החדש של בן ארצי - התחרות עד מוצ"ש

../images/Emo41.gif מוזיקה בדרכים מחלק לכם את החדש של בן ארצי

פורום מוזיקה בדרכים מחלק לכם את הסינגל החדש של בן ארצי - "לחיות את החלום". איך זוכים? ספרו לנו על חלום ביזארי/הזוי/מוזר/מפתיע/מצחיק שחלמתם. 2 הסיפורים הכי טובים יזכו את כותביהם בסינגל החדש מתנת תפוז אנשים!

hilali1

New member
../images/Emo12.gif בן ארצי../images/Emo35.gif חשבתי שהוא לא מתאים לכאן

אבל אם כן אז כן.. בהצלחה לכולם

dsol

New member
מוזר לי שאת חושבת שבן לא מתאים אבל_../images/Emo189.gif

אריק ברמן כן מתאים הרי הפורום הזה תומך יותר באלטרנטיב אינדי ושוליים ובן ארצי נכנס בקלות לקטגוריות האלו בעוד שברמן לא נכנס לאף אחד מהם אבל בסדר....

hilali1

New member
אני לא חשבתי שלא אבל לפני שנפתח הפורום

אז לירן מנה בפניי כמה מן השמות שמתאימים וניסיתי ללכת בקו הזה. לגמרי אין לי בעיה עם בן ארצי. להיפך.

החלומות שלי...

חלום דיי הזוי מוזר ומפחיד.... חלמתי שכזה אני בבית של דודה שלי ואני פותחת את הדלת(היא בבניין בקומה ה-3)ומטפטף דם מהתקרה....אני כזה הולכת במסדרות ואומרת כזה שמישהו אמר לי לצאת...הגעתי כזה לסוף,לדלת ממול וכזה פתאום מישהו כזה מדבר ברקע ואומר: כשתפסק המוזיקה את תראי איך שהוא מת....סתמתי עיניים ואוזניים הושמעה מוזיקה והתעוררתי...דיי חלום מפחיד... הסיפור השני שלי זה חלום דיי עצוב ומפחיד..... חלמתי שאני עושה מסיבה בבית וכל החברים שלי שם....אבא שלי כזה יורד למטה ומישהו זוקר עליו כיסא,הכיסא כאילו נכנס לראש של אבא שלי והוא כזה משותק...זה היה חלום דיי מפחיד ועצוב...אבא שלי הוא הבן אדם שהכי חשוב לי בחיים....וברגע שמאבדים את האדם הכי חשוב לכם בחיים אז נשאר רק לבכות...קמתי עם דמעות מהחלום הזה...סיוט שזה אי אפשר לתאר.. אלו החלומות שלא יוצאים לי מהראש....ואני לא אחת שחולמת הרבה.

won the game

New member
אוקיי

זה קרה לי בשבוע שעבר בפולין (הייתי עם משלחת בית הספר) באותו לילה בורשה, באתי לנעול לפני שינה את דלת החדר, ניסיתי כמה דקות ולא הצלחתי! זה די ביאס.. ויתרתי באיזשהו שלב והלכתי לישון. בחלום אני מגיע לפנות בוקר הביתה, רואה עשן מתוך הבית, מחזה מבהיל... אני מתקרב ורואה שעקרו את דלת הכניסה ועוד דלת נוספת בבית, אמא כמובן נורא מבוהלת! התעוררתי מיד בבהלה...בארץ אחרת בכלל.. ואני נוטה לקשר את החלום עם המציאות שבה הלכתי לישון עם דלת פתוחה

שיר m

Well-known member
חלום ילדות.

היינו בקירקס. לא זוכרת איך, מה או מתי, אבל באיזשהו שלב שני ליצנים רדפו אחרי... ז"א, מה שאני זוכרת זה אותי, בתור ילדה קטנה, הולכת בין הרבה אנשים ואחרי שני ליצנים... מתישהו נכנסתי לתוך צינור גדול כזה, והם אחרי... עם לפידים... לא ידעתי מה לעשות ולאן שלא הלכתי הם היו אחרי. בסוף חזרתי להורים שלי אבל הם עדיין היו שם מאחור. נורא פחדתי. חלמתי את זה לפני שנים, אבל התמונה של הליצן זוחל אחרי בחושך עדיין בראש שלי... משום מה, החלום הזה לא גרם לי לפחד מליצנים. (אף פעם לא סיפרתי את זה, מה לא עושים בשביל סינגל...
)

../images/Emo41.gif החדש של בן ארצי - התחרות עד מוצ"ש ../images/Emo41.gif

עדיין ניתן להשתתף בתחרות ולזכות בסינגל החדש של בן ארצי "לחיות את החלום". איך זוכים? ספרו לנו על חלום ביזארי/הזוי/מוזר/מפתיע/מצחיק שחלמתם. 2 הסיפורים הכי טובים יזכו את כותביהם בסינגל החדש מתנת תפוז אנשים! התחרות נסגרת במוצ"ש!!!

inbal287

New member
איך אני פשוט גרועה בשטויות האלה של לספר

סיפורים בלה בלה
... סורי :$

סינטטית

New member
אוף.

יש לי כלכך הרבה חלומות מוזרים ודווקא כשפתאום אני רוצה להזכר באחד, כלום לא עולה לי.
אני מקווה שאזכר עד מחר
או שאולי אלך לישון ואחלום חלום מוזר! חח

סינטטית

New member
אוקי, נזכרתי בחלום הזוי.

למרות שפאדיחות לספר אותו, כי זה ממש מטומטם וטיפשי ואלוהים יודע מאיפה זה בא לי
. זה היה די מזמן, אבל תקופה ארוכה צחקתי על החלום הזה! חח חלמתי שאני שומרת על בת דודה שלי, ואני הולכת איתה ברחוב, יד ביד, ואז בא כלב והיא פחדה ממנו. אז היא התחילה לרוץ, ורצתי אחריה שלא תברח לי. ובסוף הכלב נעלם, ואז המשכנו ללכת ופתאום באו טלטאביזים מעופפים [|חבוללאללה|] וניסו לחטוף לי אותה
וזה היה ממש הטלטאביזים האמייתים: טינקי וינקי, דיפסי, להלה ופו ! אבל היה להם מבט שטני בעיניים והם רצו לחטוף לי אותה ורצנו וברחנו ורצנו מלא ובסוף נפלתי ואז כאילו מהנפילה התעוררתי.

milkshakit

New member
טוב, לא נראה לי שאפשר להתעלות על החלום הזה..

אם הייתי יכולה לרשום את כל החלומות שלי, הייתי רושמת, כל אחד הזוי בפני עצמו. אני לא ממש זוכרת מה הלך שם, אני רק זוכרת שאמא שלי הייתה משום מה בהיריון, ואז נאמר לי שהיא ילדה חתולים. כן כן, חתולים!!!!!!!! ואז אי זוכרת שראיתי את עצמי הולכת ברחוב, כשאני מחזיקה את 2 החתולים ביד ומחייכת אליהם, ועושה להם קוצי שמוצי. אני לא זוכרת יותר, ולא בטוחה שאני גם רוצה לזכור

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif תודה לכל מי שהשתתף ../images/Emo41.gif

מסרים ישלחו לזוכים כמובן

למעלה