הודעה לכל חבריי הפורום

../images/Emo41.gifהודעה לכל חבריי הפורום../images/Emo41.gif

בראשית דבריי אני רוצה להביע את צערי על הדרך בה אנשים התבטאו פה בפורום.
השם של הפורום השם של הפורום הוא "האמונה המשיחית". השם של הפורום לא עתיד להשתנות, כל עוד אני מנהל הפורום. השם מבטא את האמונה של כל המאמינים בישוע המשיח באשר הם, ברחבי העולם. לא ניתן להיות רצוי לפני אלוהים ללא אמונה, ורק בזכות האמונה ניתן לקבל את ההצדקה של ישוע המשיח. בלי האמונה - המעשה הנעלה של אדוננו ישוע המשיח היה לריק. אנחנו משיחיים(Christians), זהו הביטוי המקובל בכל השפות ומבוסס כפי שכבר כתבתי בעבר על דבר ה'. ולכן האמונה המשיחית הוא שם הראוי לפורום של המאמינים בישוע המשיח.
צר לי על שהשירשורים האחרונים שנפתחו ע"י ותיקי הפורום, היו מלאים בהודעות בעלות אופי קר, כועס, חסר חמלה, חסר אמונה ומרעיל.(ואם מישהו מחברי הפורום חווה משהו מהדברים האלה בהודעות שלי, אני מתנצל ומבקש את סליחתו) זאת לא הדרך של ישוע, שקורא לנו לאהוב אחד את השני, ולכבד אחד את השני. אין הסכמה עם דברים? בבקשה ניתן לדון עליהם מבלי לשים סמניי קריאה בסוף כל משפט ומבלי להרשיע ולכתוב דברים קשים אחד על השני. אני כן מקווה ומאמין שנוכל כולנו ביחד להגיע למקום בו אנחנו מביעים את דעתנו באופן חופשי, באהבה ובכבוד הדדי.
Lion 7, 1israt, Lite of the World, היקרים, צר לי שהדברים הגיעו לאן שהם הגיעו. צר לי שחלקכם מצא לנכון לעזוב את הפורום. הפורום כרגע נמצא בניהולי. אני מתכוון להישאר פה, גם אם אין לי תמיד את הזמן. כפי שכתבתי מקודם שם הפורום לא ישונה. זהו שמו. אני מזמין אתכם לפתוח ביחד דף חדש, נקי. לעבוד ביחד בפורום הזה למען האדון ישוע המשיח ולמען הבשורה אני מאמין שאנחנו יכולים לקבל אחד את השני ולהתבטא בכבוד, אם אכן אנחנו בני אלוהים - אז על אחת כמה וכמה.

lion 7

New member
האם התפללת מספיק לפני שחרצת

גורל הפורום ? בלי סימני קריאה ובלי הקדמות , אנו מבקשים ממך בשם ישוע המשיח להקשיב לרחש הלב והרוח שלבשנו ביום החמשים , תקשיב ואל תהיה דקטטור אדוני המנהל , חזרתי לכאן כי זה הביבי שלנו זה מה ששמרנו עליו כבובת עינינו , ישוע כועס מאד על מה שקרה אולם הוא רוצה ממך שתלמד עוד שיעור באמונה , לא במלים אלא במעשים , נעשה הצבעה וניתן די זמן לחזרת יושרת ואחרים , אם רצונך אחי היקר בלבשר בדוקטורינה של היהדות המשיחית לפי הראיה הכנסיתית הפסטקולית הלא אחדותית ,מי כמוך יודע שיש הרבה ראיות באמונה של היהודים המשיחים , יש המון ראיות כמו שיש המון זרמים בניו אייג , באנבפטסטים ובפטסטים , אנחנו פונים אליך בלב שבור ויש סיבה שגם מאמינים יחזרו לעולם הישן , אז תעשה צעד דמוקרטי היאה לגוף המשיח ותקשיב וכדאי שלא ניפול בחטא העקשנות , תקשיב לאל הרומים 1 :15 , אתה הרי קורא ומפרש שם , דחיל יסוע אלמסיח , אנחנו נוצרים המאמינים בישוע ובהרבה מסורות שאין להם מקום מלבד כאן , אל תחסום את הנשמות שישוע קשה בדמו אל תדחה אחים שהם לא מהגזע שלך , בשם ישוע המשיח אני מאמין שהפורום ישונה לשמו הקודם , והיה לי חזון בלילה שישוע רוצה לראות את שם הפורום שלנו , זה שלנו

