חצישלישרבע
New member
../images/Emo41.gif הזוהר של להיות בעמוד הראשי ../images/Emo41.gif
אני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לרעיון נחמד: בתור מנהלת, עמוד הקישורים המומלצים בשער הראשי של תפוז מעניין אותי מאוד, כדרך מצויינת לקדם את הפורום (עד כה - היינו שם פעמיים! די נאה לזמן כה קצר). אבל גם לפני כן התעניינתי בו, פשוט כי הוא זורק אותך לכל מיני פורומים ודיונים שלא בהכרח היית נכנס אליהם או בכלל יודע על קיומם אלמלא ההפניה. עכשיו, מישהו סיפר שבפורום שהיה לו, הם עשו פעם בשבוע שבועיים, לקראת סוף השבוע (שיהיה מה לקרוא
) משהו שהם קראו לו "פינת הריגול" בו גולשים מהפורום המליצו על הודעות ושרשורים שהם קראו לאחרונה במקומות שונים ועניינו אותם. השאלה שלי היא: האם דבר מסוג כזה יעניין אתכם
האם נראה לכם שזה מסוג השרשורים שתרצו להשתתף בו באופן פעיל (ע"י מתן המלצות)
גם אם לא, אני אשמח אם תגידו, פשוט אני כל הזמן מחפשת רעיונות לפתח את הפורום (יש עוד כמה, אבל זה הפתעה), וזו לא נראתה הצעה מופרכת לגמרי.
אני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לרעיון נחמד: בתור מנהלת, עמוד הקישורים המומלצים בשער הראשי של תפוז מעניין אותי מאוד, כדרך מצויינת לקדם את הפורום (עד כה - היינו שם פעמיים! די נאה לזמן כה קצר). אבל גם לפני כן התעניינתי בו, פשוט כי הוא זורק אותך לכל מיני פורומים ודיונים שלא בהכרח היית נכנס אליהם או בכלל יודע על קיומם אלמלא ההפניה. עכשיו, מישהו סיפר שבפורום שהיה לו, הם עשו פעם בשבוע שבועיים, לקראת סוף השבוע (שיהיה מה לקרוא