הופעות

clyps

New member
../images/Emo41.gifהופעות../images/Emo41.gif

ידוע לכולנו על שתי ההופעות שהיו אמורות להיתקיים בסוף החודש הזה- אחת בהרצליה ואחת ברמת גן. אז ככה- ההופעה בהרצליה--> בדוייה לחלוטין.. אין לי מושג מהיכן השיגו עכבר העיר את המידע הזה, אך לא קיימת כזו הופעה, בעכבר העיר תיקנו את הטעות. לגבי ההופעה ברמת גן, ההופעה תערך בתיאטרון היהלום בתאריך ה-28.10 בשעה 21:30. פרטים על המחירים בהמשך , כמובן שאתם גם להקדיש כמה דקות מזמנכם ולהיתקשר לטלפון הבא: טלפון להזמנת כרטיסים: 03-6121050 אם סתם בא לכם לדבר עם התיאטרון ואולי אפילו לצאת לדייט רומנטי (עם המבנה) התקשרו למספר הבא: תיאטרון היהלום: 03-6122776 קצת על המיקום: התיאטרון כפי שהבנו כולנו ממוקם ברמת גן, ברחוב היצירה מספר 3. תחבורה ציבורית: כל האוטובוסים המגיעים למתחם בורסת היהלומים ואם ממש בא לכם להקיף את כל דרכי התיקשורת הקיימות, או שאתם סתם צמאים לפרטים, הינה לכם המאייל הבא: [email protected] __________________________________________________________________________________________ זהו זה, שיהיה לכם בהצלחה! אני מקווה מאוד מאוד להגיע..
תהנו! שיר
.

ולדמן

New member
אני פשוט לא מאמין!שאת תעשי את זה?!

את מנסה לחבל ברומן האהבהבים שלי עם...תיאטרון היהלום?!
הו,אני אתנקם בך... וכשזה יקרה,את תדעי מה זה להפריע לרומן ביני ובין יהלומוש!!! מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא!!!!!!!!!!!!!!1111111

הייתכן?

שזו הולכת להיות הופעת הבכורה מבחינתי? ומי יהיה שם לחנוך אותי אם לא את, שיר? אני צריכה מישהו מנוסה... (חחח זה נשמע רע) אז אני חושבת בכל מקרה שאני אגיע, תלוי מי בא, כי לי אין עם מי ללכת... אז מי בא?

clyps

New member
אני רוצה ללכת...../images/Emo13.gif

אני אראה אם אוכל, זה יום לימודים למחרת... ניראה, רותם מה איתך? אולי ניקח רכבת ואוטובוס?

sweettomato

New member
אמ...

כבר דיברנו על זה, לא? אמרתי לך שמבחנתי הבעיה היחידה היא כסף. וההורים חחח

clyps

New member
../images/Emo207.gif

מישהו באמת כבר בדק מחירים??? תיראי רותם, אני כבר התחלתי להיתחנף להורים שלי לגבי זה... מבחינת האישור ליסוע זאת אומרת
.. אממ.. כשיודיעו סוף סוף על מחירים.. נוכל לדעת... ממש בא לי הופעה אוף
את יודעת- תיקון כזה מההופעה שעברה..בה הייתי גלמודה ומרירה..
טוב..אממ.. חבר'ה מהפורום- שכנעו אותה!
אני יוצאת עם הכלבה... להית'
.

clyps

New member
אני לא בטוחה מה את חושבת...

אבל יש לי כל מיני רעיונות, אולי תשתפי אותי וזהו?

clyps

New member
את בהחלט בעלת ניסיון,

לרגע חשבתי שרמזת עליי.. ושתינו מכירות אותי, ובואו נחזור לקורין

למעלה