התפללתי ומתפלל

והאמת היא ליאון יקר, שאני מאמין שישוע דווקא מאד אוהב את השם של הפורום, הרי הוא הטיף לאמונה בו, וזו כל המהות של האמונה המשיחית. אין דבר כזה דוקטרינה של יהדות משיחית מוגדת ובטח שלא לפי ראייה פנטיקוסטלית. כך שאני לא מבשר עפ"י ראייה כלשהי של איזשהו זרם כלשהו בגוף המשיח. אני מבשר מדבר ה'. דבר ה' הוא אור לרגליי, לא דוקטרינה כלשהי, לא זרם כלשהו, לא משהו שבני-אדם המציאו. דבר האדון ישוע המשיח. אני לא הבנתי את המושג ראיות שהשתמשת בו, כנראה שהתכוונת לזרמים. כן ישנם כל מיני סוגים שונים של אנשים, שמושפעים מדרך זו או אחרת. אני כן יודע, שכל מי ששיך למשיח, מתפלל את תפילתו ביוחנן י"ז, ובטח שאני חפץ באחדות הגוף, אך לא במחיר של לוותר משהו מדבר ה' עבור מסורת של כנסייה מסויימת, עתיקה ככל שתהייה. אני לא נופל כאן תודה לאל לחטא של עקשנות. אני מאמין שזהו השם של הפורום ותחת השם הזה כל מאמין שאוהב את האדון, יכול למצוא את מקומו תחתיו, בין אם הוא קתולי, בפטיסטי או כל זרם אחר שתבחר. אני לא חוסם אף אחד ולא דוחה אף אחד. אל תהפוך אותי לגזען. כי אני ממש לא. יש לי חברים ערבים, אני בקשר עם אנשי אמונה שמשתייכים לכנסייה קתולית, ולזרמים אחרים. אני אוהב את כולם ומכבד את כולם. אין לי בעייה עם אף אדם. השם לא ישונה. אני מאמין שהיה זה הרצון של האדון לשנות את השם. וזה מה שהיה.

lion 7

New member
עדיין לא קולט כלום כאן

לצערי הרב לא רק אני מרגיש שהפורום (שאנו בנינו ולא אתה עם כל הכבוד לך , נלחמנו בשבילו על קיומנו, אתה בא ולוקח עבודה של אחרים בקלות , וגם מתנער מהם שראו בך אורח הזקוק לבמה בכדי לדבר ומה התמורה לקבלתך בפורום אח יקר ? אתה משנה את השם כי כך ישוע דיבר איתך למה אתה מאמין ואנחנו לא,, למה אתה בנית את הפורום הזה? תחשוב קצת על אחרים אתה לא לבד כאן אם רצונך לבשר בקרב יהודים מי מוהע בעדך לכתוב בבלוג שלך או הקומונה שלך בשם ישוע המשיח אתה גורם לתסיסות כאן,,, חבל חבל חבל למה להתעקש על ראיה חד צדדית,, אנחנו רואים הבדל ארץ ושמים בין הניהול שלך אדוני הנגבד לבין המנהלת שיפרד תחשוב לרגע,, אם קשה לך לנהל אח יקר תעזוב את הניהול לאחרים ,,, לא כך , קיבלנו חינם מחזירים חינם וישוע גם בא לאחרים ואומר להם ששם הפורום לא מבטא את רגשותיו,, מה אתה רק היחיד שישוע מתראה לך ? לא חבל על זה אח יקר בישוע כאשר מינינו אותך למנהל לא עלה בראש שלנו את המהפך (כמו גניבה) שעשית לנו לו ידענו לא היינו מסכימים עם זה אז לא חבל בלגשת לבלוג ולכתוב חומר חדש על ישוע, אתה לא נבשר שם ? או שזה רק כאן? לי יש קומונה ואני אכתוב בה את מה שאני רוצה,,, כך זה באינטרנט וגם בכנסיות,,, במה לכולם , ואנו תמיד יורדים על הכנסיה הקתולית, לך כך? למה שלא תפנים ותודה שיש לך כשלון כאן? כמה חבל בשם ישוע המשיח אנו פונים בפעם המליון תחזיר לנו את הפורום , בברכה ישוע יברך אותך ואת משפחתך אמין

