אף אחד לא מגיב? ../images/Emo4.gif
אני כן
...ואני אגיב בדירוג משלי, וגם הערות לגבי הדברים שגיל רשם: AROUND THE WORLD: לא הייתי אומרת הכי טוב בכל האלבום, אבל כן, שיר טוב מאוד. ציון: 4 מתוך 5 PARALLEL UNIVERSE: אתה לא כ"כ אוהב?!
בעיניי יצירת מופת. ציון: 5 מתוך 5 SCAR TISSUE: כמו שאמרת, שיר נעים לאוזן שכיף לשמוע, וכאן אני מסכימה עם הציון שבחרת. ציון: 4 מתוך 5 OTHERSIDE: בנוגע לשיר הזה אני מסכימה עם כל מה שאמרת. שיר ענק. ציון: 5 מתוך 5 GET ON TOP: שוב, מסכימה עם כל מילה. שיר חמוד. ציון: 4 מתוך 5 CALIFORNICATION: כאן אני מתלבטת בין 4 ל-5. שיר טוב מאוד. ציון: 4.5 מתוך 5 EASILY: שיר מדהים. ציון: 5 מתוך 5 PORCELAIN: בעיניי, שיר סביר כזה. לא משהו אבל לא ממש גרוע. ציון: 3 מתוך 5 EMIT REMMUS: שיר חמוד. באמת לוקח קצת זמן להתרגל אליו. אני אעלה קצת את הציון שלך. ציון: 3.5 מתוך 5 I LIKE DIRT: לא שיר ענק, אבל מאוד חמוד. ציון: 4 מתוך 5 THIS VELVET GLOVE: שיר שאני מאוד מאוד אוהבת. ציון: 5 מתוך 5 SAVIOR: שיר מושלם בעיניי. ומאוד עצוב
. ציון: 5 מתוך 5 PURPLE STAIN: אני פחות אוהבת את השיר הזה ממך, אבל זה שיר חביב. ציון: 3 מתוך 5 RIGHT ON TIME: שיר מקפיץ. ציון: 4 מתוך 5 ROAD TRIPPIN´ שיר מאוד יפה ומרגש. ציון: 4 מתוך 5 ציון אלבום: 4.5 מתוך חמש. אמרת שיש שירים שאפשר לוותר עליהם. אפשר, אבל לא צריך
. אלבום מושלם, ובעיניי [כולם יושבים, כן? קחו כוס מים...] יותר טוב מ-BSSM. קבל
על הסיכום. מבטיחה שכשיהיה לי זמן גם אני אעשה פרויקטים ועניינים (דברו איתי ב-3.7).