הופעה לרונה!!!! ב-14.4 בשעה 23:00 בתמונע זה יוצא יומחמישי
T tipeshet New member 1/4/05 #1 ../images/Emo41.gifהופעה לרונה!!!!../images/Emo41.gif ב-14.4 בשעה 23:00 בתמונע זה יוצא יומחמישי
ש שישיץ New member 1/4/05 #5 יש מצב שאני אגיע כי זה באמצע שבוע ועוד חופש... אתם יודעים כמה יעלה כרטיס?
0 0mroosh New member 1/4/05 #6 ההופעה הקודמת עלתה 55 ש"ח ככה כתוב באתר. ההופעה הקרובה גפ תהיה בערך ככה. גיד שאבס.
0 0mroosh New member 2/4/05 #16 ../images/Emo7.gif טוב נו..נפסיד בית ספר.. כאילו שלא עשינו את זה כל השנה. <----צמחה לי כלנית בהודעה..פוו זה מטורף!
../images/Emo7.gif טוב נו..נפסיד בית ספר.. כאילו שלא עשינו את זה כל השנה. <----צמחה לי כלנית בהודעה..פוו זה מטורף!
ל לירונדה New member 3/4/05 #23 לא לפי מה שאני יודעת..... קיצרו יומיים מחופש פסח ואז החופש מתחיל רק ביום ראשון - כלומר ב17 אני יודעת את זה כי יש לי תערוכת בגרות והפתיחה שלה התאחרה בגלל זה
לא לפי מה שאני יודעת..... קיצרו יומיים מחופש פסח ואז החופש מתחיל רק ביום ראשון - כלומר ב17 אני יודעת את זה כי יש לי תערוכת בגרות והפתיחה שלה התאחרה בגלל זה
0 0mroosh New member 2/4/05 #9 סתם..לא התבטלה. רציתי לנסות ולנצל את 1 באפריל, ולקבל המון הודעות סטייל:"שיו אני מדממת, אבוי ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שוטט, מה אעשה כעת?". אבל יש פה בדיוק אדם וחצי בפורום..
סתם..לא התבטלה. רציתי לנסות ולנצל את 1 באפריל, ולקבל המון הודעות סטייל:"שיו אני מדממת, אבוי ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שוטט, מה אעשה כעת?". אבל יש פה בדיוק אדם וחצי בפורום..
A abarak88 New member 2/4/05 #11 חחחחחחחחחחחח ישר שקראתי את הכותרת של ההודעה נבהלתי.... אני מקווה שאני אוכל להגיע להופעה ..אוף.
ש שישיץ New member 2/4/05 #12 זה יוצא על עברי לידר בב"ש אז הגעתי לנקודה שאני אצטרך לבחור איזו הופעה אני מעדיפה לראות.... כמה שחשבתי שזה בחיים לא יקרה..
זה יוצא על עברי לידר בב"ש אז הגעתי לנקודה שאני אצטרך לבחור איזו הופעה אני מעדיפה לראות.... כמה שחשבתי שזה בחיים לא יקרה..
0 0mroosh New member 2/4/05 #14 כן! עד שהקקי הז בא לבאר שבע, רונה מופיעה באותו יום. אופפפ!! נראה לי שאוותר על עברי, ממלא יש עוד הופעה בגני התערוכה.
כן! עד שהקקי הז בא לבאר שבע, רונה מופיעה באותו יום. אופפפ!! נראה לי שאוותר על עברי, ממלא יש עוד הופעה בגני התערוכה.