M MaD-d0g New member 4/1/04 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "בא מנהל ושואל ""כמה אנשים הצביעו"", אחד אחד הצביע, כי כל הזמן אומרים בחירות מבטלה" לוקחת את הפתקים שלך והולכת בפורום הארי פוטר, בפורום אספני מפיות.. אין עבודה, אין שפה, קשה קשה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "בא מנהל ושואל ""כמה אנשים הצביעו"", אחד אחד הצביע, כי כל הזמן אומרים בחירות מבטלה" לוקחת את הפתקים שלך והולכת בפורום הארי פוטר, בפורום אספני מפיות.. אין עבודה, אין שפה, קשה קשה
S Salem New member 4/1/04 #1 ../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo41.gif עקב היותי דיקטטור, אני מבטל בזאת את הבחירות שלכם ומכריז עליי כעל המנצח. תודה.
../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo41.gif עקב היותי דיקטטור, אני מבטל בזאת את הבחירות שלכם ומכריז עליי כעל המנצח. תודה.
ח חוצפאי New member 4/1/04 #3 סיילם, אני חושב שהילדה קוראת לך מבחוץ, לך תבדוק רגע אם היא שם. אל תטרח להגיד לי אם זו היתה היא.
S Salem New member 4/1/04 #5 ../images/Emo124.gifהמחאות הקטנות שלכם לא מטרידות אותי, אני נצחתי. קבלו זאת בהבנה. ילד"ב - אל תדאגי אני אשאיר לך את התפקיד הפקטיבי שלך ב"מנהלת פורום". עם אלעד יש לי גם סיכומים הריעו לי.
../images/Emo124.gifהמחאות הקטנות שלכם לא מטרידות אותי, אני נצחתי. קבלו זאת בהבנה. ילד"ב - אל תדאגי אני אשאיר לך את התפקיד הפקטיבי שלך ב"מנהלת פורום". עם אלעד יש לי גם סיכומים הריעו לי.
י ילדה בלבן New member 4/1/04 #6 ../images/Emo41.gif שימו ../images/Emo23.gif כולם ../images/Emo41.gif אם אני אבחר, אני מבטיחה להפטר מהליצן פה למעלה אחת ולתמיד
../images/Emo41.gif שימו ../images/Emo23.gif כולם ../images/Emo41.gif אם אני אבחר, אני מבטיחה להפטר מהליצן פה למעלה אחת ולתמיד
י ילדה בלבן New member 4/1/04 #8 הבלונדיני, כמובן ../images/Emo11.gif את אלעד אני אוהבת, ועל סמלמין וחוצפאי אפשר רק לרחם... אני לא אגרש אותם, כי פשוט לא ישאר להם כלום בחיים...
הבלונדיני, כמובן ../images/Emo11.gif את אלעד אני אוהבת, ועל סמלמין וחוצפאי אפשר רק לרחם... אני לא אגרש אותם, כי פשוט לא ישאר להם כלום בחיים...
ע ערקי מנומש New member 4/1/04 #13 ../images/Emo45.gif סוףסוף תפסת פיקוד../images/Emo70.gif הראת להם מי פה הבוס- עכשיו נסלק מפה את כולם ונשתלט שנינו על תפוז עכשיו אתה גבר- עכשיו יש לך ביצים!! תלמדו מסאלם חברים- תראו איך עושים זאת באלגנטיות! סאלם תעמולות אישיות בע"מ
../images/Emo45.gif סוףסוף תפסת פיקוד../images/Emo70.gif הראת להם מי פה הבוס- עכשיו נסלק מפה את כולם ונשתלט שנינו על תפוז עכשיו אתה גבר- עכשיו יש לך ביצים!! תלמדו מסאלם חברים- תראו איך עושים זאת באלגנטיות! סאלם תעמולות אישיות בע"מ
ע ערקי מנומש New member 4/1/04 #15 |מחייך בצביעות| אל תדאג- עוד תשלם |עכשיו מחייך גדול גדול ומסתקל למעלה משחק אותה חולם על מה שיהיה עם ערימות הכסף..|
|מחייך בצביעות| אל תדאג- עוד תשלם |עכשיו מחייך גדול גדול ומסתקל למעלה משחק אותה חולם על מה שיהיה עם ערימות הכסף..|