הודעה מנהלתית

TheBlueOne

New member
../images/Emo41.gifהודעה מנהלתית../images/Emo70.gif

שימו
א.ToryMaster הוכחלה בפורום זמנית, עקב יציאת ארי-אל למילואים (
) (אנחנו צריכים כוח עבודה זול
סתם סתם...). קבלו אותה יפה יפה
. ב. קיוותי שתפנימו חלק מסויים בהודעה שלי על האירוח של ד"ר יואב בן-דוב, אבל לצערי זה לא קרה
. השרשורפלצת שהתפתח שם ( ובכלל לא קשור לאירוע
) יועבר עץ (וזה רק בגלל שאני נחמד ושאני רואה שיש לכם מה לומר בנושא.) אני מקווה שלא אצטרך למחוק הודעות, אני לא אזהיר שוב. אני מבקש בכל לשון של בקשה, לשמור על שרשור השאלות ענייני, מכובד ורציני
וכמו כן אני מזכיר לכם שהאירוח יתקיים ביום חמישי הזה, 21/4/05. אתם מוזמנים לשרשר שאלות!. ג. הסקר הוחלף...
תוצאות הסקר הקודם יפורסמו בהקדם. שבוע טוב.

hdawn

New member
שרשורפלצת ../images/Emo6.gif

חחח! מה אתה רוצה, בא אלינו איזה פולש שהיה בכלל צריך להיות בפורום מאגיה וכישוף... LOL

ToryMaster

New member
=\\\\\\

כל האירוח הזה נסוב סביב נושא המאגיה, מן הסתם השאלות והדיונים שיופנו אליו יהיו בנושאי מאגיה...

ToryMaster

New member
נמחקו כאן הודעות

אני לא יודעת מה דעתכם על זה שבאתי להחליף את ארי-אל, אבל העובדה היא שאני כאן, ושאם אנשים לא מסוגלים להביע ביקורת באופן לגיטימי, בלי לרדת עם זה לפסים אישיים - זה לא יוכל להישאר על גבי הפורום. אני לא יודעת איך טל מעדיף את זה, אבל אני מעדיפ שביקורות עלי יופנו אלי במסרים אישיים, תודה, יום טוב, וכדומה.

Justin Angel

New member
באיזה הודעות מדובר?

היום בשלוש בבוקר כל ההודעות היו ללא התקפות אישיות ו\או ירידה לפסים אישיים. מדוע נמחקו ההודעות בנושא?

ToryMaster

New member
כי זה התחיל להתפתח לא יפה.

העדפתי להסיר את הטריגרים, במקום להסיר כל פעם את התוצאות.

Justin Angel

New member
מה?

מצטער, לא הבנתי. הייתה שם שיחה ברורה והגיונית על ביקורת הוגנת ומנומקת שהבעתי, תוכלי להסביר בשנית ועדיף בהרחבה מדוע נמחקו ההודעות בעלות התוכן לעיל? במראית עין, זה נראה כמו סתימת פיות.

ToryMaster

New member
חבל שזה נראה כך ../images/Emo13.gif

זה לא מה שזה
בהרחבה? הצבע שעל שיערי לא מאפשר את זה. כן אסביר, שביקורת זה לגיטימי בעיני, אבל לא כשהיא גוררת ירידה לפסים אישיים (שאולי לא ראית). ההודעה הזו והדיון הלגיטימי לכאורה (בעיני אגב, הוא לא היה לגיטימי, בלי קשר למה שנלווה אליו) גררו תגובות שירדו לפסים מאוד אישיים.

Justin Angel

New member
על איזה תגובות פוגעות מדובר?

אפשר לשלוח לי העתק שלהם בהודעה פרטית באם מדובר בתוכן פוגע? כנאמר, לא ראיתי כאלו לפני פחות מחצי יממה, ואני מאוד סקרן לראות מה נכתב (וכמובן שאני גם מאוד סקרן לראות אם באמת נכתבו כאלו תגובות). ולעתיד, ביקורת על צורת הדיון שלי והנושאים שאני מעלה לדיון - להפנות ללמפה בבקשה בשלושה עותקים

Justin Angel

New member
סיכום נקודות שהעלתי

1. פורום זה התנהל תקופות זמן ארוכות, החל מחודש וכלה בחצי בשנה, ללא מנהל פורום. 2. פורום זה אינו דורש מנהל אחד, לא שניים ובטח שלא שלוש. זאת עקב אופי הפורום, אופי המשתתפים וכמות העבודה השוטפת. 3. תפקיד מנהל בפורום הוא יותר תפקיד סמלי של כבוד, ולא תפקיד טכני \ זמני\ whatever. כאנשים שעובדים במאגיה אנו צריכים להיות מודעים לכוח של סמלים. 4. הדרך בה נעשה ה"מינוי", המחסור בנימוק ציבורי לנוכח שאלות והכיסוי הבוטה שמתרחש בשרשור הזה - אין זו צורה לנהל פורום שכזה. כל העובדות לעיל מובילות אותי אישית למסקנה שכל העסק הזה נוהל לא נכון ואני מתנגד נחרצות לשינוי זה. כאן זה לא הבית של אף אחד ולא הממשלה שמאשרים משרות אמון. יש דרך וצורה לעשות דברים ובהחלט מה שהולך כאן זאת לא הדרך.

TheBlueOne

New member
../images/Emo18.gif חשוב מאוד ../images/Emo18.gif

אוקיי, העניינים יוצאים פה משליטה. אז ככה: א. השיקול לצירופה של יעל נתון למנהלי הפורום ולהנהלת תפוז בלבד. הסטטוס שלה הוא זמני והיא לא , אני חוזר , לא בא להחליף את ארי-אל. יעל פה כדי לעזור בעניין האירוח וכמה עניינים אחרים. היא עושה את זה בהתנדבות ומרצונה החופשי ואני מודה לה על כך. לכל המודאגים למיניהם- אין לכם מה, זוהי לא השתלטות עויינת על הפורום ובטח שלא השתקת פיות. ב. אני רואה את השרשור הזה בצורה מכוערת מאוד. אם זה כזה ברור שלא צריך מנהלים בשביל פורום כזה, "כי כולם מודעים לכוח של סמלים" ושאר ירקות- הוכחתם בדיוק ההפך, בכך שהתחלתם להתנהג כמו ילדים קטנים בתגובות חסרות הנקודה שלכם. אני מצפה מכל הנוגעים לעניין להפסיק תכף ומיד, כל הודעה נוספת בנושא תימחק לאלתר. חבל שזה הגיע למצב כזה.
חשבתי שאפשר לסמוך על חלקכם... לילה טוב.

Justin Angel

New member
והסבר לעניין מקודם, היה מסובך מדי?

כל זה התחיל מזה שבמקום להסביר את המצב בצורה ברורה והגיונית ניסית לשחק מאצ'ו. או שלמחוק תגובות משנה את העבר?

ToryMaster

New member
ושוב, תודה על תובנותיך

ובזאת יסתיים הדיון הזה, כי הוא באמת נעשה לא יפה. אם למישהו יש בעיות נוספות עם היותי כחולךה כאן לתקופת המילואים של ארי-אל, הוא מוזמן לפנות אל טל במסרים.

למעלה