הודעה חשובה

brunu

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני מבין שזה יפתיע את כולכם אבל לאחר כמה שבועות של הרהורים החלטתי לפרוש מניהול הפורום
. ההחלטה הזאת מאוד כואבת לי
אבל לדעתי זה הדבר הכי טוב לעשות כרגע. החלטתי נובעת מכמה סיבות עיקריות שהם…… ראשית הניהול שלי בפורום טלנובלות שלוקח ממני את כל זמני וכוחי. שנית כמו לרוב מכם, הלימודים לוחצים. ושלישית לדעתי מה שהכי חשוב, לדעתי לא הצלחתי במטרתי להפוך את הפורום לאחד המובילים בתפוז, אפילו ששאקירה הייתה שקטה ואני מפנה את הדרך למישהו חדש ורענן שאולי יצליח בזה טוב ממני. חוץ מזה עכשיו חורף ובטח אהיה חולה הרבה חח וכשאני חולה אתם יודעים…אני חולה חזק חח.
מקווה שלא אכזבתי אף אחד והייתי מנהל טוב. נהנתי מאוד במהלך השנה הזאת ומקווה שגם אתם. אמשיך להיות חבר בפורום המדהים הזה ולתרום את חלקי והעיקר להתחלק איתכם באהבתי למלכה, שאקירה.
תודה על הכל שלכם תמיד ברונו מיצנגה
[נו טוב…אלכס פרידמן
]

perrinat

New member
../images/Emo10.gif עשיתי עבודה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

שיהיה בהצלחה בהמשך

brunu

New member
יודע שעשית עבודה טובה../images/Emo3.gif

חח סתם...תודה

12ShakirA12

New member
ברור שעשית עבודה טובה!

חח שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתעשה....:)

swewa

New member
../images/Emo7.gifברוניטווווו../images/Emo7.gif

הייתי עם פה פעור כשקראתי אבל אני רק רוצה להגיד לך: היית המנהל הכי טוב שאני מכירה ואכיר!!
! ידעת להרים את הפורום כשצריך והיה צריך...
אם לא שמת לב תרומתך לפורום הייתה והיא עדיין נורא גדולה כי יש לנו מלא חברים חדשים בפורום...
וכל מה שאני אאחל לך זה הצלחה בהמשך הדרך.... ואוי ואבוי לך אם תנטוש אותנוווווו
כל מה שתצטרך אני פה!!!!!

brunu

New member
תודה לכולם../images/Emo13.gif ו...

המון מזל טוב ובהצלחה למנהלת החדשה והמקסימה
ואני איתכם עוד כמה ימים [כמנהל]

הייתה מנהל מצויין !!!!!

אני עדיין לא מאמין אבל תמשיך לכתוב בפורום!!! אני עדיין לא מאמין אז קשה לי לכתוב ובהצלחה ל-12ShakirA12

swewa

New member
אם אני לא טועה כשרינת נכנסה

לניהול היא ניהלה טיפונת יחד עם דור או שכשברונו נכנס היא הייתה עוד מנהלת

למעלה