החדר האינטימי שלי

mor000

New member
../images/Emo41.gifהחדר האינטימי שלי

מצד אחד התבגרתם ואתם לא רוצים חדר ילדותי שנראה כמו זה של האח הקטן שלכם * מצד שני, גם חדר השינה של ההורים משעמם לאללה * אז איך הופכים את החדר שלכם לחדר הכי מגניב בעיר? * הנה 10 עצות (במחיר של תשע!) מאת שחף שלר [email protected] 1. היפטרו מהבובות כשהיינו קטנים, הצעצועים היו הדבר הכי מדליק, אבל אם היום חברים שלכם ייכנסו לחדר וימצאו אצלכם דובי ענקי, או יותר גרוע - בובת חיבוקי, זה בטח לא יוסיף הרבה למעמד החברתי שלכם. חלק מההתבגרות זה גם ללמוד להיפרד מדברים, וזה השלב הראשון שלנו. קחו שקית זבל ענקית ועשו סדר בחדר: זרקו את כל הדברים שאין לכם צורך בהם, כמו צעצועים ילדותיים, ציורים מהגן ועיתונים ישנים (אבל לא מעריב לנוער, כמובן!). אחרי הסדר הזה לא תאמינו כמה החדר שלכם ייראה הרבה יותר גדול. מה זה דורש? שקית זבל והרבה סבלנות. מה זה נותן? המון מקום פנוי ומעט אבק. אה, וגם כמה נקודות אצל ההורים, שלא יאמינו שאתם מסדרים את החדר מיוזמתכם. איפה משיגים? לא צריך כלום מלבד רצון עז ואומץ להיפטר מחפצים ישנים. רוצים טיפ? את הצעצועים הישנים תוכלו לתרום לנזקקים וכך לעשות גם מצווה גדולה על הדרך. לא תאמינו כמה הם ישמחו לקבל אותם (רק אם הם במצב טוב, כמובן. אל תביאו להם צעצועים שבורים). 2. צבעו את הקירות צבע חדש לחדר יכול לעשות שינוי ענקי באווירה, והיום קיימים צבעים רבים בשוק עם אפקטים שונים שיכולים לעשות לכם שמח. אם אתם אוהבים דברים מיוחדים, קיימים אפקטים שמשווים לקיר מראה ישן ומחוספס, ואפשר ללכת גם על שילובי צבעים - צבע לבן עם נגיעות של צבע כחול או כתום. הליך הצביעה לא מסובך, אבל כן דורש סבלנות. תחילה יש לעטוף את הרצפה בעיתונים ולהדביק אותם. לאחר מכן, באמצעות רולר, לגלגל לכיוון אחד על הקיר. אם רוצים לשלב צבעים יש לטבול את הרולר מדי פעם גם בצבע הנוסף ולחזור על הפעולה פעם אחת נוספת לפחות. תתפלאו, אבל זה יכול להיות כיף, מוי כיף. מה זה דורש? רולר לצביעה ומגש לערבוב הצבע (35 שקל בערך), צבעים (240-185 שקל ומעלה לצבע מעורבב מוכן. שימו לב שהצבעים האופנתיים או כאלה עם אפקטים עולים בדרך כלל יותר), עיתונים, יום פנוי לצביעה. מה זה נותן? אווירה שונה ומיוחדת לחדר. איפה משיגים? ניתן להזמין את הצבע גם באינטרנט, אבל מומלץ ללכת לחנויות "עשה זאת בעצמך" ולקבל ייעוץ מקצועי מאנשי החנות. רוצים טיפ? צבעו את קירות החדר לא בגוון אחיד, אלא בדומה. קיר אחד יכול להיות כהה יותר מהאח. זה משווה לחדר תחושת עומק. 3. כוונו את האור גם אור חדש בחדר יכול לשנות את מצב הרוח, ומנורה אופנתית תוכל לשדרג אותו בהחלט. יש מנורות שמסתובבות ועושות צללים וציורים על הקירות, אחרות בעלות צבע מיוחד (כחול, אדום או ירוק). אבל לפני שאתם בוחרים מנורה לחדר, כדאי להחליט איפה לשים אותה. מנורות לתקרה יעלו הרבה כסף, אבל מנורת שולחן מעוצבת תעשה את העבודה ותעלה הרבה פחות. אגב, כדאי גם להשוות מחירים וללכת לראות כמה שיותר מנורות בחנויות שונות. מה זה דורש? כסף וסבלנות. אנחנו מצאנו מנורות שולחן מדהימות ב"איקאה" במחירים של 295-85 שקל. מנורות ספוט (כאלה התלויות מהתקרה) עולות בין 125 ל295- שקל. מה זה נותן? אור מקורי ותחושה שונה. איפה משיגים? בחנויות כמו "מחסני תאורה", "איקאה" וברשתות התאורה והחשמל. רוצים טיפ? בדקו אם ניתן להוסיף אהיל שונה למנורה. אולי יש אהיל שאתם אוהבים יותר מזה שנמצא על המנורה עצמה. הכתבה המלאה בגליון מעריב לנוער של השבוע!
אתם מוזמנים להוסיף לשרשור הזה את התמונות של החדר שלכם [=

amit678

New member
זה בא לי בדיוק בזמן הנכון...

בימים אלו התחלתי לשדרג את החדר שלא שונה בו הרבה מאז שהייתי בכיתה ה' והכתבה הזו נתנה לי המון רעיונות-כתבה מצוינת ותודה על העזרה (ואפילו לא ביקשתי אותה...איזה כיף!!)

sarai12391

New member
../images/Emo207.gif

לאן רושמים תגובות לעיתון?... יש איזה כתובת אי מייל או משהו?..

amit678

New member
תגובות לעיתון אפשר לשלוח למייל...

[email protected], את גם יכולה לפרסם את ההודעה בפורום (מור רשמה הודעה על זה אז פשוט תשרשרי לשם...) וייתכן וזה יכנס לעיתון... ושחף שלר אכן כתב את הכתבה "החדר האינטימי שלי"... זהו, מקווה שעזרתי

sarai12391

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif..אני פשוט צריכה את שחף

כי רציתי להגיד לו משהו על הכתבה שלו...

שחף../images/Emo29.gif יופי של כתבה והכול, רק ברצוני לציין שלמרות שדיברת המון על 'לבגר את החדר' התמונה של החדר של שרית קרפ לא העידה על שמץ של בגרות, יש לה חדר ממש ילדותי, מה הקטע?Oם

גם אני משפצת!!

אחרי אחרי כמעט תשע שנים באותו חדר(מאז כיתה ב') אמא החליטה שהגיע הזמן שלי. החדר שלי אף פעם לא היה ילדותי בגלל זה נשארתי איתו,אבל פשוט עבר זמנו.. אני גוזרת ושומרת

למעלה