הודעה מרגשת
(או שלא)

lollapalooza

New member
../images/Emo41.gif הודעה מרגשת../images/Emo70.gif (או שלא) ../images/Emo41.gif

אבל היא עדיין חשובה.
גיל היקר כתב ביקורת על קליפורניקיישן והיא נמצאת במאמרים. הכנסו, קראו ושרשרו תגובותיכם לכאן. (אם יש) תודה לגיל ובקרוב אצלכם. יום נפלא.

אף אחד לא מגיב? ../images/Emo4.gif

אני כן
...ואני אגיב בדירוג משלי, וגם הערות לגבי הדברים שגיל רשם: AROUND THE WORLD: לא הייתי אומרת הכי טוב בכל האלבום, אבל כן, שיר טוב מאוד. ציון: 4 מתוך 5 PARALLEL UNIVERSE: אתה לא כ"כ אוהב?!
בעיניי יצירת מופת. ציון: 5 מתוך 5 SCAR TISSUE: כמו שאמרת, שיר נעים לאוזן שכיף לשמוע, וכאן אני מסכימה עם הציון שבחרת. ציון: 4 מתוך 5 OTHERSIDE: בנוגע לשיר הזה אני מסכימה עם כל מה שאמרת. שיר ענק. ציון: 5 מתוך 5 GET ON TOP: שוב, מסכימה עם כל מילה. שיר חמוד. ציון: 4 מתוך 5 CALIFORNICATION: כאן אני מתלבטת בין 4 ל-5. שיר טוב מאוד. ציון: 4.5 מתוך 5 EASILY: שיר מדהים. ציון: 5 מתוך 5 PORCELAIN: בעיניי, שיר סביר כזה. לא משהו אבל לא ממש גרוע. ציון: 3 מתוך 5 EMIT REMMUS: שיר חמוד. באמת לוקח קצת זמן להתרגל אליו. אני אעלה קצת את הציון שלך. ציון: 3.5 מתוך 5 I LIKE DIRT: לא שיר ענק, אבל מאוד חמוד. ציון: 4 מתוך 5 THIS VELVET GLOVE: שיר שאני מאוד מאוד אוהבת. ציון: 5 מתוך 5 SAVIOR: שיר מושלם בעיניי. ומאוד עצוב
. ציון: 5 מתוך 5 PURPLE STAIN: אני פחות אוהבת את השיר הזה ממך, אבל זה שיר חביב. ציון: 3 מתוך 5 RIGHT ON TIME: שיר מקפיץ. ציון: 4 מתוך 5 ROAD TRIPPIN´ שיר מאוד יפה ומרגש. ציון: 4 מתוך 5 ציון אלבום: 4.5 מתוך חמש. אמרת שיש שירים שאפשר לוותר עליהם. אפשר, אבל לא צריך
. אלבום מושלם, ובעיניי [כולם יושבים, כן? קחו כוס מים...] יותר טוב מ-BSSM. קבל
על הסיכום. מבטיחה שכשיהיה לי זמן גם אני אעשה פרויקטים ועניינים (דברו איתי ב-3.7).

מה????? אין דיסק ב20 שנה האחרונות

שהוא יותר טוב מbssm ! לא פרל ג'אמ לא נירוונה לא מטאליקה שום דבר לא יותר טוב מהדיסק הזה וכלום לא ישנה את זה

למעלה