הודעה חשובה מאוד מאוד מאוד ../images/Emo70.gif
פתיחת הודעות ראשיות - הטכנאים החביבים של תפוז נכנסו קצת לקריזה וקיצצו את מס´ ההודעות הראשיות שמופיעות בעמוד ל10 במקום 20 שהיו עד עכשיו. לא ברור כמה זמן זה ימשך, לכן כדי שהודעות שנכתבו אתמול ולפני יומיים לא יעלמו מהדף הראשון אני אפתח בכל יום הודעה: "הודעות של יום X תאריך XX/XX" וכל מי שרוצה לכתוב הודעה חדשה (לא תגובה להודעה קיימת) שישרשר את ההודעה שלו להודעה הזאת.
קישורים - הפורום החמוד שלנו נפתח מחדש לפני שבועיים וחצי לאחר חצי שנה שהיה סגור (נוהל בעבר ע"י מדריכים ממכון שחר שנסגר) ואחרי חודש שלם שנידנדתי להנהלת הפורומים וסה"כ לפי דעתי די נחמד לכתוב ולהיות פה. כמו שאתם רואים אני לא מתכוון לתת לפורום הזה לעמוד במקום וכמו שאתם רואים אני משתדל "לשדרג" אותו כמה שיותר. כבר אספתי המון המון
קישורים לאתרים של מכוני פסיכומטרי ואתרי תרגול ומידע רבים. רבים מהאתרים האלה מאוד מועילים - בעיקר האתר של "המרכז הארצי". ואני מתכוון להמשיך להרחיב את ה
קישורים ואת הנושאים שהוא מקיף מי שגולש פה שם לב ששאלות בנושא "מבחן הסף"(מבחן קבלה להוראה) SAT וGMAT כבר הועלו פה ואני אשתדל ליצור ולהרחיב מאגר מידע גם בנושאים אלו וגם בכל הנושאים שקשורים לקבלה ללימודים - חישובי ממוצעי בגרות, סיכויי קבלה ללימודים, מה ניתן ללמוד איפה וכל מה שמסביב למרות שזה לא קשור ישירות לפסיכומטרי אבל אני בטוח שזה מעניין את כולם.כל מידע בכל נושא יתקבל בברכה.
מאמרים - מי שגולש בפורומים אחרים שם לב שקטגוריית המאמרים בפורום שלנו לא קיימת. אני מזמין את כל מי שיודע לכתוב - לכתוב מאמרים בנושא הפסיכומטרי וכל מה שמסביב, זה יכול להיות על חוויות אישיות - "סיפור אישי וקורע לב על הרגעים לפני המבחן". זה יכול להיות "המדריך השלם ללמידת מילים מתוך כרטיסיות" או "איך לומדים לבד" או "הדיכאון שאחרי הפסיכומטרי" וכו´ כל מי שרוצה דוגמא שיכנס למאמרים בפורומים שכנים אבל אחרי זה לחזור לכאן מיד!
בקיצור מי שרוצה להעלות מאמר שישלח לי הודעה.
סקרים - לכל מי שלא שם לב ל
סקרים - יש למעלה קישור ל
סקרים אבל שכשלוחצים עליו מגיעים רק לסקר אחד. כדי להגיע לשאר ה
סקרים צריך ללחוץ על "ארכיון ה
סקרים" אז בואו להצביע לכל ה
סקרים ואם למישהו יש עוד רעיונות ל
סקרים שישלח לי!
שאלות/תשובות - אני משתדל לתת תשובות לרוב השאלות שמעלים פה ולחלק גדול מהשאלות אני לא ישר עונה כדי לראות אולי מישהו שמבין יותר ממני יוכל לתת תשובה יותר טובה. התחלתי עם הרבה התלהבות להעלות שאלות ואני אמשיך לעשות את זה - תלוי בקריזות שלי.אני מאוד אשמח אם כל מי שיש לו שאלות מענינות או סתם טיפים לבחינה יתפוס יוזמה ויעלה אותם לפורום.
שיהיה לכולם בהצלחה!! ילד חורף