הופעה של ג'קו, הערב בגהה,ת"א

Nova5

New member
../images/Emo41.gifהופעה של ג'קו, הערב בגהה,ת"א ../images/Emo41.gif

ברכות, איחולים, חמסות ואנרגיות חיוביות, נא לשרשר לכאן! שיהיה בהצלחה לג'קו! שיהיה בכייף לפורום!

eilati27

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ג'קו יפיוף שלי!!!! המון בהצלחה שייקבלו אותך בברכה בת"א אמן אמן ואמן!!!! ואנחנו כמובן שם בשבילך בכל מצב!!!!!!!!!!!!!! ולכל הבנות שמגיעות - תעשו חיים... אני יודעת שאני יעשה! אוהבת אותך... ואותכן חמודות

אפרתי 29

New member
בהצלחה לג'קו! ../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

שתהנה בכל רגע, שתקבל את כל האהבה המגיעה לך (שזה אומר - הרבההה) תתרגש, תרגש, תצחק, תחייך הרבה, תשמח...
ולכן, שהולכות : כל מה שאיחלתי לג'קו + תעודדו אותו הרבה, אני בטוחה שתהנו ותחזרו מלאות חוויות !!!

רנה6

New member
אוהבות אותך המון המון המון המון...

ג'קו, המבוגרות של הפורם ( לא ממש בוגרות:))....באות בהמוניהן לראות אותך והפעם מרשה לדבר בשם כולן....אנחנו רצות לספרים שלנו, קונות בגדים, עומדות ומחליפות...אנחנו רוצות להיות הכי יפות בעולם ולו רק בשבילך....אז המון המון אנריות והצלחה הערב הזה...אוהבות אותך המון המון המון.....

המון הצלחה ל../images/Emo41.gifשלנו../images/Emo20.gif ולבנות ש

שהולכות תהנו ממש ותעודדו אותו-כי מגיע לו.. מתרגשת בדיוק כמוכן ואפילו עוד יותר.. יומקסים

shongold

New member
חמסה|../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כמו תמיד רק אהבה תנצח |נשיק כי רק אהבה תנצח את כל הדמעות כשהכאב יחלוף אותך אני אשמור כי רק אהבה תנצח את כל הדמעות ובימים קשים אתן לך גם מסתור|נשיק|

shongold

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

shongold

New member
../images/Emo23.gifועוד על אהבה שמושא הפורום

כה זקוק לה נואשות עדין בכמויות לא מבוטלות!!! טונות של אהבה אז הנה מצאת שיר ישן של ג'קו דנוור מגדיר במילותיו הוא מהי אהבה אולי אהבה אהבה היא כמו אגם שקט, מקלט בסערה. היא שולחת אור ותכלת, קרן חום בליל קרה ובימים כאלה, כשהיא כבר לא איתך, זיכרון האהבה יהיה ביתך. אהבה פתוחה כמו דלת לאורך השנים, מזמינה אותך לגשת, לראות מה יש בפנים. ואם הלכת לאיבוד ולא מצאת שביל, זכרון האהבה אותך יוביל. יש האומרים שאהבה טובה ומתוקה, ויש אומרים קשה היא, ויש אומרים רכה. יש האומרים שהיא איננה, שמזמן אבדה, ויש האומרים שהיא הכל ואין עוד מלבדה. ואולי היא אוקיינוס, מערבולת של כאב, כמו הגשם המכה לשווא, כמו רוח שצורב. גם אם אחיה לנצח, אל כל חלום נשכח זיכרון האהבה יחזיר אותך.

a d i d a s 2 1

New member
חמדה...... יאנוש!

סיימתי! כואב לי הראש!! ואני מובהלת לוולפסון..צפי לשיחה עוד איזה שעה ככה אוהבתותכםםם! אה כן, ג'קו בהצלחה...

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

שירשרתי לעצמי אבל זה בשבילך...

Nova5

New member
להעלאת המורל מומלץ להיכנס ל"קישורים

למעלה : לקרוא ב"ברית עולם" שיר חדש לכוד ג'קו של תמר לראות ב"קשת" קליפ ביתי של שני צעירים, הנאהבים, ואוהבים את ג'קו, שרים מכל הלב את "נרדם" . ותאמינו או לא, אני מעדיפה את הדואט הזה מכל הדואטים האפשריים שראינו קודם. "קשת" - 17.12.2006 - 17-24 תיהנו

אפרתי 29

New member
הנה הקישור לקליפ ../images/Emo202.gif

http://www.youtube.com/watch?v=_pEx0p3VSyM חחח איזה מצחיקים הם...

Nova5

New member
קרן, ערב טוב לך, רק עכשיו דיברנו

עליך, תהיתי, האם את באה להופעה...אז לא...

למעלה