../images/Emo41.gifהודעה לכל חבריי הפורום../images/Emo41.gif
בראשית דבריי אני רוצה להביע את צערי על הדרך בה אנשים התבטאו פה בפורום.
השם של הפורום השם של הפורום הוא "האמונה המשיחית". השם של הפורום לא עתיד להשתנות, כל עוד אני מנהל הפורום. השם מבטא את האמונה של כל המאמינים בישוע המשיח באשר הם, ברחבי העולם. לא ניתן להיות רצוי לפני אלוהים ללא אמונה, ורק בזכות האמונה ניתן לקבל את ההצדקה של ישוע המשיח. בלי האמונה - המעשה הנעלה של אדוננו ישוע המשיח היה לריק. אנחנו משיחיים(Christians), זהו הביטוי המקובל בכל השפות ומבוסס כפי שכבר כתבתי בעבר על דבר ה'. ולכן האמונה המשיחית הוא שם הראוי לפורום של המאמינים בישוע המשיח.
צר לי על שהשירשורים האחרונים שנפתחו ע"י ותיקי הפורום, היו מלאים בהודעות בעלות אופי קר, כועס, חסר חמלה, חסר אמונה ומרעיל.(ואם מישהו מחברי הפורום חווה משהו מהדברים האלה בהודעות שלי, אני מתנצל ומבקש את סליחתו) זאת לא הדרך של ישוע, שקורא לנו לאהוב אחד את השני, ולכבד אחד את השני. אין הסכמה עם דברים? בבקשה ניתן לדון עליהם מבלי לשים סמניי קריאה בסוף כל משפט ומבלי להרשיע ולכתוב דברים קשים אחד על השני. אני כן מקווה ומאמין שנוכל כולנו ביחד להגיע למקום בו אנחנו מביעים את דעתנו באופן חופשי, באהבה ובכבוד הדדי.
Lion 7, 1israt, Lite of the World, היקרים, צר לי שהדברים הגיעו לאן שהם הגיעו. צר לי שחלקכם מצא לנכון לעזוב את הפורום. הפורום כרגע נמצא בניהולי. אני מתכוון להישאר פה, גם אם אין לי תמיד את הזמן. כפי שכתבתי מקודם שם הפורום לא ישונה. זהו שמו. אני מזמין אתכם לפתוח ביחד דף חדש, נקי. לעבוד ביחד בפורום הזה למען האדון ישוע המשיח ולמען הבשורה אני מאמין שאנחנו יכולים לקבל אחד את השני ולהתבטא בכבוד, אם אכן אנחנו בני אלוהים - אז על אחת כמה וכמה.
בראשית דבריי אני רוצה להביע את צערי על הדרך בה אנשים התבטאו פה בפורום.