הודעות היום- קצת סדר....

סער ג1

New member
חבר'ה, צפו לעדכונים!

אהלן כולם, אז היום יצא גיליון חדש ומהודר לבתי המנויים, ומחר הוא כבר יהיה מפוזר בדוכנים ברחבי הארץ. בין חידוני המדורים, הדיונים, ההודעות והשרשורים, תוכלו לראות במהלך היומיים הקרובים גם את העדכונים הרגילים - כלומר, כתבות ומדורים שיעלו לפורום בהדרגה. כמו תמיד, אתם מוזמנים להגיב, לשוחח, לחוות דעה ולדבר על מה שתרצו.

casi angeles

New member
כנסו בבקשה.

שלום לכם מעריב לנוער. אני מנויה לעיתון 3 שנים בערך ואני חולה על העיתון הזה ועל כל המדורים שלו תמיד שאני מקבלת את העיתון אני נהנת לקרוא אותו,אך בזמן האחרון טיפה התאכזבתי כפי שאתם יודעים לפני כמה שבועות עלתה בניק טלנובלת הנעורים של כריס מורנה לשנת 2007 כמעט מלאכים. בתחילה שהסידרה עלתה נורא התלהבתי והיו הרבה כתבות ותמונות בעיתון אבל בזמן האחרון אתם לא רושמים כלום על הסידרה וזה דיי מבאס כי הרבה אוהבים את הסידרה וזה יכול לעשות פירסום ורייטינג גבוה יותר. מקווה שתיקחו לצומת לבכם ותשימו עוד כתבות ותמונות על המלאכים שלנו בתודה, יובל

Miss Small Talk

New member
יש לכם טעות...

בשאלון על אריק ברמן, במדור "מה אתם יודעים על", יש לכם טעות... אריק ברמן כן כתב לאפרת גוש, והוא לא כתב לנינט. לאפרת הוא כתב את השיר "קופסה ביום" מאלבומה האחרון.

angel doll

New member
טוב, אני אציג את עצמי.

היי כולם. אני מורן, בת 17 וחצי מבת-ים, החל מיום ראשון כתבת חדשה בפורום נוער. זכיתי במקום הראשון בתחרות הסיפורים של מעריב לנוער. (100 ספרים
) זה הסיפור - למי שמעוניין לקרוא
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=moranbd6 זהו בכל אופן, אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול, מקווה להשתלב במהירות, מורן.

שחף שלר

New member
כמעט מלכים

היי, נראה לי שצפויות לך כמה הפתעות איתם בעתיד...אפילו הקרוב.

amit678

New member
הסיפור שלך ממש יפה ../images/Emo13.gif

הגיע לך לזכות!! ד"א ברוכה הבאה לפורום
אני עמית בת 15 ואני כ"נ במעריב לנוער... מקווה שתהני פה
אה ומזה פורום נוער?

angel doll

New member
וואייייי איזה מושפעת אנייייי..

במעריב לנוער **
אני מנהלת את פורום נוער, אז זה זרוק לי בראש.. *אופס*

carmitz2

New member
אני שמתי לב לטעות הזאת! אני הכנתי את החידון ו

וראיתי גם אני שטעו בתשובות. אני שלחתי את החידון עם תשובה ד', נינט טייב (כל השאר הן מרימון ידידות שלו) ומשום מה זה פורסם לא נכון. בכל אופן, כל הכבוד ששמת לב, את מעריצה אמיתית!

mor000

New member
-- ובהקשר לזה....

שוב מצאתי את עצמי במערכת האהובה עליכם ולכן לא הצלחתי לעלות את העדכונים... ככה שכרגע תסתפקו בכתבה החמדמדה שסער העלה ומחר בסביבות 5 כל העדכונים השבועיים יעלו! מצטערת על אי הנוחות !

mor000

New member
../images/Emo41.gifסקרים../images/Emo41.gif סקרים../images/Emo41.gif סקרים

מכיון שמזמן לא עשינו סיכום סקרים הנה לפניכם הסיכום... ד"א הועלה סקר חדש!!!
הסקר על הורדת שלטי החוצות בכבישים- רובכם הצבעתם "אני לא יודע\ת אם זה מה שיעזור, אבל אם יש סיכוי- אז אני בעד."... בנתיים הכבישים שלנו ריקים.. התאונות פוחתות? לא נראה לי. אולי כדאי שהכנסת תתחיל לחשוב על דברים יותר מציאותיים ופתרונות יותר רציניים ולהפסיק להפיל הכל על השלטים האלו...
על הסרט בופור באוסקר- רובכם הצבעתם- "זה סרט טוב, אבל יש יותר טובים - ככה שהסיכוי לא גדול."
ועדת וינוגרד?! מה זה?! בסקר הזה היה תיקו בין שני התשובות האחרונות- -בטח שאני יודע.. זו אחת הועדות החשובות שהיו במהלך השנים האחרונות -יודע יודע אבל ממש לא בא לי לשמוע על זה עוד פעם!!! נראה לי ששני התשובות האלו מגיעות יחד... יש לנו מושג- אבל באמת שנמאס לנו לשמוע! צודקים! הועדה לא חידשה דבר, לא שינתה דבר, ובאמת לא נראה לי שהייתה חשובה למישהו יותר מדי לאחר הפירסום בעוד שלפני הפרסום זה היה הדבר הכי משפיע בעשור האחרון!!!!
בסקר על לירז דרור כולכם חשבתם שיש לה סיכוי כאן בארץ... אבל נראה לי שהיא לא צריכה אותנו... יש לה את שאר העולם [=
הסקר שהתפרסם היום עוסק בשביתת התסריטאים, כנסו והשפיעו!!!

למעלה