הורדות בלתי חוקיות.

ליטן א

New member
../images/Emo41.gif הורדות בלתי חוקיות. ../images/Emo41.gif

עכשיו, כשיוצא ה"משחק המקדים" לחנויות (TCM2003), וחודש-חודשיים לפני שיוצא ה"משחק האמיתי" (CM4), אני רוצה להבהיר דבר אחד פשוט: אין לפרסם בפורום כתובות אינטרנט לאתרים שמאפשרים הורדות בלתי חוקיות של המשחקים הנ"ל, או של כל דבר בלתי חוקי אחר. אם מדובר בבקשה להורדת עידכון, פאץ´, ליגה חדשה, או כל דבר חוקי אחר - זה סיפור שונה לגמרי, והלינק יתקבל בברכה..
אתם נמצאים בתוך מערכת שפועלת לפי חוקי מדינת ישראל, ואתם תפעלו גם לפי החוקים, המאוד לא מכבידים וקשים, של תפוז (שאותם, אגב, ניתן למצוא תחת "כללי התנהגות" בחלק העליון השמאלי של הפורום), שאומרים כך (ואני מצטט): "מנוע מלפרסם באתר את התכנים הבאים : ....תכנים אשר מהווים הפרה כלשהי של החוק;" או בקיצור, מי שמעתה יפרסם בפורום מקומות שמהם ניתן להוריד בצורה בלתי חוקית, את המשחקים הללו, יוזהר באופן אישי בפעם הראשונה, ויורחק בפעם השניה מהפורום. במידה ויצליח לחזור לפורום - וימשיך עם ההפצה של ההודעות הללו, פרטיו יועברו להנהלת הפורומים, שתטפל בו באופן פרטני, אולי אף בעירוב המשטרה. בכל מקרה, הודעות מן הסוג הזה יימחקו לאלתר. הייתי בטוח בהתחלה שזה די ברור לכולם, חבל שהתבדיתי, אבל אני מקווה שעכשיו הנושא הובהר לכולם, ולא יחזור על עצמו..

ziv 20

New member
מה אתה כזה לוזר

למה אתה קנית את כל המשחקים שיש לך? מה אתה חושב שכולנו מלינים שיכולים להרשות לעצמנו לקנות משחקים חדשים במאות שקלים אז די להיות כזה 0 ולהגן על זכויות יוצרים וכל החרא הזה די

Nomero Uno

New member
הוא לא אסר עליך להוריד

רק אל תפרסם את הכתובת של האתר בפורום וליטן סך הכל ממלא את תפקידו כמנהל פורום ופועל לפי ההנחיות של תפוז

Lars Ulrich

New member
אז שמי שיש לו שיגיד, יפרסם את ה-ICQ

שלו ודרך שם כבר כולם יקבלו את הכתובת.... ולמישהו כבר יש כתובת??? אני חייב את זה!! אפשר דרך המירק אבל זה עם BOT ואין לי מושג מזה!

קיר קמט

New member
מה אתה רוצה

אם אתה כל כך מתעקש להוריד תשאל אנשים במסרים. אבל אסור לך לפרסם כאן כתובות , זה לא חוקי , ולא יעזור בית דין.

muzza

New member
ליטן צודק באלף אחוז

כמנהל פורום הוא לא יכול לאפשר פה, תסלחו לי, בית זונות. הפורום אינו מנותק מחוקי מדינת ישראל ולכן אי אפשר לעבור בו עבירות רכוש, זה כאילו שנדסקס כאן איפה קונים מריחואנה או מערכות רדיו גנובות לאוטו.

למעלה