הודעה

DIRRTY

New member
../images/Emo41.gif הודעה ../images/Emo41.gif

בנות כמה דברים:
אני מתנצל שאני כמעט לא בפורום ולא עושה כמעט שום דבר. הסיבה לכך שאני כרגע בכיתה ח' כל יום מבחן או שמודיעים למבחן ואני רק לומד לומד ולומד, אני ישתדל להכניס בקרוב שותפה לניהול.
מייקל ג'קסון וחברים ראיתי את השירשור של המעריץ של מייקל ואת כל המהומה. בנות יקרות הם נקראים טרולים (למי שלא יודעת טרולים זה גולשים בצ'אטים\ פורומים שכל מטרתם זה להציק ולעצבן) תתעלמו מהם ואני ימחוק את ההודעות שלהם כמה שיותר מוקדם (מחקתי את ההודעה למי ששואלת)
סקר משהי פה כעסה שאני לא מחליף את הסקר ושוב אני מצטער. למי שיש רעיון לסקר מזמנת לשרשר לפה או לשלוח במסר
מאמרים מצאתי מאמרים על ביוגרפיה של אן סינק וג'סטין והכנסתי אותם העניין שגם אתן צריכות להכין מאמרים אי אפשר רק לקחת מאתרים מאמרים ולתת קרדיט
.
ג'וסטין הרבה ממכן מתעצבנות שאני אומר ג'וסטין, הסבר קטן
: ג'וסטין זה בדיחה פרטית שלי ושל טל זה לא נועד לפגוע באחת ממכן אני ישתדל להפסיק לומר ג'וסטין כי אני רואה שזה מעלה לכן תקריזה
(ורק אני יחטוף ממכן
)
גלריות[ עדין יש בעיות בגלריות וגם לפני כמה דקות ניסיתי ופשוט נאדה
קישורים כמעט ואין לנו קישורים לפורום אתן מוזמנות לשרשר לפה קישורים + הסבר אליהם (כי אני לא מכיר הרבה אתרים על ג'סטין)
שירשורי
אני רואה ש50% מההודעות כאן זה
בנות אם נהיה פורום פעיל אבל ממש פעיל יפתחו לנו פורום ג'סטין טימברלייק חברתי למי שלא יודעת זה מן פורום
ענק שמיועד לפורום מסוים (במקרה שלנו ג'סטין) ואתם יכולות לראות שלפורום מכושפות, אומנות שימושית (שנפתח לפורום הזה יותר מפורום 1), הארי פוטר ועוד פתחו פורום *שם הפורום* חברתי.
בריטני וכריסטינה אגילרה אני שמח כולנו החלטנו לא לדבר יותר על בריטני וכך זה חוסך מריבות וקללות
*הבהרה* העניין של כריסטינה אגילרה היה הומור בלבד ואתן לא צריכות לקחת אותי ברצינות
(לא בעניין הזה בכל אופן
) וזהו בכל אופן
מקווה שאתן לא כועסות ומבינות אותי יותר

°AmandA°

New member
כנס...

לפני כמה זמן היה פה שירשור עם הרבה קישורים שאני שמתי ועוד בנות שמו אז אתה יכול להישתמש בזה.... בקשר לגלריות... זה רק בפורום שלנו ככה
תשאל את הנהלת הפורומים... שיסדרו את זה
רעיונות לסקר...
מה אתה חושב על הקאמבק של אן סינק
מה לדעתך צריך להיות הסינגל הבא של ג'סטין
מה אתה חושב על ההשוואות בין ג'סטין ומייקל ג'קסון

°AmandA°

New member
למה אתה לא מתייחס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

..........................

jenngirl

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo82.gif

טוף ני מבינה שאתה בכיתה ח' וקשה לך
[ני ב-י' וזה פי אלף יותר קשה, כן כן
] ו...ני דווקא אוהבת את כריסטינה
אל תקטלו אותי ביי

DIRRTY

New member
../images/Emo12.gif

תחכי לי מחר ליד השער של בית הספר אני עובר לבית הספר שלך

SivAn 4u

New member
דוד..

אני מבינה אותך ואין לי שום טענות..אתה בכל אופן עושה מה שאתה יכול וכל הכבוד..

Emily ©

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo101.gif

אבל אמרת שתביא לי את התמונות של בריטני.

justin love

New member
דוד כנס!

תראה אתה כל הזמן מצרף כמה שירשורים לשרשור אחד ענק אז בקשה אל תעשה את זה כי זה די מבלבל אותנו כאילו כבר ראינו את זה והכל ואנחנו יודעות מתי לפתוח הודעה ומתי לא אז בקשה אל תחבר יותר שירשורים!!!!!!!!

למעלה