salt of earth

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד להחזיר את השם של הפורום ל "נצרות משיחית". מאוד מפריעה לי העקשנות המיותרת פה והזלזול שלו כלפי החברים, המרעילים חסרי האמונה.... כל עוד אנחנו מבטאים דעה שהיא מנוגדת לדעתו אז אנחנו חסרי אמונה ומרעילים... סבבה. ההרגשה שלי שיש מנהל שעשה לעצמה ממלכה פה ולא חשוב מה החברים הוותיקים שייסדו את הפורום אומרים. פשוט נעשה פה מחטף. לא לזה ייחלנו. על מנת שהאדם יהיה כשיר להיות מנהל הוא צריך להיות סבלני, קשוב, החלטתי מצד אחד אך איכפתי מצד שני, לא אחד שהולך עם הראש בקיר ואם האנשים לא מסכימים איתו אז הם חסרי אמונה. קיצר כמו שנרדין הייתה. לצערי ההודעה המתנשאת הזאת לא עושה טוב לפורום ונוסיף על זה את הסרת ההאדמה של לייט, באיזה חוצפה זה נעשה? אני ניסיתי לבוא לקראת יעקוב והצעתי פשרה על מנת לקרר את האווירה המתוחה אבל כלום, יעקוב איננו מוכן לשום פשרה. הוא אומר "אני החלטתי" אתם תלכו אחריי ואם לא ותבטאו את דעתכם אז אתם מרעילים את הפורום בהודעות חסרות אמונה.

לא ברור למה אתם מתעקשים על השם נצרות

היה עדיף שתתעקשו על שם ישוע אם כבר בעקשנות עסקינן.. אבל בכל אופן לקרוא לפורום נצרות מבטל בזה את היהודים שכן מאמינים בישוע כמותכם

lion 7

New member
ידידי היקר מאד

/tapuzforum/images/Emo13.gifאתה צריך לשאול את האדם שקראו לו הוריו בולוס בולוס , למה שלא יקראו לך גונס גונס ? את השם אנו נתנו לתינוק כאן ואף יעקב ושום אדם אחר ישנה את שם הפורום , זה השם שמאחד אותנו מכל כנסיה , היה קל למנהל הנוכחי לכתוב כאן בפורום נצרות משיחית , אם עכשיו הוא משנו שמות ומבקש להפסיק מאיתנו לכתוב את המלה כנסיה , ועונה לאנשים ששואלים נוצרים ועונה שהאמונה המשיחית כך וכך ופוסל הסטוריה של הכנסיה המזרחית והמערבית שהגענו לאן שהגענו בזכותם . הוא פוסל את כל אלה ודוחה את הדת הנוצרית והכנסיה שלו היא חלק ממנה אז מה את מצפה מאיתנו ? אנחנו בנינו את הפורום בזיעתנו לא בזיעת כבוד המנהל היקר שפוסל איך שבא לו , זה אקט של דיקטטורה , איך ששמנו אותו אנחנו מבקשים ממנו שירד מהניהול הרשלני שלו , אין שום קוים ביננו לבינו , סתם עבד עלינו והתנחל לנו על הוריד , יש לו בלוג וקומונה שיעשה מה שיפה בעיניו שמה למה כאן??? בשם ישוע המשיח רבינו אנו מבקשים ניהול אחר והחזרת השם נצרות משיחית , אנו נוצרים ואין שום כח שיעיף אותנו מהבית שלנו הכנסיה שלנו הוירטואלית .. איפה את שיפרד ?

טוב מה אני יגיד לכם אתם

אבל נצרות זה משיחיות מה הקטע?! השם של הפורום הוא לא אמונה היהודית הרבנית ולא רשום האמונה היהודית המשיחית אלא רשום האמונה המשיחית.. אם הייתם אמריקאים או אירופאים הייתם מסכימים עם ההגדרה האמונה המשיחית אבל אתם כנראה שותים את השפה העברית הקולקלת של ימינו.. הרחקתם לכת.. ואני זוכר ממה הכל התחיל..יעקב אחד בסך הכל ביקש ולא דרש.. מותר לבקש ולשאול אתם לא חייבים להעינות בחיוב..

