הופעות ושאר הודעות

N o l o g o

New member
../images/Emo41.gif הופעות ושאר הודעות../images/Emo41.gif

טוב, אז אחרי דפדוף קל באתר של 24, ראיתי שיש שם הופעה.. אומנם הוא רק מתארח, אבל אני חושבת שעדיין שווה ללכת, אחרי הכל יהלי סובול..
בתאריך ה 13.1.06 במועדון הבארבי בת"א. *וממ בואו נחזיר את הפורום הזה לתחייה.. עוד פחות משבוע אני מתחילה את הסדיר שלי, ואני מקווה שיהיה לי יותר זמן, אבל אני אצטרך הרבה עזרה מכם. אז אוקיי, נתחיל להעלות פינות, והפעם גם ניישם אותם. שכל אחד ייקח על עצמו פינה, והשתתפות חובה..=)*

נדבמור

New member
אין בעיה! אני מוכן להעלות

שתי פינות , באחת אני אבחר שני שירים של א.א. אחד ישן ואחד חדש וננסה למצוא ולמתח את הקשר בניהם . אז אפשר להתפלסף ולהשתמש בפסיכולוגיה בגרוש. יאמי . הפינה תקרא מין הסתם "מה הקשר?" והשניה תהיה "החידון השבועי" שבה פשוט אציג שאלה כללית על אסף . נתחיל עם "מה הקשר?" אז חברים, מה הקשר בין "הוא האמין לה" ו"איציק" ? אז אוקי, השיר איציק מדבר על אדם שמקבל את העולם כפי שהוא ובפשטותו ונהנה מיופיו וב"הוא האמין לה" גיבור השיר לא מצליח לקבל את העובדה שבעולם סביבו יש גם טוב ומתרכז רק בצד הרע . מחפש אופטימיות בחצר של השכן ולא אצלו בלב . יש ניגוד .

אוי,

רציתי לעשות פינה. אבל אז היה לי שבוע נוראי ושכחתי מזה [סורי שלמונזה
]. אמ, אני אשמח לקחת על עצמי איזה פינה שצריך. [הקדימו לי את הגיוס היום, אז אני לא יודעת מה יקרה בסוף פברואר, אבל בינתיים..
]

N o l o g o

New member
זה בסדר מותק..=)

את מוזמנת להתחיל מעכשיו..=) ומזלטוב עד הקדמת הגיוס..=)

למעלה