הודעות רנדומליות...

Death of Rats

New member
../images/Emo41.gifהודעות רנדומליות...../images/Emo41.gif

אני יוצאת לטיול שנתי ביום שני. אנחנו נוסעים להרי אילת. במקרה ואני אפול מצוק ואתפגר, אני מורישה את אוסף הפראצ'טים לכם (חוץ מבשורוטו באנגלית, שכרגע לא נמצא אצלי אז הוא יישאר אצל מי שהשאיל אותו).
זה לא אומר שמותר לכם להתפרע. יש לכם בייביסיטר שיבדוק שאתם מתנהגים יפה, אז אל תעשו לו בעיות
שבוע הספר יתחיל, אני מקווה, ביום רביעי הבא. עכשיו, אתם רוצים להתחיל מעולם הדיסק או מספרים חיצוניים (אגב, הספרים החיצוניים ילכו לפי סדרות כך שיהיה שבוע הננסים לסוגיהם, שבוע ג'וני מקסוול, שבוע בשורוטו ושבוע אנשי השטיח)? שרשרו את דברתכם כאן...
אין לי ממש מה להגיד אבל נורא בא לי להשתמש באייקון הזה.
הו, וזה גם שירשור עוף באופן כללי-אז למי יש מתכון מוצלח (אנחנו הכנו עוף חריף בחצילים. יצא מצוין ^_^)?

AGENT SHESH

New member
שלום!|רישיון|../images/Emo73.gif

אני הולך להחליף את מנהלתכם החביבה עד לחזרתה...

AGENT SHESH

New member
האמת?|רישיון|../images/Emo73.gif

לא..
אבל אשמח לדעת מה\מי היא, אולי אשאר פה, מי יודע...?

בוא נגיד את זה ככה שלום...

הוא סופר, טרי פראצ'ט, כותב ספרי פנטזיה שהם ברובם פרודיה מאוד מצחיקה, פילוסופית וחכמה על העולם שלנו, ובוא נגיד את זה ככה... כן, אתה יכול להישאר, אך קודם בצע את השלבים הבאים 1. כנס לאתר הAmazon הקרוב לביתך וקנה מינימום 10 ספרים שלו מסדרת עולם הדיסק (יש מבחר, הבנאדם כתב לפחות 50) 2. קרא אותם 3. קרא אותם שוב בתשומת לב רבה לפרטים 4. אחרי חודש חודשיים, קרא אותם עוד פעם 5. אם אתה מרגיש שאתה מתחיל להבין במה מדובר, קנה עוד כמה ספרים וחזור על שלבים 2-4 6. אחר כך תשתטח רגע על "אנשי השטיח", טייל לך עם ה"דיסקוורלד קומפניון", עוף על כנפי אווזים בתוך טרילוגיית הננסים, והחלף לכנפי מלאך ב"בשורות טובות" 7. קרא את כל הספרים שקראת פעם נוספת 8. היכנס לפורום ובצע את טקס הקבלה אחר כך, אתה יכול להישאר, לנו אין בעיה

ויימס

New member
להתחיל בחיצוניים!

לא עשינו אותם בפעם שעברה, חוץ מבשורוטו!
! ...אור לא נמצאת! יאללה מסיבה!

Athaclena

New member
songfic. פתאום הרגשתי צורך עז

לתקוע אותו פה ולראות אם מישהו ישים לב, ואולי יקרא ויגיב ועוד דברים מוזרים כאלה. זה במוזיקה של Bohemian Raphsody (אלא מה?), וזה על בשורוטובות. מומלץ.

The Mad Hatter

New member
קראתי והגבתי. :)

(נכתב תוך-כדי קריאת השיר:) זה היה מוזר. גרם לי לחשוב על הפקת מחזמר על פי בשורות טובות (היי, אם יופק סרט מצליח, הוא בטח יהפוך למחזמר. כמו שתכננו להפוך את הארי פוטר ושר"ה למחזמר. גורם לאנשים לחשוב פעמיים על כל עניין הסרט..בררר..). אז עכשיו תקועה לי בראש תמונה של קרולי ואזירפאל מרקדים להם על במה ושרים אחד לשני. מוזר. שיר משעשע, למרות שיש כמה פספוסים עם המנגינה. טוב, עכשיו סיימתי את השיר שהולך ונעשה ביזארי יותר ויותר. למען האמת, די חיבבתי. יש עוד כאלה?

מוזר, מוזר, ועוד פעם

מוזר, דורש גם הרבה עיבוד לחרוזים, יכול להיות אחלה מחזמר, רק באורך דקה

מ א ג ר ט

New member
אוי לי

איבדתי את המנגינה אחרי שתי שורות ופשוט קראתי את המילים... יכולתי להשקיע יותר אבל... ואיזה שיר 100מם זה?! נכון?! די, באמת, אני לא כזו. אבל אני ממש אוהבת לשמוע את השיר הזה (בווליום גבוה) וחברים שלי יודעים לשיר את זה מאוד מצחיק, אם כי לא כמו המקור...

למעלה