הודעה

../images/Emo41.gifהודעה../images/Emo41.gif

יולי מתקרב ובא, ואיתו הסיכום החודשי ותוצאות הסקר. אז אם יש לכם רעיונות, נושאים, מחמאות, אירוע או יום הולדת בחודש יולי - אנא שילחו לי מסר לגבי העניין. כמו כן ענו על הסקר כי הוא עומד להסתיייייים
בימים הקרובים אני אהיה פה מעט, מאחר והלחץ בלימודים עולה ומגיע לקליימקס
סייפנית נאלצה לעזוב את הניהול מפאת קוצר זמן, אז בואו נדאג כולנו לאוירה האינטימית והיחודית שיש לנו פה, שתישאר כזו
שלכם, להבה ירוקה

ניאו30

New member
אמממממ,אולי רעיון קטן...

מה דעתכם לעשות מפגש פורום?אמנם חודשי הקיץ החמים קצת מורידים אצלי את כל הרצון לצאת לאנשהו,לפחות אצלי,אבל אולי אפשר למצוא מקום יותר קריר ואז נוכל לראות את הפנים שמאחוריי הכינויים.אם לא רוצים ישר אפשר גם בתקופת החגים,רגע לפני שחוזרים לשגרה,או מתחילים אחת כזו כמוני(לימודים).אם זה יהיה בחודשיים הקרובים אז יש לי רעיון למקום טוב להיפגש בו(להבה-זה הדבר השני במסר ששלחתי לך היום...). נושא לדיון כאן שהיה מאוד מעניין אותי קשור לתפילה נודעת שאני מאוד אוהב לחשוב עליה,והלואי שהייתי יודע ליישם אותה טוב יותר,שהולכת משהו כמו:"...תן לי את הכוח לשנות את מה שאני יכול,את האומץ לקבל את מה שאני שאני לא יכול לשנות,ואת התבונה להבדיל בין השניים"(מקווה שהציטוט נכון). מה שמעניין אותי זה מה עושים עם דבר שאתה רוצה להשלים איתו אבל פשוט לא יכול?כאילו משהו במכניזם הפנימי שלך מונע ממך לחעשות את הדבר הזה, שבסופו של דבר אתה מבין,יודע ומודע לכך שהוא הדבר הנכון בשבילך,לפחות שכלית...מה עושים שהרגש הוא זה שחוסם את מימוש המשפט הזה?האם אפשר להתנגד לרגש שהוא כל כך עמוק וחזק?ועוד כדומה שאלות בנושא המשפט הכל כך חזק הזה.

למעלה