הודעה רשמית בקשר לאתר הסדרה נמסר לי שהאתר סגור עד להודעה חדשה... מצטער
M moton New member 5/3/06 #1 ../images/Emo41.gifהודעה רשמית בקשר לאתר הסדרה../images/Emo41.gif נמסר לי שהאתר סגור עד להודעה חדשה... מצטער
../images/Emo41.gifהודעה רשמית בקשר לאתר הסדרה../images/Emo41.gif נמסר לי שהאתר סגור עד להודעה חדשה... מצטער
E EvaNofit New member 7/3/06 #3 גם אנחנו מצטערים...... למרות שדוגרי באמת שכבר אין ממש שימוש בו..... אבל עדיין.... זה שסוגרים תאתר נותן הרגשה לא ממש טובה.....
גם אנחנו מצטערים...... למרות שדוגרי באמת שכבר אין ממש שימוש בו..... אבל עדיין.... זה שסוגרים תאתר נותן הרגשה לא ממש טובה.....
ר רק בחלומות יש אחת כז New member 8/3/06 #4 לכולם דחוף ליקרוא!!!!!!!! למנהלי האתר בייחוד יש מישהו ששלח פה את האתר של פיק אפ רק לא את דף הבית!!!!!!!!! ואפשר להיכנס אליו!!! ללא סיסמא!!! אז תימחקו את ההודעה דחוף אם אתם יכולים ואם אתם רוצים שהאתר באמת לא יתפרסם!!!!!!!!!!!!!! ביייי
לכולם דחוף ליקרוא!!!!!!!! למנהלי האתר בייחוד יש מישהו ששלח פה את האתר של פיק אפ רק לא את דף הבית!!!!!!!!! ואפשר להיכנס אליו!!! ללא סיסמא!!! אז תימחקו את ההודעה דחוף אם אתם יכולים ואם אתם רוצים שהאתר באמת לא יתפרסם!!!!!!!!!!!!!! ביייי