lion 7

New member
זה פורום נצרות משיחית שאנו בנינו

לא יעקב , יש בתפוז פתיחות להרבה רעיונות אולי יפתח פורום שיבטא את האמונה שלו עצמו. אבל לא כאן , אנחנו נוצרים שבנינו ולא אף אחד , אם ירצה גם (ולא יודע על העקשנות מול החברים שרוצים את השם הקודם שתחת כנפיו התחברנו ) אנו לא דחלילים ולא חדשים , זה שלנו ושמו נצרות משיחית שתחתיו כולם מבטאים את התחושה הנוצרית ומשמעות כנסיה , הפורום נבנה למען הנוצרים , ובתחילת דרכנו אני מנעתי מעד יהוה לשים את תורתו כאן , ומצד שני שלחתי מסרים ליהודים משיחים שהכרתי ברשת ובקומונה שלי לבוא ולכתוב , אבל להפוך את הבית שלנו הכנסיה זאת לבטאון הזרם של יעקב , לא ואלף לא , אנו מרגישים כזרים כאן , חוצפה

אז אני שואל אותך

איזה שם יכול להכליל את היהודים המשיחיים את הקתולים את האוונגליסטים ושאר הזרמים תחת שם אחד שיתאים לכולם.. נצרות - לא כולם נוצרים לכן זו בעיה האמונה המשיחית-מצאתם בה בעיה אוקיי חפשו שם אחר..ותסיימו את הריב הזה..לא קרה כלום לא צריך לרדת אחד על השני בגלל דברים כאלו.. תעשו סקר לשם לפורום בשיתוף עם המנהל וזהו

lion 7

New member
יהודים משיחים אחיי באמונה

כהיד יכולים להצטרף לאתר של נתן (האתר הישן היה גן-עדן) היה להם מלפני כמה שנים קומונה פעילה ענפה בשם נגד הזרם (אם תעשה חיפוש בקומונה תמצא אותם בקישורי הפורום זה ) בכרטיס שלי יש קישור לקומונה שהתכבתי איתם בשם נולדים מחדש ואחרונה יקרה בשם אנונימיטוסה יהודית משיחית מארה``ב נעלמה מלפני 2 שנים) יש עוד שמות חברים שלי שנפגשנו בתיאולוגיה , חפש את החברים בכרטיס שלי , חבל להפוך מקום זה המוגדר ככנסיה וירטואלית לבטאון הזרם של יעקב .. אנו התחברנו כאן מכל הזרמים כנוצרים כאשר המכנה המשותף כבוד הדדי לאחר , מה שמאבדים עכשיו בניהולו של כבוד המנהל הנוכחי , מי כמוהו יודע שלא יכולנו לפתוח את הפה בתיאולוגיה בעבר , תשאל אותו למה הוא מתנהג איתנו כמו שהתנהגו איתו שם .חומר למחשבה .כאן ישאר פורום נצרות משיחית במתכונתו הישנה . תודה על הדאגה

1ysrat

New member
salt of earth אני איתך בדבריך

דבר משמח אותי כי יש פה קובצה קטה שראה את הדברים בצורה נכונה פורום נצרות

lion 7

New member
/tapuzforum/images/Emo13.gifשמח שישוע ענה לתפילותי

הלב השבור והדחוי או אלוהים אל תדחהו , ישוע יברך אתכם שהחזון שראיתי ואנו נחזור לכתוב כמו פעם , רצון ישוע הנוצרי לראות את הנוצרים בכנסיה הוירטאולית , באהבה ובכבוד הדדי , נהייתי לקתולים כקתולי בכדי שארויח חן בעיני אלוהים , אינשאללה אלקמחה אלי אנזרעת בקלובנא , הלואי שזרע הקמח שנזרע בלבנו יצמח ויביא אהבה , מנסור לבקי האחד והיחיד , איפה אור שתביא את התרנימה שלו ? ברוכה את אושרת בפורום נצרות משיחית

יש לי שאלה

אתה מאמין שישוע היה יהודי? קרי לא נוצרי לא קתולי לא אוונגליסט אלא יהודי מנצרת שנולד בבית לחם אתה אישית מאמין שהוא היה יהודי?

