הזמנה

ד ר ו ר 1

New member
../images/Emo41.gifהזמנה../images/Emo41.gif

סניף נוער יחד הרצליה-רמה"ש, שמח להזמינך להרצאה מפי נשות תנועת מחסום WATCH*: דפנה בנאי, דורותי נאור ואיה קניוק בהרצאה יוקרן הסרט - "ממבט שני", המתעד את שגרת המחסומים, ומראה, למעשה, בדיוק מי עושה מה במחסומים. ההרצאה תתקיים ביום חמישי, 8/7/2004 בשעה 18.00 בסניף מפלגת יחד בהרצליה, ברח' סוקולוב 20, קומה ב', הרצליה. לפרטים ואישור השתתפות: [email protected] _________________________________________ הערה! : כל מי שיהיה מעוניין להצטלם לעצומה המצולמת של 'שלום עכשיו', מוזמן להגיע לסניף הרצליה בשעה 17.00, לשם יגיע צלם מטעמם, ויצלם את כל המעוניין. ________________________________________ * קבוצת מחסום WATCH פועלת מאז ינואר 2001 במחסומי צ.ה.ל בגדה המערבית, במטרה לשמור על זכויות האדם של הפלסטינים ולדווח על הנעשה בהם לקהל הרחב, ולעשוי המלאכה הפרלמנטארית – חברי הכנסת. שימו לב לקישור!

shulhi86

New member
מחסום ווטש הוא אירגון מסוכן...

שמפריע לחיילי צה"ל בעת מילוי תפקידם. גם אם מאמינים שדברים צריכים להיות אחרת אסור שזה יבוא על חשבון חיילי צה"ל. המחסומים הם צורך חשוב ונועדו להגן על אזרחי המדינה ואתם ביניהם. האם מישהו פה יכול לומר "אני ציוני"? לא, אתם מאלו שמעדיפים להזדהות עם הרעיונות של האוייב... וכל זה במסווה של "הומאניות" "נאורות" ו"זכויות אדם". אתם אזרחי מדינת ישראל! צייתו לחוקיה! היו נאמנים למורשתה. לא רוצים? אולי בחו"ל לא תצתרכו להתמודד עם "פשעי המלחמה" של הצבא...

tookmy

New member
לא נעים להגיד

אבל את נשמעת כמומישהי שיצאה ממישטרים אפלים במיוחד. העובדה שמישהו חי כאן ורוצה להמשיך לחיות כאן, אינה סותרת את זכותם של האזרחים להביע ביקורת ולמחות על דברים שקורים במדינה, בעיקר כאשר לדעתם של אותם אזרחים מדובר בפשעי מלחמה או בפעולות שמהוות סכנה לחברה הדמוקרטית או החופשית בישראל. כל הפרשנות שלך לוקה בחסר בעיני. אם למשל, היה גן ציבורי מתחת לבית שלי, והשכנים שלי היו זורקים שם זבל כל יום והרשויות היו מעודדות אותם, וזורקות לשם זבל בעצמן, לטענתך אני צריכה לעבור דירה ולא להיאבק על זכותי שהגן הציבורי הקרוב למקום מגוריי יהיה נקי. נאני פשוט צריכה לקבל את זה שהוא מלוכלך או לעבור דירה. לצערך, אני לא מתכוונת לעבור דירה כי כאן הבית שלי, ואני כן מתכוונת לתמוך במי שרוצה לנקות את הבית, גם אם לך זה לא נוח כל כך כי את רוצה להמשיך ללכלך.

למעלה