הופ הופ - קופץ למעלה

Salem

New member
../images/Emo105.gifשרשור הכרות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כהרחבה לשרשור ICQ שלנו אני רוצה לפתוח שרשור הכרות. אנא כל האנשים שבפורום, גם אלו שתכותבים וגם אלו שסתם קוראים תמלאו את הפרטים שלכם
שם אמיתי: עמית גיל: 17 מין: זכר כיתה: יב´ שחקנ\ית אהובים: מליסה ג´ואן הארט, ג´וליה רוברטס, לוסי לולס, פירס ברוסנן, האריסון פורד, אליזבת הארלי ועוד מליון! תוכניות אהובות: סברינה, זינה, באפי, חברים, מלקולם באמצע, הבית הלבן... סרטים אהובים: מלחמת הכוכבים, ג´יימס בונד, סברינה, הארי פוטר, שר הטבעות והרשימה נמשכת ונמשכת... זמרים\זמרות\להקות: קיילי מינוג, מאריה קארי, אלאניס, החיפושיות, ABBA.... ICQ: 19543535 זהו
עכשיו אתם!

*neta*

New member
טייק 2

היה כבר אבל הרבה אנשים הצטרפו מאז
שם אמיתי: נטע... גיל: 16,חודש ו17 ימים. שונות: זינה, חברים, וויל וגרייס, מכושפות, סברינה...לוסי לולס, מלחמת הכוכבים...ועוד שאני לא ממש מצליחה להזכר כרגע.

Salem

New member
אני יודע שהיה כבר

אבל כמו שאמרת הצטרפו אנשים מאז לכן אני עשיתי חדש

אני!!!!!!!!!!!

שם אמיתי:זיו גיל:10 מין:זכר כיתה:ד´ שחקנ\ית אהובים: אין לי... אולי זאתי שמשחקת את באפי... תוכניות אהובות:באפי, סברינה, מכושפות, חברים ובנות גילמור סרטים אהובים:הארי פוטר, גרין מייל וספיידר מן זמרים\זמרות\להקות:מטאליקה (אבל טיפ טיפ טיפ טיפ טיפ טיפה!) ICQ:167305751 סיייווווווווווווםםםםםםםםםם!

disney girl

New member
|אני חדשה פה צ´אנס טוב לספר על עצמי

דווקא נראה לי מאוד נחמד לעשות שרשרת הכרויות כזאת. אני חדשה פה וזו הזדמנות טובה לספר קצת על עצמי. שם: דניאל גיל: עוד מעט 16 (ב19.12) מין: נקבה כיתה: יא´ שחקנ\ית אהובים: שרה מישל גלר, ניקול קידמן, נטלי פורטמן, קריסטן דאנסט, ג´רי אוקונל, דין קיין ועוד הרבה. תוכניות אהובות: מכושפות, סברינה, באפי, זינה, חברים, סמולוויל סרטים אהובים: שר הטבעות, הארי פוטר, מלחמת הכוכבים, סרטים שונים של דיסני (ומכאן בא השם), וכו´. זמרים\ות\להקות: אן סינק, ברנדי, אבריל לבין, דסטניז צ´יילד, ג´סיקה סימפסון, פינק, אנסטסיה, ארוסמית, ג´ניפר לופז. icq: 169069758 מקווה שגם אתם תספרו קצת על עצמכם ואם מישהוא\היא אוהב\ת את אותם הדברים כמוני אתם מוזמנים ליצור קשר.

Salem

New member
ברוכים הבאים../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מקווה שתהני בפורום!

rotem224

New member
טוב אז ככההה....

שם: רותם גיל: 15 כיתה: י שחקנים אהובים: גוליה רוברטס , גוליה סטיילס, ועוד מלא............ (אין לי כוח להמשיך) תוכניות אהובות: סברינה, מכושפות, פאסדינה, בברלי הילס (חבל שנגמר), חברים, ועוד מלא מלא.... להקות , זמרים: היהודים, מוניקה סקס, אביב גפן ועוד........ איי סיי קיו:108365669