lion 7

New member
ישוע המשיח בן דוד בודאי היה יהודי

/tapuzforum/images/Emo41.gifבן לשבט יהודה , הוא בן אלוהים שהתאנש למעננו , ז``א בבשר לפי המוצא יהודי , האם אלוהים הוא ערבי או יהודי ? אנחנו נבראנו בצלמו של אלוהים , אין משוא אצל אלוהים כולם חטאו יהודים ולא יהודים והישועה תבוא מהעם היהודי כאשר יולד בן לפי הכתובים ויהיה מלך על כולם לא רק לבני עמו , הרי בני עמו סירבוהו ומי קיבל אותו (מכולם מכלל האנושות ) קיבל חיי נצח .. ההתעקשות למזער את הנוצרים כאן זועקת לשמים ואנו כנוצרים היינו סובלנים גם כאשר כשפתחנו את הפורום , במשוב לא היה יהודי משיחי אחד שתמך בנו , אבל אנחנו לא ממינים כאן אם זה מאמין מגזע זה או זה , אצלנו כולם שוים וכתבנו בערבית כאן ונמענו מלבשר על פי ההבטחה לתפוז , אולם מבקרים יהודים תמיד רצו לדעת על הנצרות ולכן התחלנו במסע המייגע בלתרגם את הכתיבה מערבית לעברית , יש שינויים אדירים כאן ומים זורמת מתחת לתבן (בניצוחו של המנהל שבגד בנו חבל)

שמות כ"ד,פסוק י',פרשת משפטים

בס"ד ויראו את אלוהי ישראל ותחת רגליו כמעשה לבנת הספיר וכעצם השמים לטוהר.

הרבי 101

New member
ערב טוב כאן לכולם ללא הבדל דת גזע ומין ...

אני מכבד כל אדם באשר הוא אדם בלי קשר לאמונתו הדתית ושאר השתייכויותיו ... אבל המצחיק הוא, שבדיוק חשבתי לי לחפש פורום שעוסק בקירוב לבבות בין חלקי "העם היהודי" כאן בארץ ... וחשבתי שהפורום הזה על פי שמו "פורום האמונה המשיחית" הוא פורום של מאמינים יהודיים בביאת המשיח של היהודים ... וכמובן שעמדתי די מה על טעותי, ואיתכם הסליחה, אם פגעתי במישהו ... שהרי בוודאי ידוע לכם שיש המאמינים במשיח לא רק אצל הנוצרים, אלא גם אצל היהודים ... וכל הכווננה שלי היתה לבטא רעיון שחיחל בראשי, והוא : שבכדי שניגאל באמת, אנחנו "העם היהודי המקורי" אבל לא רק אנחנו, כי אם תקראו את התנ"ך ובכל אופן יש אמונה כזאת בין היהודים שלפני הגעת המשיח תהיה מלחמה כללית בעולם שנקרא מלחמת "גוג ומגוג" ושלאחריה יגיע המשיח אשר יושיע את ישראל והאויבים ייפגעו ויושמדו, אולם אלה שיישארו משאר העמים, יכירו אז גם הם בתפקיד היהודים כמשרתי האל וכולם יעלו לירושלים בכדי להתפלל ולהודות לאל ... אבל בעצם מה שרציתי לומר הוא: שבכדי שנהיה באמת ראויים לגאולה, אנחנו היהודים חייבים ליצור קירוב לבבות בינינו ולא להיות מפולגים ומפורדים לאלפי קבוצות ועדות שונות כפי שזה היום ... וללמוד קצת יותר לכבד איש את רעהו , ולהתאחד ולהתלכד ... אם זה יקרה, אני מאמין שנגבר על כל הקשיים ... ומי יודע ??? אולי גם באמת המשיח של כולנו ... של היהודים, הנוצרים ושל כל שאר האנושות באמת יגיע ... אם זה פוגע כאן בפורום או שזה מנוגד לכלליו, אבקש מראש למחוק את התגובה ... בכבוד רב הרבי 101 ...

