הודעה חשובה!

מוצארט

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה!../images/Emo41.gif

אני מודע למורכבות האוכלוסיה שאוהדת את הקבוצה בפרט, וכדורגל בכלל. ידוע לי שכל אחד מאמין בדרך חייו, ובמה שהוא עושה, ובדר"כ גם לא שואל אף-אחד. אני אדם שומר מסורת, ומאוד מכבד את הדת. מחר (יום שישי)בשעה 17:10 מתחיל צום יום-כיפור, וכמה דקות אח"כ החג עצמו. אני מבקש, בכל לשון של בקשה, לא לכתוב כאן בפורום ביום הקדוש הזה החג והצום נגמרים במוצאי-שבת בשעה 18:15 , ואז אתם יכולים לכתוב כאוות נפשכם. אני רוצה לבקש מכולכם סליחה ומחילה אם פגעתי. איחולי צום מועיל, וחתימה טובה ממני. תיזהרו עם האופניים! יוסף.

צום קל ונעים לכולם../images/Emo13.gif ../images/Emo107.gif

חח קרעת אותי תזהרו עם האופניים

RED OR DEAD BS

New member
אני מצטרף לבקשה

יום כיפור, יום חשוב מאד ליהדות, ולא מכובד לכתוב ביום כזה, קחו מנוחה של יום, תצומו אם אתם רוצים, ואם לא אל תפריעו לאף אחד, שיהיה צום קל וגמר חתימה טובה, תבקשו סליחות מכולם, מהר לא נשאר זמן, והכי חשוב, שהקבוצה תפתח דף חדש, ותתחיל דרך חדשה, (אני מתפלל בבית כנסת של יניב אלול ואסי רחמים, שדרך אגב מאריך את חוזהו באשדוד, ממש שני רבנים). וזה ההזדמנות לבקש סליחה מכל חברי הפורום, על כל מה שעשיתי, ועל זה שאני לפעמים מעצבן, ומדבר המון
, ושרק הכדורגל יהיה הצרות היחידות שלנו.

blueman1

New member
מצטרף לבקשה

גם לפי דעתי יום כיפור זהו יום קדוש וצריך לכבד אותו וגם אני מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו ושיהיה צום קל לכולנו

צום קל..וגמר חתימה טובה..!

אני מבקש ס=ל=י=ח=ה מכול עם ישראל אם אי פעם פגעתי בו אני ממש מיצטער..!! שיהיה לכולכם צום הכי קל בעולם וגמר חתימה טובה

מוצארט

New member
../images/Emo70.gifהבהרה../images/Emo70.gif

לא אסרתי על כתיבת הודעות כאן בפורום ביום-כיפור, אלא ביקשתי שלא לכתוב, מכיון שאני מאמין שיום אחד בשנה אפשר להתנזר מהפורום הזה. אחרי כמה ביקורות נוקבות שקיבלתי עקב ההודעה הנ"ל, רציתי שיהיה ברור לכולם, שאני לא אמחק הודעות שיכתבו כאן במהלך היום, ולא אנהל "פנקסנות". הפורום הזה הוא לא שלי, אלא של כולנו. בתור מנהל הפורום הזה, שהוא לא פורום חברתי, אלא פורום שמדברים בו על נושאי ספורט, ראיתי לנכון לבקש שלא יכתבו בו יום אחד, כיון שאני מאמין שאין נושאי ספורט כ"כ בוערים לדבר עליהם דווקא ביום כזה. אני רוצה להתנצל אם ההודעה הנ"ל פגעה בחופש הדיבור וההתבטאות של חבר פורום כזה או אחר.

למעלה