כ במחצית הם עוברים לפרשנים שבאולפן , ותשדירי שירות וכו... כסף כסף כסף..... ומי שיראה אתכם זה רק האולם.... ואיך אומרים.... שלא יעבדו עליכם... יניב

לצערי לא אוכל לראות את המשחק...

אני עסוק עד מעל הראש בעבודה על הערב קרבות במוצ"ש יניב

garey

New member
יניב פישר ראו ועוד אייך כולל פירגו

פירגונו של אבנר קופל ,יו"ר מינהלת הליגה בכדורסל ,בטלביזיה ,יש סיכוי שגם בערוץ הספורט תינתן חשיפה עוד היום , תודה ג'רי שוב בהצלחה במו"צש ,

garey

New member
חברה קבלו אחת אנטוני פארקרררררררררר

הם עמדו כחולמים בהקיץ אלופי אירופה מכבי ת"א , מחאו כפיים , ללוחמים הקהל ההנהלות התיקשורת ,כולם באו לעודד את רוחנו , על העוול שניגרם לנו כולי תיקווה שהבטחתם לעזור בהמשך תקויים כפי שנעשה עד עכשיו, תודה ג'רי מזרחי יניב היזדקנתי השבוע 48 חגגת במילואים אני אצל בני הדייג,

למעלה