הודעות בטוויטר

DarkSecretLove

New member
../images/Emo41.gifהודעות בטוויטר../images/Emo41.gif

העידכונים למטה לא ממש מעלים את השיחה למעלה ,אז פתחתי חדש ועדכונים אחרונים: BOO! Happy friday 13th! Been a VERY interesting day here. Working on a song called ARTIFACT or BLITZKREIG not sure yet..Have a great wknd!-j Happy sunday and sleep deep everyone. -j Almost finished with a song called 'THIS IS WAR' just a few more things to do...exciting [אני מצטערת אין לי כח לתרגם-אז מי שרוצה לעשות את העבודה השחורה בשבילי שתבורך!] החברה מספרים לנו הרבה דברים!!! איזה יופי!!

A Modern Myth

New member
כמ כיף לחזור

מטיול שנתי ולראות עוד הודעות חדשות וכ"כ משמחות
את ההודעה הראשונה תרגמתי למטה. Happy sunday and sleep deep everyone. -j יום ראשון שמח לכולם ותשנו שינה עריבה. -ג' Almost finished with a song called 'THIS IS WAR' just a few more things to do...exciting כמעט סיימנו עם שיר שנקרא "זו מלחמה" ונשארו רק עוד כמה דברים לעשות... מרגש

A Modern Myth

New member
לא כזה נראה לי שהשם של השיר

ישפיע על השיר עצמו, גם ככה ברוב השירים הכותרת של השיר בכלל לא מופיעה בליריקס של השיר עצמו. חוצמזה כמה כבר אפשר להיות פלצנים... הם רצו לשמור את זה פשוט וגאוני.

לא אמרתי שזה ישפיע. רק אמרתי שזה מצחיק.

דווקא ברוב הכותרות זה כן מופיע. בABL יותר מהS/T

A Modern Myth

New member
טוב נכון. יצאתי די סתומה...

חשבתי על Valhala אבל זה דווקא שם די מיוחד. The Kill נשמע כמו שם של להקת אימו, ודווקא בשיר עצמו אין את הצמד הזה אפילו פעם אחת... טוב אבל זה לא מוכיח כלום, ז"א גם אם השמות קצת חרושים אני חושבת שהליריקס הפעם היו מדהימות. יש לי תחושה. חח יצאתי מפגרת
התעלמו נא.

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifטוויטר חדש../images/Emo41.gif

We had a rat...not anymore. poor lil fella'.... היה לנו עכברוש (באולפן)... כבר לא. מסכן הברנש הקטן איפה הם מקליטים בפח?!

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|יש מצב XD

אבל.. היה אצלי בבית עכברוש,בחדר שלי .. >< וכשראיתי אותו צרחתי XDD וכל המשפחה באה והוצאו אותי מהחדר והתחילו להרוג אותו במגב ומטאטא XDD

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאחת ההודעות החשובות עד כה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

13 weeks until we finish the record. We hope... עוד 13 שבועות ואנחנו מסיימים את האלבום. אנחנו מקווים... שזה יוצא בסביבות סוף יוני. חסר להם שזה לא יוצא עד אז!!!!!

i am777

New member
שייווואאא - זה לא עוד הרבה זמן!

אנחנו נמתין בסבלנות. |רעשן|

The Fantasy

New member
יוווווווווו איזה כיף ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif מתנת 3 חודשים

לפני שחרור מעולה

למעלה