הודעת הנהלה- מרחשי ליבי

../images/Emo41.gifהודעת הנהלה- מרחשי ליבי../images/Emo41.gif

אני קצת רוצה לשתף מרחשי ליבי, בתקווה שיהיו פה אחד או שניים שיקראו את מה שכותבת בכלל: כשפתחתי את הפורום ממש לא מזמן, לא הייתי בטוחה בכלל שיהיו הרבה אנשים שיבואו ויקחו חלק בו ולכן ממש התרגשתי ושמחתי לראות כן פורום פעיל, שמידי פעם נכנס לטיפול נמרץ ומכאן הייתה התחרות של הלוגו והרבה חידושים אחרים, שהביאו אנשים אבל לרגע אחד קט. זה עצוב לראות פורום מתרוקן כך, והאמת שאני מתלבטת אם בכלל יש טעם להשאיר את הפורום כחלק מהפורומים של תפוז ולכן הייתי שמחה לשמוע את דעתכם- האם לדעתכם יש מקום לפורום הזה
מה חסר לכם בפורום והייתם רוצים שיהיה
מה חשוב לכם שישאר בפורום כפי שהוא
תודה להתייחסותכם. שירי

שירי היקרה

כקוראת לרוב סמויה שמאוד אוהבת את התוכנית של ד"ר
, אני חושבת שהבעיה המרכזית של הפורום היא לחץ. תמיד כשאני נכנסת אני רואה מלא הודעות הנהלה ופינות, והמון המון הודעות כחולות. אני מבינה שאת מנסה להחיות את הפורום ולהכניס עניין אבל לדעתי את פשוט צריכה לתת לזה קצת זמן. הפורום לא צריך 5 פינות בדף, אלא פשוט לקבל חשיפה ופרסום. יש המון פורומים של תמיכה ושל יחסים בתפוז ובכיף אפשר לפרסם אותו שם, אני בטוחה גם שהרבה אנשים יתחברו אליו. לסיכום, את באמת מנהלת שמשקיעה ורואים שממש אכפת לך מהפורום, אבל אולי כדאי להרגע טיפה ורק לתת לזה קצת זמן. אם את רוצה אני מוכנה לעזור בשמחה

יש משהו בדברייך ../images/Emo45.gif

פשוט זה די מתסכל לחזור הבייתה מהלימודים בערב ולגלות ששום דבר לא זע בפורום, ואז אני פשוט מנסה להזיז אחרת ימים שלמים לא יהיה דבר חדש. לגבי הפרסום בפורומים האחרים- לא נראה לי מתאים לפרסם שם, כי זה משהו שונה. בתור מנהלת פורום תמיכה לא הייתי רוצה שיפרסמו הודעה על פורום של תוכנית טלויזיה, גם אם זה של פסיכולוג...

אני מבינה אותך...

רק רציתי להבהיר: כשרשמתי לפרסם בפורומים אחרים, הכוונה הייתה שאולי בפורומים האלה יש אנשים שבאמת יתעניינו בפורום וירצו לבקר.

ברור שלהשאיר../images/Emo70.gif

פשוט השעה אינה נוחה... מה שגם מאודדדדדדדדדדד מקשה להגיב.. (עכשיו בגלל הבדלי שעות מסויימים יוצא שסדרה אחת אחרת מתנגשת לי במשבצת... אך מהשבוע כנראה זה שוב ישתנה ואוכל לראות בכיף...) חוץ מזה שהפורום עודד די חדש.. מן הסתם הוא לא יהיה מפוצץ... לאט לאט זה ישתפר
ואולי כדאי לפרסם את הפורום מעט בהודעה כליית שכזו... אני בטוחה שיש מלא שרואים פשוט לא מודעים ממש לקיום הפורום...

brum

New member
היי שירי אל תתייאשי

כן זה אני פתאם, הלך לי המחשב לפני כחודש וככה בבת אחת נעלמתי. לכן לא יכולתי לעזור לך עם הסיכומים היום יומיים כמו שעשיתי ומקווה לחדש ימי כקדם אבל אני צריכה לתקן ו/או לקנות מחשב חדש וכרגע זה לא ריאלי ואני מבטיחה לך לחזור לפורום בהקדם האפשרי (אני כרגע כותבת ממחשב לא שלי) אני דיי מתגעגעת. אני מסכימה עם מה שנאמר פה לזה שאת צריכה לתת לפורום הזה זמן ולא תמיד לאנשים יש זמן להגיד כאן כל יום, יש אנשים שמאוד אוהבים לראות ד"ר פיל ומשתדלים לא לפספס פרק (כמוני) אולם יש עבודה ו/או משפחה שלא מאפשרת הרבה זמן לבילוי בפורומים. אני גם בהחלט מסכימה שהפורום הזה לא נחשף מספיק, אבל איך לחשוף אותו לקהל היעד שלך - אני חושבת שזה מצריך תכנון מצידך ואם את צריכה עזרה עם כל אותם אנשים שמבקרים כאן אז אנא פני אליהם. אז מקווה לחזור בקרוב ובנתיים חזקי ואמצי

../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה והתפלאתי באמת לאן נעלמת
מקווה שתוכלי לחזור אלינו בהקדם

תגובה משותפת לכולם ../images/Emo24.gif

קודם כל, אני שמחה לראות שכמה צצו להם ושלא אבדה תקווה לאף אחד ממכם, ולכן אני גם אשאיר את הפורום וניתן לו עוד צ'אנס, כי באמת חושבת שיש פוטנציאל לפורום. אני אשמח לשיתוף פעולה ממכם, מבטיחה להפסיק להציף את הפורום
ולתת לכם הזדמנות יותר לכתוב. brum, טוב לראותך, שמחה שלא עזבת אותנו בגלל סיבה אחרת- התחלתי לדאוג
.

Music4Life

New member
ברור שלהשאיר אותו!

יש לומקום כמו שלכל פורום אחר יש מקום, וזה אחלה פורום כאן
גם אני די דאגתי והתבעסתי מזה שאנשים פשוט לא רושמים כאן ויש יובש כל הזמן....לא מבינה למה לא יכולים להיות פה יותר אנשים שיכבו כל יום וישאירו את הפורום פעיל. שירי, גם אני כמו אחרים אומרת לך לא להתייאש. אולי באמת צריך לפרסם את הפורום איפשהוא ואז יותר אנשים יכנסו. או תביאי לפה חברים שלך שאוהבים את
הדוקטור שלנו
יהיה בסדר
אני תמיד פה לכתוב, את יודעתתתת

limorrrrrr

New member
למנהלת!.....

אני לא חושבת שאת צריכה לקחת את זה אישי שאנשים כבר לא ממש כותבים....... כי תמיד אנשים יבואו לפורום וילכו...... אני עצמי רק גיליתי את הפורום הזה....... יש כאלה שיאהבו אותו ויש כאלה שלא !!...... אבל אני עצמי חושבת שזה פורום ממש נחמד!......
ומקווה רק לטוב !!

Music4Life

New member
טוב, זה גם עניין של זמן ../images/Emo133.gif

ופירסום...אבל הנה עכשיו כותבים פה קצת יותר וברוכים הבאים לכל החדשים

למעלה