הודעת הנהלה- מנהלת חדשה

../images/Emo41.gif הודעת הנהלה- מנהלת חדשה../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

אני מקדמת בברכה את עינת, האוקינוס השקט, שהצטרפה אלינו לניהול הפורום. עקב העובדה שאני מסיימת את "חופשת" הסמסטר בימים הקרובים ולא יהיה לי הרבה זמן להיכנס לפורום, אלא רק בשעות הבוקר המוקדמות ובשעות הלילה, החלטתי בהתייעצות עם הנהלת הפורומים לצרף אליי את עינת, שתהיה עימי מנהלת שותפה לפורום. אתם מוזמנים תמיד לשלוח אליי ו/או אל עינת מסר עם בעיה/עצה/רעיון או כל דבר לגבי הפורום, ונשמח לעזור לכם. ועינת, שמחה שהצטרפת אלינו רשמית
, רוצה לספר לנו עלייך קצת

קודם כל תודה

טוב, לספר על עצמי? אני בת 24 או במילים אחרות כבר 5 שנים חוגגת 19 לומדת קרימינולוגיה במכללת עמק הירדן . בבעלותי שני אחים אחד גדול ואחד קטן מה שהופך אותי לשוקולד של הסנדוויץ' . אם לא אכפת לכם תספרו לי גם על עצמכם.. שאני אכיר את כולם...

עמק הירדןןןןן?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif זה לא קרוב

לקיבוץ כינרת
אולי פעם ראית את ליאל
אולי את שכנה שלה אפילו

../images/Emo46.gif את לא מעודכנתתתתתתת../images/Emo88.gif

היא גרה בקיבוץ כינרת והיא מופיעה אפילו באירוויזיון הקרוב. אוחחחח, איך אפשר לא להכיר את המושלמת

המנהלת השנייה נדחפת גם../images/Emo3.gif

את רוצה לדעת גם עליי, עינת, או שרק על הגולשים
אז אני שירי, בת 22 מאיזור השרון, לומדת הוראה יצירתית לגיל הרך בסמינר הקיבוצים, ואחות קטנה לאח בן 29 בערך ואחות בת 30. ובנוסף אני דודה גאה לאחיין המדהים הזה

../images/Emo20.gifהמון בהצלחהההההההה../images/Emo20.gif

מזל טוב מזל טוב, ובהצלחה לשתייכן, ולשירי-כמובן,גם בלימודים

jKiTTiE

New member
אויששש ברוכה הבאההה =]

המון המון בהצלחה מקווה שלא נעשה לך הרבה בעיות =] אני מציעה שננצל את זה שכל אחד ירשום על עצמו שם: גיל: איזור מגורים: עיסוק מיוחד?! ותמונה?! טוב אז אני יענה... שם: בן דור (השם מור אבל בקושי קוראים לי ככה...) גיל: אנשים 22.3 יומולדת 16 איזור מגורים: השפלה... עיסוק מיוחד?! מממ גלישת גלים =] ותמונה?! שניהה אני שמה =] היא יחסית ישנה...

למעלה