cutie pooh

New member
הנה אני מגיעה!! ../images/Emo3.gif

שם אמיתי: נטע [קוקו לנטע שהגיבה לפניי
]
כתה: ט´
שקנים אהובים/שקניות אהובות: ג´ים קארי כמובן
ויש עוד מלא ובהתחשב בשעה (תבדקו פה משמאל [
]) אין לי ממש כוח לפרט כי אני עייפה
תוכניות אהובות: מכושפות, חברים, סברינה, אבא יש רק שניים, זינה הנסיכה הלוחמת (
), ולא זוכרת מה עוד... אבל יש עוד... ה-ר-ב-ה
סרטים אהובים: אוסטין פאוורסים למיניהם, הארי פוטר, לילו וסטיץ´, 13 ghosts [סרט מדהים!!], עידן הקרח [אני ילדותית
], גברים בשחור (1 ו-2), ספיידרמן, the sweetest thing, סקובי דו, ויש עוד ה-ר-ב-ה שאני לא זוכרת כרגע...
זמרים/זמרות/להקות: בקסטריט בויז, בקסטריט בויז, בקסטריט בויז, (כבר אמרתי בקסטריט בויז?
), סתאאאם... אמממ... עכשיו רציני: בקסטריט בויז, סאבלימינל והצל, ג´ניפר לופז, ועוד הרבה שאני לא זוכרת עכשיו (
)

disney girl

New member
../images/Emo9.gif תהיה ושאלה ../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורום.
גם אני אוהבת סרטים "לילדים" רואים לפי הכינוי שלי, לא? שמתם לב שהמון אנשים אוהבים את סברינה, מכושפות, חברים וזינה? אין כל כך דימיון בין הסדרות ועדיין... לדעתי צריך להקים מועדון ביחד לארבעת הסדרות האלו. במילא רב האנשים נמצאים בארבעת הפורומים האלו (כמוני). שמעתי שהיה פעם פרק של סברינה עם אן סינק. זה נכון? (אני זוכרת שהיה פרק עם בקסטריט לא התבלבלתי אין קשר בין הפרק הזה לפרק ששמעתי שאן סינק השתתפו בו).
סברינה, מכושפות, חברים וזינה לנצח

אבל בלי זינה!!!!!!!!!!!

רק מכושפות סברינה וחברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבקקקקקקקקקקשששששהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

*neta*

New member
נכון בלי זינה

למה לבייש את הסדרה? כבר קיימת לה קהילה גדולה בארץ. מוזר לא שמעתי על כנסי חברים,סברינה ומכושפות בארץ.. הא וגם לא בחו"ל! באסה לכם.

Salem

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gifתפסיקו עכשיו../images/Emo70.gif

תפסיקו את הוויכוח המטומטם הזה. יש פורום לכל סידרה וזהו. זו בדיוק הסיבה שאין פורומים משולבים. כל אחד יבקר את מה שהוא אוהב. זינה זו סידרת להיט בינלאומית. היא אולי רצה פחות עונות מסברינה אבל מבחינת רייטינג וכו´ היא קורעת לסברינה את הצורה. זינה הרבה יותר פופולרית בכל העולם מסברינה וזינה הופסקה בשיא הרייטינג. נא לא להשוות סדרות. זהו פורום סברינה ודברו על סברינה.

מעניין... ../images/Emo6.gif

שם אמיתי: מעיין גיל: 16, חודש ו26 ימים (פחח
). מין: נקבה כיתה: יא´ שחקנ\ית אהובים: יואן מקגרגור, מליסה ג´ואן הארט. תוכניות אהובות: סברינה, מכושפות, חברים. סרטים אהובים: מטריקס, אקסמן, כל סרטי קווין סמית ועוד הרבה אחרים וטובים!
זמרים\זמרות\להקות: אאור ליידי פיס, גורילאז, סטרוקס, ווייט סטרייפס, פו פייטרס, נירוונה, ת´ירד איי בליינד, סאבאג´ גארדן (לשעבר), בן פולדס פייב (לשעבר) ויש עוד המון... הרשימה לא נגמרת... ICQ: 15064718

חחח

תמיד אין לך מה לכתוב בתגובה להודעות שלי.
אני מעריכה בזה שאתה משקיע סמיילי שלם בי!

Salem

New member
אני מגיב את מה שיש לי

ולפעמים סמיילי זה כל מה שיש
אבל אני שמח שאת מעריכה את הסמיילי!

shnaps girl

New member
שלום!../images/Emo85.gif

טוב אז קודם שלום לכולם ותודה למי שמתעניין ובאמת קורא את זה! טוב אז לפרטים: שם אמיתי:נועה. גיל:14 וחצי. מין:נקבה. כיתה:ט´. שחקנ\ית אהובים: אני שומרת אמונים למת´יו פרי!!!!!!!!!!!!!!!
תוכניות אהובות:סיינפלד,חברים וכמובן סברינה.....אני לא אמשיך כי זה ארוך מדי!!!!!!!!!!! סרטים אהובים:גם זה ארוך מדי אבל למי שבאמת רוצה.......תדברו איתי בICQ/ זמרים\זמרות\להקות: אין ממש אני נגמלתי ועכשיו אני שומעת רק שירים משיער!(המחזמר) ICQ:164774566

למעלה