הודעה משמחת

s h i r k u s h

New member
../images/Emo41.gif הודעה משמחת ../images/Emo41.gif

קודם כל אקדים ואומר שאני מאוד שונאת לפגוע באנשים או לעשות דברים שלא יאהבו אבל זה חלק מהחיים ולכן היום מתכוונת להתפטר מהעבודה הנוכחית בחנות שיש לי אחרי חודש שם <לא היה לי נעים מהם אבל לפחות אני אעשה את המשמרות שהתחייבתי עליהם>. אני מתכוונת להתפטר משם כי היום היה לי ראיון עבודה במכון אסטטיקה לפקידת קבלה, והתקבלתי
, מתחילה ביום ראשון.
יש לכם אולי עצות איך להתפטר משם מבלי לצאת מגעילה ושלא יהיה לי נעים
סה"כ לא התחייבתי לעבוד שם אבל אמרתי שאני די פנויה לעבודה, אבל פשוט פה העבודה פי מיליארד יותר נחמדה ויותר בכיוון שלי מבחינת שאיפות לעתיד, התשלום טוב, האווירה שם ממש אחלה. מה דעתכם?

*g99

New member
היי שירקוש,אני שמחה בשבילך..

כיוון שאני בפוחת או יותר באותה הסירה אתן לך קו מחשבה.. אין פה עניין של מגעילה! העניין הוא שאת מחפשת להתקדם ובמקום הזה אין לך את האופציה..קצר ולעניין,בלי שום רגשי אשמה. אם ינסו לשכנע אותך בקידום וכ"ו אמרי להם שכבר החלטת וזה סופי,אל תתני להם פירצה שתוביל אותם לשיחה,החלטתי וזה סופי.. מיותר לציין שלא להזכיר שאת מצאת משהו,שלא יהיה כיוון שיחה על זה ואם שואלים אותך אם מצאת משהו, תעני להם שזה פשוט לא מה שחשבת..שלא יהיה להם כלל מושג מה את עושה הלאה. הבון בהצלחה

נעלם ה../images/Emo24.gif ../images/Emo3.gif

לגבי הבוס- מה אומרים. הממ...מניחה שכמה שפחות למרוח את העניין. להגיד בטון עדין, ולשמור שזה יהיה קצר. סה"כ, אני בטוחה שהיו אצלו עובדים שהתפטרו בעבר, וזו לא חוויה ראשונה שלו.

למעלה