הופעות נוספות

omerikooo

New member
../images/Emo41.gifהופעות נוספות../images/Emo41.gif

(לא ראיתי שפירסמו, לוקח על עצמי את האחריות..)
18.11, 22:00. עופר מאירי וברק גביזון יתארחו בהופעה של אפרת גוש, ההופעה האחרונה לסיבוב. ההופעה תתקיים בבארבי תל-אביב, קיבוץ גלויות 52. 70 שקלים חדשים, 60 שקלים חדשים עם קופון הנחה שאפשר להדפיס ב- www.barby.co.il
17.11, 22:00. מטרופולין ישתתפו ב"ליל הסטודנט" - יוזמה ברוכה של גלגל"צ. ההופעה תתקיים במתחם פולג בנתניה. ישתתפו באירוע גם הדג נחש, והדר מרקס (שדרנית גלגל"צ) תדייג'. הכניסה חינם לסטודנטים (אפשר להביא אורח אחד בלבד), בהצגת תעודת סטודנט.
5.12, 21:00. מטרופולין יהוו מופע פותח ללהקה המצוינת מרקיורי רב, שבאה להופעה מיוחדת בישראל. ההופעה תתקים בהאנגר 11 תל-אביב, נמל תל-אביב. לגבי מחיר אני לא בדיוק יודע, אני מניח שבסביבות ה120 שקלים חדשים. צאו ותבלו, עומר

keren 123

New member
אני ישמח להגיע../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

כי אני גרה די קרוב לתל אביב
.

xdye1

New member
+ ../images/Emo41.gifהופעות לחודש דצמבר../images/Emo41.gif

בינתיים ללא פרטים מעמיקים כמו שעות/מחירים/טלפונים: 1/12 הופעה בכיכר רבין. 2/12 בארבי כפר-סבא. 5/12 "מטרופולין יהוו מופע פותח ללהקה המצוינת מרקיורי רב, שבאה להופעה מיוחדת בישראל. ההופעה תתקים בהאנגר 11 תל-אביב, נמל תל-אביב. לגבי מחיר אני לא בדיוק יודע, אני מניח שבסביבות ה120 שקלים חדשים." [תודה עומר
] 30/12 בארבי תל-אביב. 14/1/06 זאפה תל-אביב. כנראה המופע האחרון לסיבוב ההופעות הנוכחי. *ההופעה בפיטרייה נדחתה וההופעה במועדון התיאטרון בוטלה*

Ma E

New member
יאאאאא יופי../images/Emo13.gif מה שאני רוצה בתאריכי

ם טובים
אני מקווה ללכת לפחות לעוד 2 הופעות לפני שהם מפסיקים להופיע.. בהופעה האחרונה יהיה גם דנה וקרני?
למה כולם מפסיקים להופיע?
מה אני אעשה בחורף? טוב שיש את עברי לידר...
ולמה ההופעה ב25 בוטלה?

omerikooo

New member
מה הקשר? הייתה להם הופעה לבד לבד

שתוכננה בתיאטרון...25.11.. אבל כן, אפשר להאשים את ההומו.. :-9

partom

New member
בחיים אל תעז לרדת על אביב המלך!../images/Emo70.gif!

עם כל הכבוד למטרופולין אביב הוא המלך הבלתי מעורער של עולם המוסיקה הישראלי !!!

למעלה