הודעה נבחרת

pachanga

New member
../images/Emo41.gif הודעה נבחרת../images/Emo41.gif

למה שלא תספרו לי על החיי הלילה הכי סוער שהיה לכם... על איזה מסיבה מעניינת שהייתם בא לאחרונה... ההודעה הכי הכי תבחר בכותרת של הפורום אז יאלה אני רוצה לשמוע סיפורים!!!! רב-און? פנטום? וכולם!!!!

reneg

New member
סיפור מהחיים...

זה זמן רב כבר חשבנו להפגש... כמה חברים שהכירו בצבא ועברו הרבה דברים קשים ביחד... אז נפגשנו באמצע, בפאב מועדון, הזמנו לשתות ולהחליף חויות... פתאום לפתע, בלי אזהרה היא הגיע לבר, נעמדה צמוד אלי והזמינה לשתות... נדלקתי מייד... החזה המושלם , המחשוף העמוק , הפטמות הזקורות שבלטו דרך החולצה... המשכנו לדבר, אבל חשבתי רק עליה... הבטתי לאחור והצלבנו מבט... היא חייכה לעברי ואני החזרתי בחיוך... חברים שלי אמרו לי לגשת, חשבתי שאין לי סיכוי... ניגשתי למרות הכל, המשפט הראשון שלה היה "יש לי חבר"... החיוך שלי נמחק וכבר הסתובבתי בעוד היא תפסה אותי ואמרה "אבל הוא לא פה עכשיו"... חייכתי אליה והתישבתי לצידה... שתינו דיברנו ואז הרגשתי את היד שלה גולשת מתחת לשולחן על הרגל שלי ואל האזור הרגיש שהתעורר באותו הרגע ונעמד דום... הרגשתי נבוך, אבל אף אחד לא ראה... היד שלה התחילה ללטף... לשפשף... לשגע אותי... שאלתי אותה אם בא לה לרקוד, והיא נעמדה ומשכה אותי לרחבה... שם נצמדה אלי וממש אוננה עלי מול כולם... הרגשתי את המבטים של כל הבנים עלי... מקנאים, מתגרים... וזה היה חלק מהכיף... כשלא יכולתי יותר והייתי רותך לקחתי אותה ביד ויצאנו החוצה... תוך כדי חירמונים והמון נשיקות הלכנו למקום חשוך, הרמתי אותה אותה ושמתי אותה על מכסה מנוע של מכונית שעמדה שם, הרמתי לה את החצאית הקצרצרה והורדתי לה את תחתוני החוטיני האדומים , הם היו חמים ורטובים... היא פתחה לי את המכנסיים והוציאה לי את כלי.... היא החלה למצוץ כמו שמעולם לא ירדו לי.. עמוק לבפנים וממש כמו זיון... הפסקתי אותה, לא רציתי לגמור כל כך מהר... והשכבתי אותה אחורה... היא משכה אותי פנימה... עמוק לתוכה, החלקתי בלי בעיה... היא הייתה כל כך רטובה...זיינתי אותה... עמוק וחזק... והיא צעקה מהנאה , גנחה והתנשפה... נצמדתי אליה... הייתי מוכן לגמור אבל חיכיתי לה... וכשהייתה מוכנה הגברתי את הקצב וגמרנו ביחד... כל הגוף שלה רעד , התכווצויות והתנשמויות... לאחר כמה דקות של רגיעה התלבשנו וחזרנו פנימה... עברנו דרך כל האנשים , ואז היא נעלמה... עצרתי, חיפשתי , הסתובבתי אבל כאילו בלעה אותה האדמה... חייכתי לעצמי וחזרתי לחברים שלי ששאלו אותי איפה הייתי... לא עניתי... רק חייכתי...

fantom

New member
הלילה המדהים שלי ../images/Emo47.gif

אז ככה.... בשבוע שעבר החברים שלי תכננו לי את מסיבת יום ההולדת שלי . עשינו המון הכנות והזמנות וממש הרבה טירחה ועבודה . הגעתי עם החברה לבית של החבר שלי ששם היתה המסיבה ואכן היו הרבה אנשים שהכרתי ולא הכרתי, מוזיקה טובה ואוכל מעולה,בלונים , בקצור פיצוץ של מסיבה , במהלך המסיבה שתיתי קצת אבל ממש קצת ושאלתי את החבר איפא השירותים שלו ,, אז זהו, זה הקטע שנעלמתי מהמסיבה והתחילה ההפתעה בדמות חשפנית וכולםנזכרו לפתע שאני לא נמצא בן החוגגים חיפשו אותי ולא מצאו עד שלבסוף גילו אותי ישן שנת ישרים במיטה של החבר שלי לבד מכורבל עם עצמי וישן כמו בול עץ עם כל הרעש של המוזיקה מסביב , כמובן ניסו להעיר אותי אבל אני??? אפא ישן וישן וישן וישןישן וישן וישן וישןישן וישן וישן וישןישן וישן וישן וישן ככה עד הבוקר, ורק בבוקר כשקמתי בשעה 06:30 בבוקר כבר לא יכולתי לישון חברה שלי ישנה לידי וכולם חרפו עד השעה 12:00 בצהרים ומי עד שהם קמו ניקה את כל הליכלוך???? כמובן עבדכם הנאמן והמסור והפריאר........... אז לא חיי לילה מעולים????? תשמעו לי חיי הלילה נועדו לשינה נטו ללא תוספות.. טוב נו גם לסקס

pachanga.

New member
מדהים ביותר!!!

מזייף חומד בזמן האחרון עם הסיפורים שלך הייתי בטוחה ובניתי על זה שאתה במקום הראשון.... נו שלוף איזה סיפור מחיי הלילה שלך...

fantom

New member
רצית משהו מהחיים ../images/Emo47.gif

ושלחתי משהו מחיי הלילה המוזרים שלי

למעלה