הודעה למשתמשי ooVoo - יצאה גירסה עברית!

Red One

New member
../images/Emo41.gifהודעה למשתמשי ooVoo - יצאה גירסה עברית!../images/Emo41.gif

כל שעליכם לעשות, הוא פשוט להוריד מהאתר את התוכנה מחדש (אין צורך לבצע הסרה של הקיים) ולהתקין מחדש (האופציה Repair מסומנת באופן אוטומטי, אין צורך לשנות כלום). לאחר מכן יש ללחוץ בתוכנה על: File Language ולבחור: עברית
* אם תלחצו על Help - About (או בעברית: עזרה - אודות) תוכלו לוודא, שאתם אכן בגירסה 1.0.3.70, התומכת בהחלפת שפות. כרגע יש עברית ורוסית ובעתיד הקרוב, תתווספנה עוד שפות רבות. תיהנו!

Red One

New member
ועוד משהו...

מי שרוצה מוזמן/נת לשלוח לי במסר אישי און כאן בשרשור - בקשות, הערות והארות. בחברה עובדים עדיין על שיפורים, תיקונים ותוספות שונות. פרטים על התוכנה, בחתימה שלי. * בתמוןנה - חלון שליחה וקבלה של הודעות וידאו מוקלטות.

dudi4321

Active member
חשוב חשוב!

אופציה להתחבר ברשת פנימית / אירגונית ללא חיבור לאינטרנט, אפשר או ניתן לבצע?

Red One

New member
ההצעה שלך לא מעשית, לצערי.

כל תוכנות ה- IM הידועות חייבות להתחבר לשרתים שלהם דרך האינטרנט.

dudi4321

Active member
לצערי הרב..

אבל אתם מפתחים אותה, אי אפשר להוסיף פיצ'ר כזה, זה יהיה להיט.

Red One

New member
תשמע

מדובר במערכת שרתים מורכבת מאוד, בשווי של מאות אלפי דולרים. להתחבר אל המערכת הזאת עם התוכנה, ללא חיבור אינטרנט - זה כמו לבקש מהממיר של "yes" - להתחבר לשידורי הטלויזיה של חברת הלווין ללא אנטנה, צלחת,כבלים כלשהם או ללא חשמל.

dudi4321

Active member
התכוונתי לשלב אצלכם בoovoo

את windows media encoder שמשדר stream ממצלמת אינטרנט גם לרשת פנימית או לחיצונית.

Red One

New member
ומה עם כל שאר התכונות?

אתה מוזמן לשלוח בקשות הצעות ורעיונות דרך האתר. יש כפתור Feedback תודה בינתיים!

פינט

New member
OOVOO

שלום לכם, התקנתי את התוכנה הזו לפני כחודש (הגירסה האנגלית בלבד) דיברתי איתה בשיחת וידאו והכל היה בסדר. אח"כ קיבלתי הודעה על גירסה חדשה ושאני יכולה להוריד באותו הרגע שמופעלת אצלי התוכנה וכך עשיתי ומה שקרה זה שהתוכנה הועברה לעברית ואז כשרציתי לקיים שיחות וידאו זה לא הראה את המצלמה שלי. זה רק נתן לי הודעה שיש לי בעיה במעבד (המעבד לא חזק - כך הוא רשם) כשהייתי מנתקת את השיחה ונכנסת להגדרות של התוכנה הייתי יכולה לראות את המצלמה (שהיא אכן עובדת ופועלת בסדר גמור) אבל שהיתה שיחה זה היה אומר לי שהמצלמה לא בסדר. זוהי תקלה ידועה או שאצלי הבעיה? במסנג'ר הכל בסדר כאילו אפשר לקיים שיחות וידאו בללא בעיה כלשהי. יום טוב.

גם על לינוקס

אתם עובדים על מערכת של לינוקס כדי שהיא גם תעבד על זה כימו חלנות.

Red One

New member
תשובות

1. הבעיה לגבי "מעבד חלש" וההודעה לגבי המצלמה - בבדיקה. שיחות הוידאו ב ooVoo עובדות בשיטה שונה מאלו של מסנג'ר. במסנג'ר אפשר לבצע שיחה של אחד על אחד בלבד וב ooVoo ניתן לקיים שיחת ועידה של עד 6 משתתפים במקביל. איזה מחשב יש לך? אנא רשמי פרטים (את יכולה במסר אישי) זה יכול לעזור לנו - האם מדובר במעבד אינטל? פנטיום 3, 4? כמה "גי'גה הרץ"? 2. בקשר ללינוקס - לא תהיה גירסת לינוקס בחודשים הקרובים, אבל לעומת זאת תצא, ממש בקרוב, גירסה עבור מערכות Mac.

למעלה