הופעות הבאות!

bזוהר

New member
../images/Emo41.gifהופעות הבאות!../images/Emo41.gif

פשוט שיהיה הכל מסודר 7.8 כפר המוסיקה "קוקה קולה" בניצנים 8.8 מרכז סוזן דלל 23.8 מרתף 10 אם מישהו צריך פרטים על ההופעות תגידו מי הולך?

מיץ פזי

New member
אני הולכת למרתף 10

גם קרוב לבית, גם יום חמישי, גם אני נמצאת בחיפה! מה יכול להיות יותר טוב? והמרתף זה אחלה מקום.. יש עוד פרטים?

0mroosh

New member
רונה באותו היום עם נינט. מצחיק. אני שם. ../images/Emo7.gif

תודה על העדכון. :)

misheani

New member
וואי, מגניב!

מתבקש, כבר שנים המסיבות האלה מארחות זמרות, לסביות יותר (קורין) ולסביות פחות (נינט). אמנם, נשמע קצת לא קשור, אבל מצד שני גם רונית שחר שרה שירים עצובים והיא הופיעה עם קורין...

דניאלה6

New member
מצ"ב מפה

ואם עדיין לא ברור את מוזמנת ליצור עימי קשר. תודה, דניאלה

דניאלה6

New member
רשפונשים מרעננות את הקיץ עם רונה קינן/10.8!!!

רשפונשים מרעננות את הקיץ עם מסיבת נשים מדהימה והופעה חיה של האחת והיחידה - רונה קינן!!! שישי, 10.8, החל מהשעה 22:30 ב - ''FEELING'' (צומת ירקונים) מוסיקה מבית היוצר של די.ג'י. - אורן מאנה ודי.ג'י. קאזה שמיים, דשא, אלכוהול, שתיה וכיבוד חופשי כל הלילה חניה חופשית כניסה מגיל 18 עם ת.ז לפרטים נוספים [email protected]

הייתי בטוחה שאלך לשם,

אבל עכשיו קצת ביעסת אותי עם המחיר... בכ"מ זה או זה או כפר המוזיקה. פשוט אני לא שותה קולה, אז אני לא יודעת איך אני יכולה לארגן לעצמי כניסה לכפר המוזיקה, חוץ מסתם לקנות בקבוקים ולחלק לאנשים
, יש דרך אחרת להכנס? ומה אתם אומרים, בכפר המוזיקה זה יהיה דומה להופעות של רונה, או שיהיה שם הרבה קהל שלא בא בשבילה בדיוק, וזה יפריע?

bזוהר

New member
אני חושבת שלכפר המוסיקה אפשר גם

לקנות כרטיסים, אבל לא בטוחה אוף התאריכים של סוזן דלל ומרתף 10 באו לי לא טוב, יש באותם ימים בדיוק הופעות שאני ממש רוצה ללכת אליהן:/

noa08128

New member
אי אפשר..

ולא שווה ללכת לשם בשביל רונה. גם היום שלה מעפאן (אלא אם כן אתם חסידים של נינט). יום טוב.

Karma Killer

New member
יש, מרתף../images/Emo99.gif

איזה מעולה זה. אני שם. מישהו הולך? אפשר פרטים, מה מי מו?

למעלה