הודעה

GGOODD

New member
../images/Emo41.gifהודעה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ברצוני להודיע כי הוענק היום מעמד כבוד של מומחה פורום לאחד ממשתתפי הפורום - פרידמן ניר שמהיום יהיה בצבע מודגש. ניר קיבל את המעמד בעקבות השתתפות בלתי פוסקת ורציפה מאז פתיחת הפורום, מתן ייעוץ לכל המבקש, עזרה וסיוע לאנשים שהזדקקו לכך, הודעות ענייניות הכוללות קישורים וכן מידע אינפורמטיבי על נושאים הקשורים להפקת הוידאו. בעקבות כך ועוד... ניר מעתב מוכרז כמומחה פורום כשעיקר תחום התמחותו הוא תחום הצילום
הוא יסייע בעזרת הנהלת הפורום כמה שאפשר ויהיה לחלק מהייעוץ המקצועי של הפורום
זהו המומחה הראשון שהוכרז מאז פתיחת הפורום, אנו מצפים לעוד מומחים שייצטרפו בהמשך
ניר, יישר כוח והמשך עם העבודה הטובה
הנהלת פורום הפקת וידאו

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מזל-טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

GaLi17

New member
מזל טוב ו...

אולי זה גם הזמן להכיר אותך ולדעת במה אתה באמת מתמחה ואיך שנדע שיש את מי לשאול...אז אם תוכל להגיד במה אתה מומחה ואם אתה מתעסק בזה באופן מקצועי...תודה

על קצה המזלג

הפקות שעבדתי בהם... קיץ על החוף, חרצופים, דימונאים, ערוץ האופנה, כמה קלטות לילדים, קחי אותי שרון והרבה דוקומנטרים כיום אני מצלם את "טעמים", עבודת בית (חוזרת בשבוע הבא), המסיבה עם יובל כספין, ישראל פלוס , כמה פרסומות קטנות וה"וידוי" סדרה חדשה של אילן שושן. יש כל מיני פיצ'פקעס שנשמטו מזיכרוני. בשנת הלימודים הבאה אני אלמד ברביבים, ראשון לציון כיתות יג', יב', יא'. אז לכל מי שילמד שם ונמצא בפורום הזה.... יש לכם כבר ציון 65 על בליינד.... חחחחחח.......

LoLo16

New member
אתה מצלם את "המסיבה"../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

צילמו אצלי בבית שבוע שעבר!

GGOODD

New member
לא לא לא...../images/Emo70.gif

תפרטו מה מי מו!!!! למה איך כמה ולמה?! ניר, אני דורש הסברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LoLo16

New member
איזה קטעים... יו, זה היה יום מדהים

בשבילי. אני הייתי בעננים כל היום כי תמיד רציתי לראות איך מפיקים תוכנית. אין לי ספק בכלל שאני אעסוק בתחום בעתיד....
אבל לעניין...
לאמא שלי ובעלה יש סיפור אהבה מיוחד ויפה, ומ"המסיבה עם יובל כספין" עשו על זה את תוכנית ט"ו באב.
עולם קטן

../images/Emo9.gif

תודה. כבוד לא קטן. אני חושב שה"מומחים" צריכים לקבל חגורה, ממש כמו החגורות שיש בהאבקות. (תמיד רציתי אחת כזאת) בכל אופן, אני אשמח לענות לכל שאלה שקשורה בצילום ותאורה. תודה לחברי האקדמיה שבחרו בי..... רגע, בעצם אני חבר אקדמיה, אז איך ...?. תודה גדי ופינקי. אה... וכמובן תודה לאמא שלי...

Crazy doughnat

New member
לניר...

אם אתה מצלם את "המסיבה", איך היה לצלם את הספיישל של השבוע עם כוכבי "משחק החיים"?

גיליתי כמה עובדות

רון ממש מצחיק נירית מאוד יפה עופר משוגע ואדם ממש נחמד וש- PD-150 משתלבת מאוד יפה עם ה DSR 500 . (ידעתי את זה, אבל אני תמיד בעד חיזוקים...) היה יותר מצחיק מאשר מתיש.

למעלה