הזמנה לפורימון

Rioter

New member
../images/Emo41.gif הזמנה לפורימון ../images/Emo151.gif ../images/Emo41.gif

אהלן! (יש אישור מחןשסק. תודה
) אני שיר, מדריכה בתנועת הנוער 'המכבי הצעיר'. לתנועה יש כ-20 סניפים ברחבי הארץ, ובראשל"צ יש אפילו שניים
הראשון - במרכז העיר, והשני - במערב, בשכונת נווה דקלים. כמו בכל שנה, אנחנו מרימים פורימון-ענק. מדי שנה, הנושא משתנה - וכך גם ההפעלות (המגוונות להפליא), בהתאם. דוכנים, ביתנים, ריקודים, מוסיקה, אוכל, תחרות תחפושות, פרסים ועוד מ-ל-א הפתעות.
סניף ראשון-מערב, בו אני פעילה, אחרי חודשיים ארוכים של השקעה ועבודה אינטנסיבית, מפעיל מחר פורימון מ-ד-ה-י-ם.. הפרטים כולם מצויינים בפלאייר המצורף.
הנה הפרטים גם כאן, לכל מקרה שהוא: הפורימון בנושא אי בודד, והוא ל-כ-ללללל הגילאים. אפילו את הכלב שלכם אפשר להביא.
חלק מהביתנים הם בתשלום סמלי (כלומר, שקל, שניים, שלושה.. לא יותר מחמישה, וגם כאלה תמצאו בקושי!), בשביל הפרסים וכו'. ^^ מעבר לזה, כל הביתנים, הדוכנים וכו' - בחינם. ישנה קפיטריה עם מבחר גדול (וטעים
) באותו המתחם, ובאמת שההנאה מובטחת! הפורימון יתקיים
מחר!!!!
בביה"ס מקיף ח' (ביה"ס ששנתי, ע"ש חיים בר לב), במערב העיר, בין השעות 10:00-16:00, כשאנחנו שם כבר מ-6 בבוקר, כדי להקים הכל.
יאללה, מקווה לראות אתכם. אשמח לתת עוד פרטים, אם יהיה צורך, אני כאן גם במסרים וגם בתגובות פה. תודה.
שיר. נ.ב כל מי שיגיע בתחפושת קשורה לנושא (שודד ים, פיראט וכו'..), יקבל ביתן בחינם!

למעלה