הודעה מאוד חשובה למעריצים

מושיק20

New member
../images/Emo41.gifהודעה מאוד חשובה למעריצים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בעוד מספר ימים יעלו המצעדים השנתיים, הרשמי והחשוב מבין כולם הוא:ברשת גימל
חשוב לקרוא
כל הפרטים: ברשת גימל: שרית חדד
מועמדת בתואר זמרת השנה ומתומדדת עם שני להיטים במצעד: "חגיגה" ו-"בחום של תל- אביב".
גייסו את כל האנשים שאתם מכירים
את כל הת.ז. שאתם יכולים להשיג
של ההורים, האחים, הדודים וכו'... וחייגו
03-7653717 מדובר במצעד הרשמי של ישראל
אם אתם באמת אוהבים את שרית חדד אז הצביעו עבורה ותנו לה את הכבוד המגיע לה.
במצעד של גלגל"צ שרית גם כן מועמדת עם "חגיגה" ו-"בחום של תל- אביב", ובתואר זמרת השנה. הצביעו והשפיעו
לא לשכוח להצביע גם במצעד של ידיעות אחרונות דרך האתר
כאן
ו...גם במצעד של רדיו לב המדינה
דרך האתר. גם שם שרית מועמדת בתואר זמרת השנה ועם שני הלהיטים הנ"ל. אוהבים את שרית חדד
אז תצביעו
קדימה מעריצים הצביעו כמה שיותר
למטה נמצאים כל הקישורים לאתרים

hadshot

New member
אני חושבת שזוהי הפעם הראשונה מזה

שנים די ארוכות שמעמדה של שרית כזמרת היה יציב וללא כל עוררין. שרית היא הזמרת המצליחה ביותר במוזיקה ישראלית בשנים האחרונות. יחד עם זאת עלייתה המהירה של מאיה בוסקילה לכותרות והופעותיה החוזרות ונשנות באמצעי התקשורת, יגרמו לכך שהשנה יהיה קרב אדיר בין שתי הזמרות הללו על התואר הנכסף - "זמרת השנה". כך שהשנה באמת יהיה מעניין ומסקרן להאזין למצעד הפזמונים השנתי!

חחח עזבו את מאיה..יש את נינט..

שרית עוקפת בשניה את מאיה.. אבל את נינט...למעריצים של נינט יש דרכים להצביע כמה פעמיים למצעדים,אפילו אם אפשר רק פעם אחת ואנלא סתם אומרת אני זוכרת בסברס נט,ראיתי איך אומרים לכולם איך מוחקים קוקיס וכל מיני שטויות.. לא שיש לי בעיה נגד נינט חס וחלילה..ההפך..לדעתי היא חמודה אבל המעריצים שלה מתחמנים וזה לא טוב..

tvshow2004

New member
מבחנתי שרית היא גם היום הזמרתמס1 לל

דרך אגב מאיה כול שיר שהיא שרה היא שרה אותו הדבר מה יש להשוות בכלל היא זמרת בנונית מינוס שרית בכשורנה משמחת כמו שרק היא מסוגלת לעומת זאת בקולה הנדיר ובהעוצמה שלה מרגשת בטרוף בהצלחה לשרית האחת ויחידה

חחח אתם לא פייריפ

בפורום של מאיה מלחקים שם חופשי מחמאות לשרית פה יורדים על מאיה... אני גם חשבתי שם בכאסח וכל זה אבל מסתבר שלא יאללה חפיף

tvshow2004

New member
שלום ניר יהיה בסדר בס"ד תודה

אכן נתראה בקיסריה ד"ש חם לשרית

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif הצבעתי בכל האתרים וכמה

פעמיים שאפשר לכל שיר של שרית ונינט
ולשרית כזמרת השנה. רק שרית ונינט, אך כל כך נהנתי לדלג על הפרחה הזאת בוסקילה . עלק, אין לה סגנון בגרוש, לנינט יש את הרכות הזאת הישראליות שרית מתחברת לצד היותר ים תיכוני רק מאיה מנסה לדלג בין שניהם ולא מצליחה אפילו בזה

למעלה