הופעה של דנה בRAIN CLUB בחיפה

../images/Emo41.gifהופעה של דנה בRAIN CLUB בחיפה../images/Emo41.gif

ליין שישי לסטודנטים במועדון ה - Rain החיפאי ב14/12/07 בעמדות: הרזידנטים DJ's בלונדי ויניב גז ינגנו שחורה, להיטים והאוס ויארחו את המגה-דיווה דנה אינטרנשיונל למופע לייב עם מיטב הלהיטים. בפינוקים: פינוקים על הבר כיד המלך. פתיחת שערים: 23:30 גילאים: בנות - 20+ בנים - 22+ מחירים: סטודנטים - 30 ש"ח. 40-70 ש"ח. לפרטים: מור - 054-7498583 מי שהולך שייהנה, וכמובן יספר לנו חוויות איך היה
... הזמנה -->

../images/Emo41.gifהופעה של דנה בפורום../images/Emo41.gif

מחר ב12/12 במועדון הפורום : על העמדה באולם המרכזי ובגלריית ה-VIP רזידנט די ג'ייז דני ד' ומור אברהמי פותחים עם סט של פריסטייל, שחורה ולהיטים ומארחים במרכז הערב את דנה אינטרנשיונל, שחוזרת לפורום להופעת פריצה עם להיטים מהאלבום החדש שלה ("הכל זה לטובה") לצד להיטים מוכרים. > כניסה חופשית עד 23:30 > 23:30 - 00:00 בנות ב-35 ₪ ובנים ב-45 ₪. > חיילים: עד 01:00 ב-25 ₪ כולל משקה ראשון וודקה רד-בול > הטבות והנחות למקדימים ולמחזיקי כרטיס חבר מועדון 'גולד' לפרטים: 052-3122019 קהל: 18 ומעלה

m o r a m i r

New member
אבל למה בפאקינג חיפה...

למה היא לא מופיעה במרכז....או שהיא בפורום בבאר שבע או באחד המועדונים בחיפה... למה אין הופעות לקהל הרחב?????? אני שונאת ללכת למועדונים צפוף ומגעיל שם.....והיא מופיעה בדיוק חצי שעה....שתעשה הופעה בקיסריה...משהו רציני.....היא תפוצץ את המקום... שאסי עזר ראיין את דנה אצל גיא פינס....עם "מר במאי" האגדי....חחחח אז.... אסי שאל אותה למה היא לא מופיעה באצטדיונין קיסריה ובזאפה...רק הוא זאפה....דנה התעצבנה....היא אומרת לו....מה הקטע להופיע בבית קפה מול אנשים שאוכלים חומוס וצי'פס.....כל פעם שאני רואה את הראיון הזה....אני מזה צוחקתתת היא חמווווודדדההההה מעניין אם דנה נכנסת לפורום וקוראת את ההודעות שלנו.... אם כן אז.............. דנה אני חוללללללללללללללללללללללללללללללללללההההההההההההההההההההההההההההההההההההה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את מדהימה......אין עליך....את האחת והיחידה!!!!

יווואוווו איך את צודקת !!!

גם אני שונא ללכת למועדונים שכל האנשים מזיעים וקופצים על הראש!!! אייכככססס זה מגעיל ! הייתי הולך אפילו ללבנון אם דנה הייתה מופיעה במקום מכובד כמו היכל תרבות או היכלי ספורט בארץ..לא חסר . מורו"ש, וואי גם אני מתפקע מהראיון אצל גיא פינס כל פעם מחדש.... - "איפה טור שמור, איפה קליפ, איפה אמה זאפה".... חחחחחח הורגתת אותי !

m o r a m i r

New member
חחחח....זאפה שמאפה

דוגרי היא צודקת.......זה הראיון הכי מצחיק בארץץץץץץץץץץץץץ אתה תלך ללבנון!? אני אלך לעזה.....לכל מקום ... חחחחח...רק לא למועדונים..............מסריח שםםםםםםםםם

m o r a m i r

New member
איך שדנה מתחילה לדבר....

אני צוחקת.....היא מצחיקהה בטירוווווווף והיא מדברת מזה מהררררר יואווו .... בראיון אצל יאיר לפיד.....היא דיברה מזה מהרררררררררררררררררררררררר......והיא גימגמה קצת....אני רואה את זה כל הזמן ביוטיוב..... וכל הזמן אני צוחקת.....אלף פעם ראיתי את זה ואני צוחקת...כאילו פעם ראשונה אני רואה......כל ראיון שלה זה מערכון היא ענקיייייייייייייייייייייייייייייייייייית

חחח כן היום בערוץ הילדים היא התכופפה לנשק את

מיקי גבע... חחח זה היה מצחיק ..
.. אאחח מאוהבת בה אבל חח :]

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifלא משנה איפה היא תופיע

זה אף פעם לא יתאים לכולם

חח גיא(המקורי חחח) ומורני אתם צודקיםםם !

גם אני לא ממש הכי אוהבת ללכת למועדונים בגלל הזיעה וכו' , יאללה שתופיע כבר באיזה היכל התרבות או באיזה פארק הירקון או משהו כזה ואז אני בטוחה שהרבה יותר יבואו !!!! וכן גם אני תמיד צוחקת שאני רואת את הריאיון עם אסי עזר חחח "איפה טור שמור איפה אמה זאפה ? אז תפסיקו כפרה מה לשבת ולהגדיל לכם? אני צנועה אני אוהבת להצטנע וכאילו לתת לכם בקצת.. " כפרה עליה חחח הורסת ..
... ! חח ומורני גם אני חורשת על הריאיון אצל יאיר וואי זה אחד הראיונים הכי מצחיקים בארץץץץץץץץץ כל פעם גם אני צוחקת מחדש אין אין אין אין עליה חחחח .. מלכככככככה שללללללנוווווווו ! מעניין איך יהיה טקס פרסי העמ"י שיוו כ"כ מחכה לזה
..

m o r a m i r

New member
שני... שמת לב איזה מהר היא מדברת???

איזה מצחיקה היא.........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מהר? חח למה דווקא רגיל כזה.. אבל הכי קרעה אות

הכי קרעה אותי בהתחלה שהיא חפרה על מצעד הגאווה חח ..

m o r a m i r

New member
ווואאאייי חופשי...

ויאיר לפיד לא נעים לו להשתיק אותה.....והיא מדברת....מדברת....מדברת....מדברת....מדברת....ולא עוצרת והוא רוצה להתחיל לראיין אותה....והיא עיין מדברת..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חח כן,יאיר כזה-טוב עכשיו שאלון ! ../images/Emo6.gif ..

חחחחחחחח "מה סקסי בעינייך ? " "סקסי ? אתה .. " חחח חמודדדה
..

hatih2005

New member
ההזמנה שלייי

תיראו למעלה בצד ימין רשום דיזיינג ביי מושיקו ואני מושיקו הגרפיקאי וכל הזמנה שאני יעשה לדנה אני יעלה אותה כאן.... איזה מעלפת יצאה נכון????? (כבר העלתי אותה באותו יום שעשיתי אותה)

למעלה