ערב טוב לך הרבי 101

בס"ד כבוד הרבי,הבה ברשותך נתחיל איפשהו מכך שיעלו לירושלים כפי שמזכיר זאת הנביא ירמיהו,פרק ד',פסוק ט"ו:הזכירו לגוים,הנה השמיעו על ירושלים,נוצרים באים מארץ המרחק,ויתנו על ערי יהודה קולם. אין ספק שגזירות מרחפות מעל ראשם של כולנו,אבל ידוע שתשובה ותפילה וצדקה מעבירין את רוע הגזירה. כבוד הרבי 101:אפילו הקוראן מציין בסורה 10,פסוק 93 כך:והושבתם את בני ישראל בארצם לבטח,והענקנו להם מכל טוב. וספר ויקרא,פרק כ"ו,פסוק ו':ונתתי שלום בארץ,ושכבתם ואין מחריד,והשבתי חיה רעה מן הארץ,וחרב לא תעבור בארצכם. בספר תהילים,מזמור צ"ד,פסוק י"ד:כי לא יטוש ה' עמו ונחלתו לא יעזוב. שימו
מה אומר צפניה,פרק ג':בעת ההיא אביא אתכם,ובעת קבצי אתכם אתן אתכם לשם ולתהילה בכל עמי הארץ... חשוב לציין שעל אף שנאמר שבחר בנו מכל העמים ונתן לנו את תורתו,נאמר בספר ויקרא,פרק כ"ד,פסוק כ"ב:משפט אחד יהיה לכם כגר כאזרח יהיה,כי אני ה' אלוהיכם. מה שאני מבקש להזכיר לכולנו זה:את אשר יאהב ה' יוכיח,ואם ניקח זאת אלינו,אז נמצא בספר ויקרא,פרשת 'קדושים':הוכח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא. ולא סתם דובר שיהיה לנו
של בשר,ועל כך נאמר בתהילים:אל תקשו לבבכם כמריבה כיום מסה במדבר.(מזמור,צ"ה,פסוק ח'). ואולי אסיים בכלל הגדול ביותר:לא ת(נ)קום ולא תיטור את בני עמך ואהבת(ה') לרעך כמוך. כל ישראל ערבים זה לזה.

הרבי 101

New member
אני רואה שאתה מסכים איתי בנושא הזה של סובלנות

אהבה, ואחווה, של איש לרעהו וגם הכינוי שלך למעשה כך הוא ... באשר לכינוי שלי, רבים טועים לחשוה שהוא הרבי במובן של רב יהודי ... אך לא כן הוא ... כלומר הכינוי הוא בעצם הרבי כמו Herby או Herbert ... ונראה לי , ובכל אופן אני מהרהר באפשרות, אולי לפתוח פורום של "קירוב לבבות" ... כי בעצם זהו הנושא הקרוב לליבי ... ולדעתי זהו נושא שממש חסר לעם שלנו ... ומתוך קירוב לבבות בתוך העם, אני מקווה שבעזרת השם יגיע גם קירוב לבבות בין עמי הארץ והאיזור, אמן, כן יהי רצון ... הרי בסופו של דבר כולנו נוצרנו "בצלם אלוהים" ... וזה לא באמת משנה איך אדם מסוים עובד את האל, באיזה דת וכו'... וגם אם הוא לא עובד שום אל ולא מאמין בשום דת, הוא עדיין נברא בצלם אלוהים, ויש בו נצוץ אלוהי, שאף-פעם אין לדעת מתי הוא יתעורר בו ...

שלום הרבי

המשיח של כולנו. של כולנו. הגיע לעולם לפני קצת פחות מאלפיים שנה, לכפר עוון, לכלא הפשע ולחתום חטאת(דניאל ט': 24) הוא בא לגאול אותנו מחטאינו, משיעבודנו לחטא ולמעשיי הבשר. הוא בא בכדי שהוא יוכל לשכון בקרבנו, לכונן את בית מקדשו, לממש את הכתוב בתורת משה, "נָבִיא אָקִים לָהֶם מִקֶּרֶב אֲחֵיהֶם כָּמוֹךָ וְנָתַתִּי דְבָרַי בְּפִיו וְדִבֶּר אֲלֵיהֶם אֵת כָּל-אֲשֶׁר אֲצַוֶּנּוּ׃ " ולכרות איתנו ברית נצחית בדם טהור של השה התמים- המשיח. (ראה ירמיה ל"א: ל"א) כל אדם שמאמין בו, בישוע המשיח, מקבל רפואה, ישועה וסליחת חטאים, שהרי הוא הוא המשיח המובטח. כשאדם מתחיל להאמין בו, ומקבל את אדונותו על חייו(זאת לאחר שהוא הבין מי הוא באמת), הוא מקבל לב של בשר במקום לב האבן, הוא הופך לבריאה חדשה ונולד מחדש לתוך מלכות אלוהים. אהבת האלוהים מוצקת אל תוך ליבו, והאהבה של אלוהים זורמת מקרבו. התאחדות והתלכדות, של העם היהודי, ושל כל אלו השייכים לאלוהים שלא מהעם היהודי, יכולה להתרחש רק על-ידי המשיח ישוע. למה אין אחדות? כי אנשים מעדיפים לחיות על פי הבשר שלהם ולא על-פי רוח האלוהים.

למעלה